Weglot
Foto door Sean O. op unsplash

Het creƫren van een meertalige website is niet altijd praktisch geweest en SEO is vaak uitgedaagd. Gelukkig komt Weglot te hulp! Maar om volledig functioneel te zijn, moet u zich bewust zijn van deze 5 punten :

1 - Weglot, wat is het?

Als je een beginner bent, mag u zich niet bewust zijn van Weglot en hoe het werkt. Wat is het dan? In feite, is het een hulpmiddel waardoor wij een meertalig websiteflow in notulen kunnen hebben.

Hoewel het lijkt ingewikkeld om te gebruiken, dit is niet het geval at all! Als bewijs, verschillende professionals gebruiken, en te integreren met de belangrijkste CMS en platforms. Daarnaast hoeft u niet te bellen bij derden wanneer u het gebruikt.

Weglot
Foto door Louis-Etienne Foy op unsplash

2-Hoe werkt Weglot?

Weglot heeft slechts een minimum aan configuraties nodig. Zodra de opstelling, het onmiddellijk de inhoud op uw plaats detecteert en dan het automatisch vertaalt. Zoals ik al eerder zei, hoef je niet te worden een computer ACE aan de slag! De rest ontstaat; vooral omdat de interface van het platform is zeer intuĆÆtief!

U zult zeker plezier in het gebruik van deze tool, of je werkt alleen of als een team. Maar door te werken als een team, u alleen profiteren! In feite, u uw teamleden uitnodigen om het te gebruiken, die dan het gemakkelijker maakt om samen te werken. Maar welk team hebben we het over, en hoe is de tussenkomst van een heel team nodig?

In feite zijn het vertalers. Maar het gebruik van vertalers is vanzelfsprekend. Hoe dan ook, als je dat doet, zul je zeker een betere kwaliteit van de vertaling. De automatische vertalingen die door Weglot worden opgericht, zullen verder verbeterd worden.

3 - Wat dacht u van een samenvatting van de gebruikershandleiding?

Verkrijg de WordPress Weglot vertalen extensie eerste. Het is beschikbaar in de uitbreiding bibliotheek van WordPress. Uiteraard, de manier waarop je gaat om het te downloaden is niets zo speciaal, het ziet er helemaal als de anderen.

Tot slot, installeer het en activeer het! Het enige dat overblijft is het op te zetten. Deze stap is onderverdeeld in twee delen:

Eerst moet je je eigen Weglot account aanmaken. Dan zal hun team u uw API sleutel geven. Niet verliezen, moet je het later nodig.

Kies dan uw originele taal en uw Vertaal talen (ja! u heeft recht op meerdere, en niet slechts een). Dat is het, het is helemaal klaar! Wees voorzichtig, vergeet niet om het allemaal op te slaan.

Weglot
Foto door anders Wideskott op unsplash

4 - Twee goede redenen om het te gebruiken

De redenen zijn veel, maar onder degenen die ik heb gezien:

U brengt automatisch een groot publiek naar uw websiteflow. U zult niet langer beperkt blijven tot Franstalige Internet gebruikers, maar voor vele anderen! En dat doe je in minder dan 3 minuten, zoals ik al zei in de titel van dit artikel.

Aan de andere kant, zouden gebruikers hebben geen moeite het lezen van de inhoud op uw site, vooral als ze niet volledig begrijpen van de belangrijkste taal die u communiceert met. Nu er meerdere talen beschikbaar zijn, zullen zij in staat zijn om degenen te kiezen die voor hen geschikt zijn.

Weglot
Foto door de Nigmatic op unsplash

5 - Hoe zit het met de SEO van uw Webflow-website?

Echter, zoals ik vaak over praten in mijn artikelen, de SEO van een website is het meest waardevolle ding. En dit keer, herhaal ik dit opnieuw. Is Weglot waarschijnlijk een websiteflow SEO schaden? Dat is de vraag. Dus, om het te beantwoorden:

Om eerlijk te zijn, is er geen risico! Inderdaad, Weglot is respectvol van seO regels. Ten eerste, zodra het is geĆÆnstalleerd, de uitbreiding creĆ«ert onmiddellijk sub-repertoire, zodat unieke links voor elke pagina te bieden. U zult zeker gemerkt hebben de links van dit soort: www.exemple.com/

Weglot
Foto door Austin Neill op unsplash

Bovendien is een website met een aantal vergelijkbare pagina's niet voorspelt goed voor de SEO. Helaas, dit is wat Weglot doet automatisch. Maar het goede nieuws is dat de uitbreiding stelt href lang Tags om misverstanden te voorkomen met Google. Inderdaad, dit zijn tags die de functie hebben: om zoekmachines te vertellen dat verschillende versies van dezelfde pagina op dezelfde pagina, maar dat het is vertaling, geen dubbele inhoud.

Tot slot, Weglot dacht aan alles! Het heeft ook geĆÆmplementeerd een ander kenmerk: Server-Side vertalers. Aldus zijn zij zichtbaar bij de broncode zelf. Een ding is zeker: Google is niet van plan om ze te missen at all! U moet nog zorgvuldig zijn, vooral als u reeds van "klant-kant oplossingen" op de hoogte bent. Dit zijn eigenlijk twee heel verschillende dingen van elkaar.

Conclusie
Nu dat je weet wat Weglot is en hoe het te gebruiken, wat houdt je terug? Bovendien zijn de voordelen van het gebruik ervan talrijk, al was het maar een aanzienlijke tijdsbesparing. Ja, het duurt 3 minuten om elke pagina van uw websitesflow in meerdere talen te vertalen! En maak je geen zorgen, met Weglot, zal uw site SEO intact blijven!

Wil Weglot test voor 10 dagen gratis? Ja, ik wil proberen

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben op te schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

14/8/2020

Webflow nestmodel: hoe werkt het?

Als ons principe is om een website zonder code te maken, moet u weten dat dit ons niet toestaat om af te wijken van de regel van de Webflow syrnesten.

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!