webdesigner in 2020
Foto door NordWood Thema's op Unsplash

Overal waar je kijkt, zie je definities van webdesigner in 2020. Uiteindelijk wordt het bijna... knuffelen. Daarom ga ik je geen kant-en-klare definitie geven van wat het is. In plaats daarvan ga ik mijn standpunt hierover delen, in 5 punten! Ben je klaar om te gaan?

1. Een webdesigner is in 2020 (in de meeste gevallen) een freelancer.

Het is waar dat er webdesigners zijn die in de bureaus werken, misschien als werknemers. In feite hangt het allemaal van u af: wat u leuk vindt, wat u leeft (misschien wilt u meer ervaring opdoen in een bureau voordat u uw eigen bedrijf start, wat goed is 😊 het laat zien dat u echt een webdesign wilt worden 20 efficiënt, effectief ...). Aan de andere kant kan ik u geruststellen dat u als freelancer vrijer zult zijn. Natuurlijk zijn de risico's altijd aanwezig. Maar beschouw ze niet als een rem. U moet ook weten dat steeds meer webdesigners deze kant op gaan: freelance.

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

webdesign trend 2020
Foto door Daria Volkova op Unsplash

2. Het lost problemen op

Als we het over webdesign hebben, hebben we altijd de neiging om na te denken over beelden, web, enz. Nietwaar? Maar dat zijn niet de enige dingen die hij doet 😉 En als webdesigner in 2020 weet ik waar ik het over heb! Wij ontwerpers lossen ook de problemen van onze klanten op, vooral de visuele problemen. Stel dat uw klant zijn producten of diensten niet kan verkopen. In dit geval lost u zijn probleem op door zijn website te maken, zodat deze aantrekkelijk genoeg is. Op die manier zal hij zijn bedrijf kunnen voortzetten, beter nog, hij zal erin slagen om zijn omzet te verhogen. Nu we het toch over zaken hebben, dat brengt ons terug bij het derde punt.

webdesign 2020
Foto door Dennis Brendel op Unsplash

3. Hij is een professional

Om uit te blinken in wat hij doet, moet hij professioneel zijn. Maar hoe kan hij dat doen? Hij begint met het stellen van zijn doelen. Dat zou hem in staat stellen om zijn plannen in kaart te brengen. Laten we een heel concreet voorbeeld nemen van Web Design 2020. Als je websites maakt, doe je dat niet voor niets: je wilt dat ze mooi, functioneel en efficiënt zijn. Kortom, het is een kunst!

4. Een webdesign moet de basisprincipes van webontwikkeling beheersen.

De meeste webdesigners beheersen in 2020 de basisprincipes van webontwikkeling (HTML en CSS). Dus, als je naam wilt maken in het bedrijf, raad ik je sterk aan om ze te leren 😊. Je zult zien, je zult vrij snel vooruitgang boeken. U zult ook gemakkelijker klanten vinden. Wanneer u uw diensten aanbiedt aan uw prospects, wees dan trots door te zeggen dat u de code 😉 kunt gebruiken.

webdesigner in 2020
Foto door Patrick Robert Doyle op Unsplash

5. Een webdesigner is gemakkelijk bereikbaar

Tot slot werkt een freelance webdesigner meestal vanuit huis. Hij moet dan gemakkelijk bereikbaar zijn! Geef dus niet alleen uw e-mailadres en telefoonnummer. Voor een klant is dit niet genoeg. Wist u dat er verschillende online tools zijn die u ook gratis kunnen helpen?

P.S: Als je jezelf thuis niet graag afzondert, zijn coworkingruimtes een ander alternatief 😉.

Conclusie
Dus, nadat je mijn 5 standpunten over webdesign in 2020 hebt gezien, wil je nog steeds je droom om webdesigner te worden in 2020 nastreven?

Heb je geen tijd om alles te lezen? Maak je geen zorgen, ik heb een video voor je gereserveerd op mijn YouTube-kanaal DAT'S A WEBDESIGNER IN 2020

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creëren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo 👋

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!