Hoe u snel de SEO van uw site kunt controleren
Foto door Patpichaya

Wees u ervan bewust dat de creatie van een website altijd hand in hand gaat met de SEO-strategie. Als u nog steeds niet weet wat het is, is hier een snelle definitie: SEO is de set van methoden die wordt gebruikt om een website te laten verschijnen in de resultaten van zoekmachines, Google in het bijzonder. Hoe kunt u snel de SEO van uw website (of die van uw klant) controleren?

Gebruikt een chromen SEO-extensie: SEO-beving

Weet je nog? Deze week heb ik je verteld over 4 zeer nuttige chromen extensies voor webdesign. Nou, voor SEO zijn er ook wat. Een van de meest gebruikte: SEO Quake. Het is zeer compleet, en toch gratis. Profiteer er dus van!

snel de SEO van uw site controleren met een plug-in
Foto door Kalawin

Download de chromen plug-in en installeer deze. Eenmaal geĂŻnstalleerd, wordt het automatisch op de menubalk geplaatst (zoals alle andere plug-ins). Je hoeft dus alleen maar een site te kiezen (willekeurig, om te beginnen). Als u op de site bent, klikt u gewoon op het uitbreidingspictogram. Daar krijg je een (bijna) volledige analyse.

De SEO-bevingsextensie geeft u veel informatie over :

  • SEO-waarschuwingen, gevolgd door een paar tips en grondregels om ze te verbeteren
  • de juiste SEO-elementen

Er spelen verschillende criteria mee:

  • kernwoorden
  • titels
  • afbeeldingen
  • en vele andere...
elementen om snel de SEO van uw site te controleren
Foto door Grapix

Eigenlijk is SEO een heel ander gebied. Als u verder wilt gaan op dit gebied, kunt u misschien overwegen om in te schrijven op een SEMRush-aanbieding? Eigenlijk werkt SEMRush met SEO-beving. Met deze tool kunt u nog verder gaan in de natuurlijke referentie van een website.

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het YouTube-kanaal "Happy Desk Design".

Om terug te komen op webdesign, wanneer moet u snel de SEO van een website controleren?

Waarom en wanneer moet u snel de SEO van uw site (en die van uw klanten) controleren?

U kunt beginnen met uw site. Als u alles onder de knie heeft, ga dan door naar de sites van uw (potentiële) klanten. Waarom zou je niet eerst een snelle SEO-analyse van hun site maken voordat je ze interviewt? Dit zal je voorbereiden! Door te weten met wie (en wat) je te maken hebt, kun je immers argumenten voorbereiden (rekening houdend met de grootte van hun site, wat ze nodig hebben, wat je ze gaat aanbieden, etc.). Uw toekomstige klant zal ervan overtuigd zijn dat u een echte professionele, betrouwbare klant bent.

Waarom snel de SEO van uw site controleren
Foto door Devenorr

Conclusie
Wat is het nut van het maken van een website als er niet eens naar wordt verwezen op Google? Begrijpt u het belang van het beheersen van bepaalde tools om snel de SEO van uw site te controleren? Met een SEO-beving zal je geen moeite hebben om het te doen.

YouTube: Hoe controleert u de SEO van uw site?

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog ideeën bedacht die ik misschien vergeten ben? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Palombo, manager van Happydesk.

Hallo đź‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

7/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geĂŻnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geĂŻnteresseerd
22/7/2020

Hoe voeg je een logo toe op Webflow?

Het logo verscheen voor het eerst in de 19e eeuw. Sindsdien is het een must-have geworden! Dit alles om te zeggen dat je absoluut een logo moet toevoegen op de webflow.

Ik ben geĂŻnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĂŻnteresseerd!