grote inspiratie
Foto door Scukrov

Heeft u geen ideeƫn meer voor uw volgende webdesignprojecten? Goed nieuws voor u: ik heb wat tips om inspiratie op te doen op hoog niveau, non-stop.

1. De Webflow-website

Of u nu Webflow gebruikt voor het maken van websites of niet, u bent altijd welkom op hun platform. Ga maar naar de tab: Showcase. Elke dag verschijnen er weer nieuwe projecten.

Aan de andere kant, als je Webflow gebruikt (of van plan bent om het te leren), krijg je een kleine bonus. Je kunt het ontwerp dat je leuk vindt ook daadwerkelijk klonen (en het dan gebruiken als inspiratiebron op hoog niveau). Misschien heb je vragen over hoe de auteur van het ontwerp dit of dat heeft gedaan. Weet u dat u direct contact met hem kunt opnemen?

grote inspiratie
Foto door Elena Vagengeim

2. Gedrag, de bibliotheek van creativiteit

Dit platform toont niet alleen website-ontwerpen. Alles over design is hier verzameld, van foto's tot illustraties en grafieken...

Moeilijk om je weg te vinden voor je inspiratie op hoog niveau, zeg je? Nee, dat is het niet. U kunt uw zoekopdrachten filteren. Op de zoekbalk hoeft u bijvoorbeeld alleen maar te schrijven wat u zoekt (o.a. webdesign).

Je hoeft je echter niet te concentreren op het ontwerpen van websites. Soms haal ik ook inspiratie uit eenvoudige illustraties. Er staan enkele zeer interessante kleurencombinaties op de posters (elementen, typografieƫn...)!

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

grote inspiratie
Foto door SerAlexVi

3. Awwwards voor inspiratie op hoog niveau

Awwwards is met name gereserveerd voor webdesign. Wat ik leuk vind aan Awwwwards is dat gebruikers kunnen stemmen op het meest originele project van de week. Bij webdesign maken kleine details het verschil! En het is precies in het Awwards-platform dat u deze kleine details kunt vinden om u te inspireren!

grote inspiratie
Foto door Elena Vagengeim

Dankzij Awwwards als inspiratiebron op hoog niveau heb ik bijvoorbeeld zelden erg originele website-ideeƫn ontdekt (tot nu toe ben ik er nooit mee gestopt om ze te ontdekken).

Conclusie
Je bent misschien een beginner, en je denkt dat op jouw niveau, het produceren van een ontwerp zo mooi als die aanwezig zijn in deze platformen nog steeds onmogelijk is. Natuurlijk is het nog steeds moeilijk (niet onmogelijk), maar aangezien je je geest met al deze creativiteit voedt, weet ik zeker dat je snel vooruitgang zult boeken!

YouTube: Hoe vind je inspiratie op hoog niveau

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

7/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geĆÆnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!