Comfortabel werken als een nomade-Happy Desk
Foto door Theo Giberson op unsplash

Wil je succesvol zijn in wat je doet, en op de lange termijn? Dan moet je comfortabel werken: op een terras, in een koffiebar, thuis, op een vliegveld... In feite heb ik het geluk gehad dat ik dit de afgelopen twee jaar heb meegemaakt! En it's behoorlijk "cool", en vooral: it's trendy!

Bovendien, als u zich niet comfortabel genoeg voelt tijdens uw werkuren (meestal 6 tot 8 uur per dag), kunt u schade veroorzaken aan uw rug, ogen, nek en meer. In zo'n tempo zul je het ook moeilijk kunnen bijhouden, vooral omdat je meestal voor een computerscherm werkt.

5 manieren om overal comfortabel te werken

Ik ga niet geven u de juiste houdingen om comfortabel te werken. Aan de andere kant hebben we het over "praktische". Na het lezen van dit artikel, u onmiddellijk van toepassing deze 5 tips!

Comfortabel werken als een nomade-Happy Desk
Foto door Abdullah op unsplash

1. voor uw ogen

Begin met het verzorgen van je ogen. Een bril biedt al voldoende bescherming, vooral als de lenzen speciaal zijn ontworpen om u te beschermen tegen de levende kleuren van een computerscherm - algemeen bekend als de "blauwe" kleur. Er zijn ook laaggeprijsde glazen die gemakkelijk toegankelijk zijn, omdat ze overal op het internet of in de speciaalzaken te vinden zijn.

Zoals iedereen heeft zijn blik, ik stel voor dat je een Google-zoekopdracht met vermelding van "blauw licht glas". U zult zeker uw geluk vinden!

Comfortabel werken als een nomade-Happy Desk
Foto door Tony Lee op unsplash

2. voor uw nek

Werken voor een laptopscherm op een smal toetsenbord maakt je werk er niet makkelijker op, of wel? Comfortabel werken in deze omstandigheden is gecompliceerd! De oplossing? Er is niets beter dan externe toetsenborden en muizen. Ik heb ze zelf gebruikt, en nu ik een echte verandering heb gezien, neem ik ze overal mee naartoe.

Vervolgens heb ik op Amazon een opvouwbare staander/voetplank gekocht; die past gemakkelijk in mijn tas. Dus waar ik ook werk, ik klap gewoon mijn stand uit en haal mijn toetsenbord eruit. Op die manier staan mijn ogen op dezelfde hoogte als mijn scherm. Ik kan dan in alle comfort werken, zonder rug- of nekklachten. De Top!

Toetsenbord en muis op uw gemak! Zoals voor de tribune, zie het hier (in huis en nomadische wijze): tribune voor laptop (materiaal).

Comfortabel werken als een nomade-Happy Desk
Foto door Kevin laminto op unsplash

3. voor uw rug

Het dragen van een specifiek rugkussen is niet erg praktisch! Wat moet je dan met je rug doen? Als je een geschikt kussen kan’t vinden, waarom doe je dan niet elke 30 minuten een pose? Misschien is het een goed idee om jezelf 5 minuten te geven, of het nu voor een koffie is, om naar het toilet te gaan, om wat frisse lucht te krijgen...

Aan de andere kant, als u thuis blijft, kunt u met een comfortabel kussen comfortabel werken! Je hoeft alleen maar uit te zoeken welk model kussen je wilt. In mijn geval gebruik ik dit product nu al twee jaar: Vormgeheugenkussen (Hardware) Het is zeer efficiƫnt en ik hou er echt van!

4. voor uw handen

Het zijn niet alleen je ogen, je nek en je rug die de moeite doen! Behalve uw kleine hersenen, vergeet don’t uw hand op de muis! Breng extra comfort aan uw muis door een muismat met een klein vormgeheugenkussen te kopen. Net als mijn andere materialen glijdt het net zo makkelijk in mijn tas.

Hier is mijn geheugen-vormige muismat: geheugen vorm tapijt (materiaal).

Comfortabel werken als een nomade-Happy Desk
Foto door Xochi op unsplash

5. voor uw houding

Het hebben van de juiste houding is niet altijd gemakkelijk. Toen vond ik een klein apparaatje dat me helpt rechtop te staan. Het is erg klein en het kleeft aan mijn bovenrug. Gepatenteerd in Duitsland, het heeft zich al bewezen!

Persoonlijk gebruik ik het regelmatig. Degenen die overdag voor hun houding willen zorgen, zoals ik, zullen er zeker plezier aan beleven. En als je je houding wilt opkrikken, hier is mijn Draagbare houdingstrainer (Hardware)

Conclusie
Zoals u zult hebben begrepen, hecht ik veel belang aan comfort tijdens de werkuren voor mijn scherm. Wanneer u meer dan 6 uur per dag zittend werkt, is het belangrijk om u hiervan bewust te zijn. In ieder geval, als je gepassioneerd bent over wat je doet en het nog vele jaren wilt doen, denk er dan eens over na!

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!