Tijdig: de beste tijd tracker in Happy Desk geschiedenis
Foto door Collin hardy op unsplash

Werken aan een nieuw project is stimulerend, motiverend en maakt ons vol ambitie. Maar de tijd gaat snel voorbij zonder het te beseffen... er komt een moment dat je je afvraagt of de tijd die je aan dit project besteedt wel de moeite waard is. De oplossing die ik heb gevonden is fantastisch, het is Timely App.

Natuurlijk, voordat ik op dat punt kwam, heb ik verschillende methoden geprobeerd om te proberen de tijd die ik aan een project besteed bij te houden.

Er is de handmatige methode, opent u een Google-blad en je tijd jezelf je tijd met je smartphone. Een snelle berekening en hop, hebben we een resultaat. Nog steeds een beetje restrictief...

Dan is er nog de klassieke trackingmethode zoals Toggle https://toggl.com/. Het is een geweldige app, er zijn natuurlijk nog vele andere. Ik had de kans om Toggle een tijdje geleden te proberen, maar het was niet overtuigend in mijn geval.

Een innovatieve nieuwe methode in de wereld van time tracker, tijdig.

Het probleem met de klassieke tijdtracker of de manuele methode is dat er in de loop van de dag veel dingen gebeuren die ons kunnen afleiden.

Dus op elk moment, riskeer je te vergeten om je tijd bij te houden.

Foto door Harry op unsplash

Dan komt (voor mij) een revolutie.

Tijdig komt de app in het spel en in een mum van tijd is de app op al onze apparaten geĆÆnstalleerd en zijn we klaar om onze tijd echt te managen.

Het voordeel van Timely is dat als het eenmaal is geĆÆnstalleerd op Chrome, Mac, iOs, Windows, Android... je het nooit meer hoeft te activeren! Het is volledig automatisch... Geluk!

Inderdaad, tijdig app is actief te allen tijde en we hoeven geen zorgen te maken over iets meer.

Om de manier waarop ik Timely gebruik te delen, heb ik een YouTube! video voorbereid. Steun me door me te abonneren op het YouTube-kanaal "Happy Desk Design".

Voor degenen onder u die dit artikel lezen, zal ik kort de gebruiksmethode noteren:

 1. Installeer de app op al uw media
 2. Maak categorieƫn zoals:
  Klanten/administratie/time OFF/branding projecten
 3. Voor elke categorie gemaakt, voeg een "tag" bijvoorbeeld:
  Customer projects-klant tag 1, klant tag 2,...
  Administratie-tag compta, tag quote,...
 4. Dan doet de app de rest. Aan het einde van de dag neemt u 5 minuten de tijd om het tijdstip van uw dag te selecteren dat gewijd is aan klantprojecten / administratie / Time OFF / branding en de bijbehorende Tag.
 5. Voor een tag u uw uurtarief opnemen. Dus je weet precies hoeveel tijd je besteedt aan een bepaald type van het werk en of uw tijd winstgevend is... of niet.

Kleine bonus tijdige app Pro

Voor meer precisie kunt u de stopwatch ook zelf op tijd starten en stoppen. Geen probleem als je afgeleid bent, je kunt altijd nog precieze correcties aanbrengen aan het eind van de dag!

Conclusie
In het bedrijfsleven is het belangrijk om je tijd bij te houden. Of u nu op tijd werkt of niet, het bijhouden van uw tijd is een barometer die ons in staat stelt om te weten of we vooruitgang boeken in de richting van de doelen die we voor onszelf hebben gesteld. Probeer het uit, je zult zeer verbaasd zijn over de resultaten!

YouTube: Hoe ik Timely App gebruik - Time Tracker (2019)

Hoe ik Timely App gebruik - Time Tracker (2019)
Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!