tuto french webflow
Foto door Iryna Tysiak op Unsplash

Bericht aan alle beginnende webdesigners (of niet): Webflow kan je veel geld opleveren! Eerst en vooral moet je het onder de knie krijgen, en daarvoor is een training nodig: ofwel door jezelf, ofwel door het volgen van een echte webflow training in het Frans.

Leer Webflow op uw eigen manier

Video's zijn een geweldige manier om iets te leren. Gelukkig staan er veel van op YouTube! In feite raad ik u ten zeerste aan dit te doen. Op mijn kanaal praat ik bijvoorbeeld af en toe over Webflow.

Het enige nadeel van een autodidactische Webflow cursus is dat de meeste online aangeboden video's in het Engels zijn. Dus, als je deze taal niet spreekt (of als je moeite hebt om het te begrijpen), zal het nog steeds moeilijk zijn... In dit geval stel ik een andere uitweg voor.

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

webstroomtraining in het engels
Foto door Kimberly Farmer op Unsplash

Leer door middel van Webflow training in het Frans

Weet je, ik bied een Webflow training aan in het Frans 😉. Aangezien ik deze tool al heel lang gebruik, kan ik je beloven dat de training zeer compleet zal zijn. Maar denk niet dat we onze tijd gaan verspillen aan het leren van elk element van Webflow. Natuurlijk staat het in het programma, maar we gaan ons vooral richten op: hoe kunt u uw bedrijf ontwikkelen met behulp van Webflow?

Dus we slaan twee vliegen in een klap. Ten eerste, hoe meer je leert, hoe meer je weet hoe je een website moet ontwerpen via Webflow. Twee, je zult geen problemen hebben met het runnen van je bedrijf, geen stress. Ik weet zeker dat je ervan zult genieten. Toen ik begon, had ik graag van zo'n opleiding geprofiteerd.

tuto french webflow
Foto door Felipe Furtado op Unsplash

Maar waarom zou je een Webflow training in het Frans volgen?

Zoals ik al zei, het zal in het Frans zijn. Dus, als je vloeiend in deze taal bent, zul je zeker snel evolueren, en dus nog meer geld snel verdienen. De droom, toch? Trouwens, ik ga me niet verspreiden over puur theoretische cursussen; het is eng, daar ben ik me van bewust. Integendeel, je komt uit elke klas heel tevreden. Alle tips en trucs zijn direct van toepassing. Ik zal u concreet laten zien wat u moet doen, hoe u te werk gaat om een webproject te beheren... Kortom, u weet net als ik hoe u in 5 stappen een website kunt maken.

Heb ik je ooit verteld dat Webflow training in het Frans online is? Heb ik je dat niet verteld? Nou, daar ga je, ik heb het gezegd. Je zegt dat het helemaal geen vertrouwen wekt? Dan maak je je nergens zorgen over. Ik wil dat je weet dat je ondersteuning krijgt tijdens de hele training. U krijgt niet alleen toegang tot onze privé-community 😊, maar u kunt ook deelnemen aan onze live-gespreksessies. Profiteer dus van deze momenten om zoveel mogelijk vragen te stellen!

webstroomtraining in het engels
Foto door NeONBRAND op unsplash

En waarom zou je me vertrouwen?

Weet je, ik gebruik Webflow elke dag, en dat doe ik al vele jaren 😊. Is dit geen reden genoeg voor jou om mij te vertrouwen, en me uiteindelijk te abonneren op mijn Webflow training in het Frans? Als je een glimp wilt opvangen van mijn werk, begin dan met het bekijken van mijn site 😛. En dan heb ik een portfolio pagina op de site zelf.

Aan de andere kant, als je denkt dat je nog niet klaar bent voor de training, weerhoudt dat je er niet van om de andere tips te volgen die ik in mijn YouTube-video's en op deze blog geef. Een voorbeeld van deze tips: hoe je een bevredigend leven kunt leiden, hoe je een project kunt starten, enz.

Conclusie
Ik denk dat ik te veel heb gezegd 😅. Voor de rest laat ik je het zelf ontdekken. En voor meer precisie, het is deze kant op.

Heb je geen tijd om alles te lezen? Laat maar, ik heb een video geboekt op mijn YouTube-kanaal NEW WEBFLOW TRAINING IN FRENCH! 2020.

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creëren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo 👋

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!