Stop Happy Desk dagelijkse afleiding
Foto door dollar Gill op unsplash-Emoji

Het runnen van een bedrijf is mentaal, fysiek en psychisch. Je moet jezelf onderdompelen in een staat van concentratie en vastberadenheid om te slagen. Het tijdperk van de digitalisering heeft ons nog nooit zoveel afleiding gegeven als nu. Daarom is het tijd om de leiding te nemen over uw tijdmanagement en het schema uit te voeren dat is opgesteld om de doelen die u voor uzelf heeft gesteld te bereiken.

Werken aan een laptop moet een vrijheid blijven


Ik heb een lijst gemaakt van online en webgebaseerde dagelijkse afleidingen en concrete manieren om niet in de val te lopen.

Laten we het hebben over afleidingen. Wist u dat een Europeaan gemiddeld 3 tot 4 uur per dag per inwoner voor de TV zit. Bovendien zijn er sociale netwerken waar mensen volgens de statistieken ook 3 tot 4 uur per dag doorbrengen. En ja, smartphones in de hand voor een goede film 'gewoon om snel te antwoorden', we hebben het allemaal gedaan...

Afleiding maakt dus deel uit van ons dagelijks leven. Maar dat betekent niet dat afgeleid worden de norm moet worden. Wat ik je bewust wil maken is dat ademen en ontspannen belangrijk is voor onze mentale, fysieke en psychische toestand.

Afleiding mag niet worden uw "standaard"-modus

Hier is de lijst van afleidingen en mijn oplossingen

1. Facebook, Instagram, LinkedIn,...

Probleem dat
ik ook graag wil weten wat er gaande is op sociale netwerken... Maar niet 50 keer per dag! Ik heb gemerkt dat ik naar mijn telefoon kijk om te zien "graag" en "als ik niets gemist heb". Kortom, het is gewoon een behoefte aan onmiddellijke bevrediging.

Oplossing
Dus, om niet meer te worden afgeleid, heb ik deze apps van mijn smartphone verwijderd. Het lijkt radicaal, maar vandaag doe ik 1x per dag een "check" op mijn computer.

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik deze methode beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

2. Meldingen Wat is App, Messenger,...

Probleem dat
ik niet weet over jou, maar ik heb 9 "verschillende" communicatiemiddelen. Afleiding via Telefoongesprek, SMS, Wat is App, Fb Messenger, IG Messenger, Slack, Skype, Twitter, Mail.

Oplossing
Ik heb nog niet de stap genomen om deze apps te verwijderen en iedereen te vertellen me te contacteren "dat" via de app van mijn keuze. Maar ik denk erover om binnenkort een test te doen. Wat ik echter gedaan heb, is het uitschakelen van meldingen en het 1x per dag openen van de apps.

Stop Happy Desk dagelijkse afleiding
Foto door Jamie Street op unsplash

3. Het voelt alsof je de hele dag niets hebt gedaan.

Probleem
Aan het eind van de dag vragen we ons soms af wat we echt hebben gedaan. Het is waar, het voelt alsof we hebben gewerkt, maar in werkelijkheid hebben we alleen maar dingen uitgevoerd die niet echt belangrijk zijn. Er is duidelijk sprake van afleiding.

Oplossing
Om dit op te lossen, begon ik elke ochtend "een prioriteit" op te merken en aan het eind van de dag, het vakje "voltooid" aan te vinken. Het is verbazingwekkend hoe het onder handen nemen van de dingen weer zoveel goed doet en een goede dosis voldoening geeft, een echte!

4. snack om uw dag te stimuleren

Probleem
Wanneer we gevuld zijn met dagelijkse afleidingen, zijn we zogenaamd erg druk bezig en voeden we ons met dingen die ons slechts zeer kortstondig tevreden zullen stellen. Het probleem is dat we na het nemen van de activa "spijt" hebben en we een beetje "speling" krijgen.

Oplossing
Een snack, of het nu zout of zoet is, kan heel gemakkelijk worden vervangen door fruit, noten of andere "onbewerkte" voedingsmiddelen die uw lichaam een goede oppepper geven.

Stop Happy Desk dagelijkse afleiding
Foto door Luke van Den Bosch op unsplash

5. e-mails

Probleem is
dat ik uiteindelijk met e-mails te maken krijg omdat het de krachtigste manier is om in de afleiding te vallen. Je opent je mailbox en je denkt: "Ik ga binnenkort een paar e-mails beantwoorden". 1 uur is verstreken en gedurende de dag zal het 2 of 3 keer gebeuren.

Oplossing
Om het controleren van e-mails gedurende de dag te vermijden, heb ik ook de methode 1x per dag toegepast en ik heb zelfs een stopwatch toegevoegd om ervoor te zorgen dat ik er niet te veel tijd aan besteed. Ik gebruik een app om mijn tijd te timen, genaamd Timely. Ik heb er een compleet artikel over gemaakt en hier is de link.

Conclusie
Tijd is kostbaar, dat weten we. Maar vandaag zijn we zo afgeleid dat het tijd is om onze tijd in eigen hand te nemen.


Om verder te gaan...
Ik beveel het boek "make time" door Jake Knapp-John Zeratsky

YouTube: Stop afleidingen! Freelance-business (2019)

Stop afleidingen! Freelance-business (2019)
Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!