Responsive design zorgt ervoor dat uw website correct wordt weergegeven, ongeacht het gebruikte medium: computer, Tablet, smartphone en ongeacht de grootte en de resolutie van het scherm.

De site wordt bijvoorbeeld zonder responsief ontwerp op drie kolommen weergegeven. Door het te bekijken op een tablet of smartphone, kan het resultaat minder aantrekkelijk voor de gebruiker: sommige items kunnen worden verborgen, anderen vervormd, de grootte van de personages onvoldoende, enz. Het effect is des te belangrijker als het scherm kan worden gedaan in portret of landschap modus. Op een smartphone, bijvoorbeeld, kan een grote afbeelding volledig vernietigen van de lay-out. Tot slot, als de site zwaar is, duurt het een lange tijd om te downloaden op een smartphone.

Het responsieve ontwerpconcept overwint deze nadelen. Het ontwerp van de site reageert en kan de site aan te passen aan de browservenster schaal gebruikt door de gebruiker, ongeacht de resolutie en de grootte van het scherm. De afmetingen van de site worden berekend in percentages (relatieve waarden) en niet in vaste waarden, zodat alle elementen op de pagina kunnen worden aangepast. Met andere woorden, dit betekent dat, ongeacht de gebruikte medium, alle elementen van de site zal weergeven in dezelfde proporties en dus vergemakkelijken lezen en navigeren.

De installatie van een Fluid grid in het algemeen kunnen sites aan te passen aan zowel portret en landschap modus, maar om de capaciteit uit te breiden buiten het kantoor, verdere optimalisatie is vereist. Media (afbeeldingen of Video's) worden ook geschaald.

Het nut van het hebben van een responsieve site?

Vandaag, een op de twee Internet-gebruikers maakt verbinding met het Internet van hun smartphone en Tablet verkopen ontploffen. Google Analytics kan u vertellen hoeveel bezoekers naar uw site komen met een mobiel apparaat. U ziet de urgentie van de transformatie van uw site in een responsieve Web Design site.

Bovendien, Google is de zoekmachine die we allemaal gebruiken. Zij hebben een hulpmiddel beschikbaar gesteld om zijn website te testen. Er is geen concreet bewijs dat Google straft of niet een site die niet mobiel reageert. Aan de andere kant adviseert Google om een mobiele strategie toe te passen om een prettige mobiele ervaring aan te bieden. De link naar het hulpprogramma van Google is aan de onderkant van het artikel.

Google Mobile test: https://Search.Google.com/test/Mobile-Friendly

Hallo 👋

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!