bedriegerssyndroom
Foto door Mohsin Khusro over Unsplash

"Ik vertel iedereen dat ik diep van binnen een webdesigner ben, ik geloof niet in mezelf. Het is waar dat ik het leuk vind om webdesigner te zijn, ik vind het leuk wat ik doe, maar het is nog steeds erg moeilijk om mezelf als zodanig uit te spreken. "Heb je er ooit zo over nagedacht? Zo ja, dan heb je het bedrieglijke syndroom. Wat is dat verdomme? Wat zijn de gevolgen? En wat is de remedie?

Wat is het Impersonator Syndroom?

Een persoon met het bedriegerssyndroom minimaliseert zijn of haar vaardigheden, zijn of haar waarde.... kortom, zijn of haar werk. Met andere woorden, het heeft moeite om zichzelf te identificeren en zijn waarde te verhogen. Dit is niet nieuw, het is een fenomeen dat ongeveer 60 tot 70% van de professionals treft. Helaas heeft dit syndroom een negatieve invloed op wat we doen.

bedriegerssyndroom
Foto door Silvia Agrasar op Unsplash

Wat houdt het in?

Freelancers zijn soms het slachtoffer van het bedriegerssyndroom, vooral als ze betrokken zijn bij de creativiteit.... Ze werken over het algemeen alleen, geïsoleerd van de rest van de samenleving (tenzij ze naar coworking areas gaan). Deze verbreking leidt tot veel negatieve gevoelens, die vervolgens aanleiding geven tot het bedrieglijke syndroom.

Helaas hebben mensen met dit syndroom moeite om zichzelf te verkopen. Jezelf verkopen betekent weten hoe je je vaardigheden, waarden, kennis, kwaliteiten, knowhow en kwaliteiten kunt promoten.... Dit maakt het moeilijk om klanten te vinden. En zonder klanten is er geen activiteit....

YouTube: Het Impersonator-syndroom

bedriegerssyndroom

YouTube link: https://youtu.be/zEL11BgrBpI

3 remedies voor het bedrieglijkheidssyndroom

Het imitatiesyndroom is behandelbaar. Maar hoe?

  • Neem voor eens en voor altijd een beslissing. Definieer wie je bent, en vertel jezelf dat je vanaf morgen bent wie je bent: webdesigner, grafisch ontwerper, ontwikkelaar of andere. Als u uw ware identiteit niet duidelijk maakt, kunt u lang stilstaan waar u zich bevindt. Misschien denk je dat je niet de beste in je vakgebied bent..... Het maakt niet uit, we moeten tenslotte allemaal ergens beginnen. Vooral omdat het leren elke dag en voor altijd gebeurt.
bedriegerssyndroom
Foto door Brigitte Tohm op Unsplash
  • Om je te helpen, moet je dan alles formaliseren. Maak bijvoorbeeld een website. Registreer je anders op LinkedIn en leg in detail uit wat je kunt doen. Door deze pagina's te maken, overtuigt u zichzelf van wie u bent, van uw waarde. En zoals ik al eerder zei, moet je jezelf kunnen laten zien om nog meer klanten te vinden.
  • Werk dus zonder uitzondering grondig aan uw voorstellen. Beperk je in eerste instantie tot twee of drie waardeproposities om ze goed onder de knie te krijgen. Als je je er echt klaar voor voelt, verhoog ze dan geleidelijk aan. Ondersteund door deze voorstellen, toon uw prestaties aan uw potenti├źle klanten. Je overtuigt niet alleen jezelf, maar je overtuigt ook je gesprekspartners.
bedriegerssyndroom
Foto door Gemma Evans op Unsplash

Conclusie

Kortom, het impostorsyndroom mag niet lichtvaardig worden opgevat. Zoals we zojuist hebben gezien, heeft het een nogal negatieve invloed op uw beroepsleven. Daarom moet je bij de eerste tekenen iets doen!

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het cre├źren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo ­čĹő

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!