veel geluk brengen
Foto door Daniel Corneschi op Unsplash

Stop met passief zijn. Je hoeft niet meer te wachten tot je geluk hebt om te glimlachen. Na het lezen van dit artikel heb je een nieuwe kracht: je zult geluk kunnen brengen. Maar vergis je niet, het is niet alleen bijgeloof. Laat me het je in drie stappen uitleggen.

1. Maak je klaar

Wat je project ook is, het eerste wat je moet doen is je voorbereiden! De voorbereiding kan inderdaad worden gesimuleerd bij de "fundering", de "basis", enz. Maar hoe doe je dat? Je moet beginnen met het stellen van doelen. Op die manier riskeer je niet dat je in de loop van de tijd van de baan raakt. En door je goed voor te bereiden, geef je jezelf alle kans om die doelen te bereiken.

Het is ook tijdens de voorbereiding dat je anticipeert op alles wat er zou kunnen gebeuren, goede en slechte dingen. Als er obstakels zijn, weet je op zijn minst wat je moet doen; het belangrijkste is dat je niet opgeeft. Maar als je het gevoel hebt dat je dicht bij succes bent, goed voor je! U hoeft nu alleen nog maar door te gaan naar de volgende fase van uw project (die in de voorbereidende fase duidelijk werd gedefinieerd). Zie je? Alles loopt gesmeerd. Geluk brengen is makkelijk!

veel geluk brengen
Foto van Georgy Rudakov op Unsplash

Daarnaast zijn er nog andere tips om je goed voor te bereiden. Bent u bekend met de beroemde QQOQCP (Wat, Wie, Waar, Wanneer, Hoe, Hoeveel en Waarom) methode? Door jezelf deze vragen te stellen, vergeet je waarschijnlijk niet een belangrijk element om rekening mee te houden. Als je echter halsoverkop in een situatie terechtkomt, is de kans groot dat je tegen obstakels aanloopt, dus het zou moeilijk zijn om er overheen te komen.

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

veel geluk brengen
Foto door Ira Mint op Unsplash

2. Wees volhardend om geluk te creƫren

Als je een soort project hebt, betekent dit dat je een oplossing brengt (die goed is). Alleen als je in een team werkt, moet je je ervan bewust zijn dat anderen misschien niet openstaan voor jouw idee. Er is inderdaad een moment waarop u controleert of u op dezelfde golflengte zit als de andere leden van uw team. En dan moet je volhardend zijn als je je geluk wilt beproeven! Doe het echter op de juiste manier, d.w.z. houd rekening met de mening van anderen. Vraag jezelf af. Maar dit alles, terwijl je volhardend bent.

3. Uw nieuwe motto: "geduld!"

We leven in een moderne wereld waar het gemakkelijk is om alles wat je nodig hebt in een paar minuten te krijgen. Dus ons geduld wordt op de proef gesteld. En toch, in het ondernemerschap, is geduld een zeer belangrijke kwaliteit om geluk te brengen! Als je het niet hebt, word je snel ontmoedigd.

veel geluk brengen
Foto door Thomas Q op Unsplash

Ik zal je iets vertellen: ik plaats nu al een jaar lang video's op YouTube, en ik ben van plan om deze activiteit nog 4 jaar voort te zetten. Dit alles om te zeggen dat mijn visie voor 5 jaar is, niet voor een paar maanden. Als ik ooit stop met het plaatsen van video's op YouTube na slechts 5 maanden, zal ik niet zijn waar ik nu ben.

Conclusie
Nu is de bal in uw hof. Je kent de drie geheimen voor het maken van ondernemersgeluk niet. Waar wacht je op?

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

7/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geĆÆnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!