Web bonus 2019 Happy Desk Happy Desk Happy Desk 2019
Foto door Jeremy Thomas op Unsplash

Wilt u in 2019 uw zichtbaarheid op het web vergroten? Weet dan dat u de mogelijkheid heeft om te profiteren van een web-bonus in Brussel! Of het nu gaat om een website en/of een e-commerce site, een web-premie kan aan u worden toegekend. U moet echter nog steeds op de hoogte zijn van de subsidiabiliteitscriteria.

De begunstigden van de webbonus 2019 in Brussel

Bovenal moet de hoofdzetel van de onderneming (micro en klein) die toegang wil krijgen tot de webpremie 2019 in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gevestigd zijn.

Alleen degenen die in specifieke sectoren werken, hebben de mogelijkheid om deze Web 2019-bonus te winnen. Bovendien is de lijst van deze activiteitensectoren te zien op op deze pagina.

Hoe zit het met de uit te voeren projecten?

Web bonus 2019 Happy Desk Happy Desk Happy Desk 2019
Foto door Greg Rakozy op Unsplash

Het type webproject waarop de webbonus voor 2019 betrekking heeft

In de inleiding van dit artikel hebben we alleen de oppervlakte gekrast, maar laten we tot de kern van de zaak komen:

Een daarvan kan de creatie en lancering van een website zijn, met inbegrip van e-commerce platforms. Ten tweede komt elk ander project, zolang het de verbetering van een website betreft, in aanmerking voor de webbonus 2019:

 • Verkoop positionering;
 • Herpositionering van de verkoop;
 • Optimalisatie van de site of het e-commerce platform.

Bovendien moet het een eenmalig project zijn, en vooral niet: permanent of regelmatig. In het algemeen is de duur ervan niet langer dan 6 maanden.

Web bonus 2019 Happy Desk Happy Desk Happy Desk 2019
Foto door Aperture Vintage op Unsplash

Berekening van de webbonus voor 2019

Het tarief van de web 2019-premie varieert afhankelijk van de situatie. Laten we beginnen met het laagste tarief, dat van 40% van het bedrag van de externe adviesdienst. Voor dit percentage wordt geen van de criteria die we zojuist hebben toegelicht, gecontroleerd.

Als dan ook maar aan Ć©Ć©n van deze voorwaarden wordt voldaan, zou het percentage 50% zijn. Tot slot is het 60% voor de gelukkigen, d.w.z. degenen die erin slagen aan alle voorwaarden te voldoen.

Bedrag van de 2019 webbonus om te weten

Ongeacht het gekozen tarief (40, 50 of 60), mag het exacte bedrag van de webpremie per kalenderjaar in geen geval meer dan 5000 euro bedragen. En in Ć©Ć©n jaar kan slechts Ć©Ć©n bonus worden toegekend.

Het minimumbedrag dat per missie kan worden aangevraagd is 500 euro.

Web bonus 2019 Happy Desk Happy Desk Happy Desk 2019
Foto door NASA op Unsplash

Een 10% bonus

Het controleren van bepaalde punten kan voordelig voor u zijn. Zo kun je een bonus van 10% verdienen.

Hier zijn de criteria om te overwegen:

 • De datum van registratie van de onderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen: als deze zeer recent is, d.w.z. minder dan vier jaar oud.
 • De status van het bedrijf:
  • als het een gecertificeerde sociale onderneming is (om dit te doen, Ontmoet ons hier).
  • als het een bedrijf is dat "betrokken is bij de circulaire economie". Erkenning van de circulaire economie is dus vereist, bij voorkeur drie maanden voor de bonusaanvraag.
  • Zij moet ingrijpen in een van de prioritaire sectoren.
 • Ten slotte is het in het bezit van een diversiteitslabel of een diversiteitsplan. Meer informatie over dit onderwerp is beschikbaar op deze pagina.
Web bonus 2019 Happy Desk Happy Desk Happy Desk 2019
Foto door NASA op Unsplash

Hoe kan ik profiteren van de 2019 webbonus?

Om het eenvoudig te houden, volg je gewoon de procedures tot op de letter. Over welke procedures hebben we het precies?

Eerst, haal het online formulier. Vul het in en stuur het vervolgens op met alle benodigde bijlagen. Wacht na verzending van de aanvraag maximaal 15 dagen op de ontvangstbevestiging. Stuur uw verzoek op deze pagina

Dan kan je de missie beginnen. Deze zal uiterlijk drie maanden na de kennisgeving van de toegekende beschikking plaatsvinden.

Eindelijk komt de betaling van de 2019 web bonus! Om dit te doen, moet u de bewijsstukken naar Brussel Economie en Werkgelegenheid sturen. Zorg ervoor dat u de termijnen (drie maanden na het einde van de missie) niet overschrijdt. Kortom, de betaling zal onmiddellijk worden verricht.

Voor meer informatie over de webpremie 2019 voor Brussel klik hier.

Conclusie

Nu je alles weet over de webpremie voor 2019, waarom neem je het risico niet en solliciteer je voor je volgende projecten? 40, 50 of 60% is toch niet niks?

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!