Webflow
Foto door Stephane YAICH op Unsplash

Misschien is het je opgevallen, ik heb het vaak over webflow. Simpelweg omdat het een van de voordeligste cms is die ik ken. Bovendien gebruik ik het zelf.

Daarom heb ik besloten om u enkele van de voordelen te geven! Een webflow-presentatie is echter wel vereist.

Wat is webflow?

Zoals ik net al zei, het is een CMS. Het is in 2013 opgedoken en de auteurs zijn niemand minder dan twee broers die gepassioneerd zijn door technologie en het internet.

webflow
Foto door Kizoa Team op Unsplash

De voordelen zijn

Voor iedereen, iedereen

De eerste troef is dat het intuïtief is. Dat bewijst de gemengde interface: een mix van Photoshop en wix. Als je al de gelegenheid hebt gehad om het een of het ander te gebruiken, zul je de webflow zeker onder de knie krijgen.

Zelfs beginnende webdesigners zullen het met gemak kunnen gebruiken. Met dit platform is het inderdaad niet nodig om over technische kennis te beschikken. Tegelijkertijd is webflow ook gewijd aan deskundige webdesigners.

Personalisatie bij de afspraak

Het maken van een website met webflow is het maken van een aangepaste website. Het is inderdaad voorzien van verschillende functionaliteiten die u toelaten om een originele site te bekomen en vooral aangepast aan de verwachtingen van uw klanten!

Om enkele aanpassingen aan de architectuur van de site uit te voeren, hoeft u alleen maar op de betreffende elementen te klikken. Temeer daar er zoveel formaten, stijlen, kleuren, lettertypes, enz. beschikbaar zijn op de webflow. Ook hier is kennis van de code niet vereist.

Onge├źvenaarde tijdbesparing

Het ene leidt tot het andere: gebruiksgemak betekent een onge├źvenaarde tijdsbesparing! U hoeft zich geen zorgen te maken over de webflow-functie, alles is intu├»tief, zodat u veel tijd bespaart.

Bovendien, als je een van degenen bent die kan coderen, kun je het doen op hetzelfde platform als design building.

webflow
Foto door Constant Loubier op Unsplash

De gêne van de keuze als het gaat om biedingen

Iedereen heeft zijn eigen behoeften, en webflow heeft daar bij het opstellen van de aanbiedingen aan gedacht. Er zijn dus 3 verschillende plannen beschikbaar, en uw keuze zal grotendeels afhangen van uw behoeften en uw budget:

Hosting plannen

Dit plan is vooral bedoeld voor bedrijven, maar ook voor particulieren die een eigen website willen maken. Door ervoor te kiezen, heeft u de beschikking over een CDN, een domeinnaam en een SSL. Het is op zijn beurt onderverdeeld in drie delen:

  • Basis hosting ;
  • CMS hosting ;
  • Zakelijke hosting.

Plannen van ontwerpers

Met dit plan bent u in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren. De klantenfacturatie is ook gemakkelijk toegankelijk. Ook hier zijn drie verschillende aanbiedingen beschikbaar:

  • Starten;
  • Lite;
  • Pro.

Team plannen

Webdesignbureaus en -teams geven de voorkeur aan het laatste aanbod en hebben de keuze tussen deze laatste:

    • Team aanbod;
    • Groot teamaanbod.

Kortom, wat uw keuze ook is, weet dat de prijzen die u moet betalen allemaal betaalbaar zijn!

webflow
Foto door Constant Loubier op Unsplash

Conclusie

Webflow is een CMS met vele voordelen, zowel voor bedrijven als voor particulieren, die alleen of met een team werken. Tot welke categorie behoort u en welk aanbod past het beste bij u?

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het cre├źren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo ­čĹő

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!