HEY

Deelnemen aan het volgende evenement Leef!

Webflow Training
Fotograaf: Khachik Simonian | Bron: Unsplash

Webflow: Het is waar dat het maken van een site nog nooit zo eenvoudig is geweest, maar ik denk dat het niet voor iedereen geldt. Alleen wie de motivatie en het doorzettingsvermogen heeft om webdesigner te worden, zal dat naar mijn mening kunnen doen. En als je denkt dat je het kunt, is dat meer dan genoeg.

Er is op dit moment een breed scala aan tools beschikbaar om eenvoudig hoogwaardige sites te maken, waaronder Webflow. Deze laatste onderscheidt zich van de andere door zijn gebruiksgemak. U zult zien dat u, nadat u deze gids tot het einde toe hebt gelezen, een idee hebt van wat u kunt verwachten en welke voordelen u kunt behalen door gebruik te maken van Webflow.

#webflow #wordpress #quarespace #shopify #wix

Kleine Poll

Wat gebruikt u om websites te maken?
Wix, Squarespace, Wordpress, Shopify, of Handmatig?

Geef me je mening in commentaar!

Samenvatting

1- om een website te ontwerpen
2- om de tekstinhoud te beheren
3- om uw website te testen en te publiceren
4- om een online shop te openen.

Conclusie

Video

Wat is het Webflow-platform?

Webflow is in 2013 opgedoken en de auteurs zijn niemand minder dan twee broers met een passie voor technologie en internet en een compagnon. Hier is een link over hen

Webflow is een hulpmiddel voor het maken van websites. Het is vergelijkbaar met Wix in die zin dat je daar gemakkelijk sites kunt maken, met behulp van drag and drop, en dus zonder code (maar natuurlijk beter); en met Wordpress omdat het mogelijk is om de inhoud van je site of blog te beheren via Webflow.

Ik ben me ervan bewust dat deze definitie voor u misschien niet genoeg is. Daarom heb ik deze uitgebreide gids op Webflow geschreven.

Aangezien dit een platform is, moet u een gratis account aanmaken waarmee u 2 projecten kunt aanmaken. Het is perfect om het gereedschap onder de knie te krijgen. Klik hier om een Webflow-account aan te maken

Eerste stap op Webflow?

Het eerste wat u moet doen als u wilt beginnen met Webflow is u registreren op het platform. Het enige wat u nodig heeft is wat contactgegevens: uw e-mailadres en uw wachtwoord. Het enige wat u hoeft te doen is een paar minuten wachten tot uw registratie is gevalideerd, en de rest staat voor u open!

Waarom log je niet in? Je hebt eindelijk de Webflow-interface voor je. U heeft ook toegang tot verschillende site templates die klaar zijn om te gebruiken op Webflow (en er is voor elk wat wils), maar gelukkig is er voor u nog steeds maatwerk mogelijk :) Het kan gebeuren dat geen van de sjablonen bij u past. Hier moet je je creatieve vaardigheden gebruiken en je eigen ontwerp maken. De interface is overigens gemakkelijk te begrijpen. Probeer het zelf; u zult zien dat de drag-and-drop functionaliteit zeer eenvoudig is.

Laten we aannemen dat je klaar bent met je project, dat je heel tevreden bent met je werk. De laatste stap is het publiceren van de site. Op deze knop zijn ook andere functies mogelijk: pagina toevoegen, codes exporteren, ontwerpvoorbeeld...

Webflow Training
Webflow Training

Waar is Webflow voor?

Deze handleiding is niet voldoende als ik een handleiding voor Webflow schrijf. Aan de andere kant kan ik zeggen dat Webflow gemakkelijk te gebruiken is , zolang je maar bekend bent met deze site maker. Ik zou zelfs zo ver willen gaan om te zeggen dat de gebruikerservaring met Webflow het meest vloeiende is van alle andere CMS die ik ooit heb gekend.

Dus wat is de rol van Webflow? Hier zijn er vier:

 • het realiseren van een websiteontwerp
 • om de inhoud van de tekst te beheren
 • om uw site te testen en te publiceren
 • om een online winkel te openen

1. Om een website ontwerp te realiseren

Op de Webflow-interface ziet u een venster dat bijna gelijk is aan dat van Photoshop (maar het wordt natuurlijk niet gebruikt om een afbeelding te bewerken of te verwerken). Het is een HTML/CSS-automatiseringstool. Op deze balk kunt u schrijven, codes aanpassen... om uw site nog mooier te maken. Maar dat is natuurlijk niet verplicht. Alles kan worden aangepast vanaf de pagina zelf, visueel.

Als dit venster bestaat, is het zo dat u kunt begrijpen hoe ze werken, en dit geldt zelfs voor degenen die niets weten over de codes. Na verloop van tijd, als je in contact komt met deze wereld, zul je ze begrijpen.

Ook al kunt u met Webflow een site maken zonder de codes aan te raken, verwacht dan niet dat u een leeg venster ziet (tenzij er niets op de pagina staat). Inderdaad, er is een onderliggend systeem in Webflow dat u in staat stelt om deze codes automatisch te genereren. Telkens wanneer de pagina wordt gewijzigd, worden de codes gewijzigd.

Maak een ontwerp van voorgedefinieerde sjablonen of een lege pagina

U heeft de keuze tussen het werken op een lege pagina of het gebruik van een voorgedefinieerd sjabloon. Sommige zijn vrij, andere niet. Als u iets originelers wilt, kunt u beter naar de premium sjablonen gaan (er zijn er honderden in de sjabloonbibliotheek). Hun prijs ligt tussen de 40 en 80 dollar.

Waar komen deze modellen vandaan? Dat is de vraag. In tegenstelling tot wat sommigen denken, komen ze niet van Webflow. Integendeel, ze zijn gecreëerd door mensen van buiten het bedrijf. Ze vormden een Webflow-community, bestaande uit professionele webdesigners en -ontwikkelaars.

Kortom, als u over uitgebreide vaardigheden beschikt (zowel op het gebied van codes als op het gebied van Webflow), adviseer ik u om te beginnen met een lege pagina. De voorgedefinieerde sjablonen zijn eerder gemaakt om vertrouwd te raken met de tool, en dus voor beginners. Niets weerhoudt ervaren gebruikers er echter van om ze af en toe te gebruiken.

Webflow Training
Webflow Training

Creëer een interactief ontwerp

Een van de dingen die Webflow het meest onderscheiden van alle andere tools voor het maken van sites is de mogelijkheid om animaties te maken (overgangen, transformaties van een element, enz.). Met meer traditionele hulpmiddelen lijkt deze taak onmogelijk te volbrengen! Maar goed, als je het gedaan hebt, weet je dat er veel werk achter zit; je zou lange regels code hebben moeten schrijven.

Dus, als ik je zou vragen om te kiezen tussen een enorme hoeveelheid werk en een paar klikken om hetzelfde resultaat te bereiken, wat zou je dan hebben genomen? Ik denk dat ik het antwoord weet. Dus om dat te doen, ga naar het interactiepaneel en klik op het bliksempictogram. Een breed scala aan keuzes, afhankelijk van de status van de pagina die u wilt wijzigen, zijn daar beschikbaar.

2. Om de inhoud te beheren (CMS)

Vanaf de te ontwerpen pagina is een live aanpassing van de inhoud mogelijk op Webflow, of het nu gaat om blogartikelen, secties voor teamleden of getuigenissen van klanten...

Maar hoe kunnen ze worden veranderd? Ga gewoon naar het tabblad aan de linkerkant van het scherm, nadat u een inhoudsveld hebt toegevoegd. Tot zover het CMS back-end.

Wist u dat er ook dewebflow-editor is? Hierdoor kunt u nieuwe content op een bestaande pagina publiceren (statisch of dynamisch). Het is zeer populair bij zowel de makers van de site als hun team en klanten, vooral vanwege het gebruiksgemak. Geen plug-in nodig, in tegenstelling tot andere CMS-creatietools zoals WordPress.

Voorheen leek de creatie van een meertalige site op Webflow onmogelijk. Gelukkig is dit veranderd dankzij het verschijnen van een derde partij: Weglot . Bovendien gebruik ik het ook voor mijn site en die van mijn klanten.

3. Om uw site te hosten en te ontwikkelen

Nu je het ontwerp hebt gekozen dat je leuk vindt en alle interessante inhoud hebt toegevoegd, hoef je alleen nog maar de site te publiceren. Zo eenvoudig is het! In feite is het nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik op Publiceren en er verschijnt een uitklaplijst. U wordt gevraagd een keuze te maken tussen het subdomein van webflow.com en uw eigen domein. Voor een eerste publicatie is het altijd beter om op het subdomein te publiceren. Zodra u klaar bent met het testen van de hele site, bent u eindelijk vrij om te publiceren op uw eigen domein.

Hoe gebeurt dat precies? Ik heb het al wat eerder aangeraakt, maar ter herinnering, je moet op deze manier te werk gaan:

 • Voor het gratis plan heeft u recht op 2 statische pagina's om te publiceren. Hier heeft u nog steeds slechts recht op één subdomein nomdusite.webflow.com. Als u het naar een hoger niveau wilt tillen, kunt u uw hostingaanbod gewoon upgraden.
 • Dan krijg je een premieplan. Daar zult u eindelijk kunnen publiceren op uw gepersonaliseerde domein.

Kortom, Webflow biedt in-house hosting. Dit voorkomt dat gebruikers zich zorgen hoeven te maken over de verschillende soorten hosting op de markt. Temeer daar er andere voordelen aanwezig zijn:

 • U wordt ontzien van de handmatige taken die gepaard gaan met de hosting, zoals het handmatig updaten ervan. Inderdaad, Webflow werkt samen met krachtige providers zoals Amazon Cloudfront en Fastly.
 • Het content delivery network (CDN) is onmiddellijk beschikbaar in de voorgestelde plannen; een functie die internetgebruikers die op uw site navigeren in staat stelt om zonder enig probleem toegang te krijgen, waar ze zich ook bevinden (in termen van geografie). Extra betalingen zijn dus niet nodig.
 • De laadtijd is snel.
 • De beschikbaarheidsgraad van de site is hoog, bijna 100%, ongeacht de pieken in het websiteverkeer of de pogingen tot cyberaanvallen.
 • Een SSL (secure sockets layer) certificaat is ook geïntegreerd.

Dit type accommodatie is klaar voor gebruik. Als u echter liever de codes exporteert en importeert naar een andere hosting, bent u vrij om uw keuze te maken.

Webflow Training
Webflow Training

4. Om een e-commerce activiteit uit te voeren

De e-commerce versie is pas sinds kort beschikbaar op Webflow, maar ik beloof u dat het de moeite waard is! De functionaliteiten zijn zeer compleet:

 • productinventarisaties
 • productbeheer
 • manden
 • betaling
 • klantenmails
 • zelf gehoste betaalpagina...

Nog beter, voor elk van deze functies is maatwerk mogelijk; u hoeft natuurlijk niet eens HTML- of CSS-vaardigheden te hebben om dit te bereiken.

Echter, de De prijzen zijn verschillend.

Als u al gebruik maakt van Webflow e-commerce, bent u in de beste positie om te weten dat het team voortdurend probeert om het te verbeteren. Hun doel is zeker om te concurreren met de grootste tools zoals Shopify.

Hoeveel kost Webflow?

Het zou lang duren om het uit te leggen, maar om je te helpen het beter te begrijpen, heb ik de plannen als volgt gecategoriseerd:

Het gratis plan

Hoewel dit plan gratis is, biedt het de volledige functionaliteit van Webflow. Het enige addertje onder het gras is dat je moet werken op een subdomein (nomdusite.weblow.com). Voor een aangepast domein, en dus zonder deze extensie webflow.com, heb je geen andere keuze dan je te abonneren op een van de betaalde plannen die ik in de volgende paragrafen zal uitleggen.

Hoe dan ook, als u van plan bent om aan webdesign te gaan doen, maar u bent nog maar net bekend met Webflow (of pas recentelijk), dan is dit gratis plan iets voor u. Het helpt u vertrouwd te raken met het platform en te testen of de prestaties ervan aan uw verwachtingen voldoen. 2 pagina's staan tot uw beschikking, wat meer dan genoeg is voor een eerste leerervaring. Dit zijn statistische pagina's. Zodra u zich klaar voelt om aan de slag te gaan, weet u wat u moet doen: kies een betalend plan dat is aangepast aan uw project.

Zodra het gratis plan niet meer voldoende is voor u, zult u 2 betalingen moeten doen.

De eerste is het betalen voor het Webflow platform en het gebruik van ci. En de tweede is om te betalen voor de hosting van de website gemaakt op het platform.

Hier zijn de details van het tarief

1. Ontwerpplan

Hierdoor kunt u meerdere projecten tegelijk beheren. Het is ook onderverdeeld in 3 subcategorieën. Het is aan jou om degene te vinden waarin je geïnteresseerd bent.

De starter

Het is gratis, maar in tegenstelling tot de Hosting Plannen, wordt de hosting van uw site (als u voor dit aanbod kiest) gedaan door Webflow zelf.

Bied lite aan

Er wordt 16 dollar aan u betaald voor het Lite aanbod. Zijn voordeel? U kunt tot 10 projecten tegelijk beheren.

Pro-aanbod

Het kost 35 dollar, wat niet veel is voor een professional. De voordelen zijn niet gering: het aantal sites waartoe u toegang heeft is onbeperkt.

Heb je ooit gehoord van teamwork? Eigenlijk is het toegestaan voor het pro-bod. Misschien wilt u zelfs dat uw klant een voorproefje krijgt van het project voor de oplevering.

Teamplannen

Hoe dan ook, ik heb het beste voor het laatst bewaard: de plannen van het team. Meestal gebruiken bureaus dit aanbod, maar dat weerhoudt je er niet van om het te gebruiken als je te maken hebt met een groot project. Je hebt zeker een team waar je mee samenwerkt: andere ontwerpers zoals jij, ontwikkelaars, schrijvers... Kortom, een team van freelancers. Maar dan nog, dit plan splitst zich in tweeën.

Teamaanbod

35 dollar is wat je nodig hebt. Net als bij het ontwerpplan kunt u uw collega's of klanten uitnodigen voor het betreffende project. Maar hier zijn de extra's: er komt een dashboard van waaruit u het team kunt aansturen.

Groot teamaanbod

De voordelen zijn eerder dezelfde als die van het vorige aanbod, met het enige verschil dat dit aanbod meer geschikt is voor grootschalige werken.

Kortom, als ik deze plannen zou samenvatten, zou ik ze als volgt in tweeën delen:

 • Accountgebaseerde aanbieding: de keuze is vooral gebaseerd op het aantal mensen in uw team dat gebruik kan maken van Webflow.
 • Aanbod volgens het gebruik van de site : deze is speciaal aangepast aan diegenen die grote e-commerce projecten hebben, en dus een belangrijk verkeer op hun site verwachten.

2. Verzamelplan

U zult nog steeds moeten kiezen tussen 3 subcategorieën. Laten we beginnen met Basic Hosting, dat beschikbaar is tegen een tarief van $12 per maand. Aangezien het de basis is, zijn de aangeboden basiskenmerken: 500 formulierinzendingen en 25.000 maandelijkse bezoeken.

De tweede keuze is CMS Hosting? Het tarief is iets hoger, want het is $16. Het verschil met de eerste is dat er 2.000 CMS-tools tot uw beschikking staan. Het aantal ingediende formulieren is 1.000 en het aantal maandelijkse bezoeken kan oplopen tot 100.000. Het is ook mogelijk om toegang te krijgen tot een CMS API dankzij CMS Hosting. Tot slot heeft u de beschikking over 3 verschillende redacteuren.

Eindelijk komt de hosting business. Een beetje duurder, het is $36, met 1.000 CMS-tools, 10 auteursredacteuren en onbeperkte formulierinzendingen. Maandelijkse bezoeken kunnen oplopen tot 1.000.000.

Een gratis plan is hier beschikbaar, behalve dat als je er voor gaat, je een hosting buiten Webflow moet kiezen.

Het feit dat u een aanbod kiest dat telt, betekent niet dat u het niet meer kunt combineren met de andere formule. Integendeel, je kunt er twee nemen.

In ieder geval adviseer ik u om de bronpagina van deze Webflow-tarieven te raadplegen voordat u een definitieve beslissing neemt.

Webflow Training
Webflow Training

Webflow en de nadelen daarvan?

Ik ga niet tegen je liegen: Webflow is niet zonder nadelen. Zoals ze zeggen: niets is perfect:

 • Als u nog nooit een site hebt gemaakt, moet u de tijd nemen om vertrouwd te raken met de interface. Trouwens, er is geen haast bij. Maar als je het eenmaal gedaan hebt, zul je zien dat niets moeilijk is!
 • Ik kwam daar eerder al een beetje dichtbij. Voor een meertalige site moet je een externe extensie gebruiken (maar het is de enige, maak je geen zorgen!). De webflow is inderdaad beperkt aan die kant.
 • Ik denk dat je zonder de prijssamenvatting verloren zou gaan. De prijsstructuur is complex.

De nadelen wegen in ieder geval op tegen de voordelen.

Waarom Webflow gebruiken?

Zijn er, gezien de prijs en de weinige nadelen die ik zojuist heb genoemd, nog andere redenen waarom u Webflow zou moeten gebruiken? Hier zijn 11 goede redenen om Webflow vandaag te gebruiken.

 1. Het is zuinig. Voor een eerste gebruik hoef je niets te betalen. Voor de verschillende plannen wordt door Webflow een gratis plan aangeboden. Vooral omdat er geen vrije periode van gebruik is. Het is permanent.
 2. Het is gemakkelijk, omdat niemand HTML of CSS hoeft te beheersen om het te gebruiken. De drag-and-drop functie is zeer interessant.
 3. Daarnaast is contentmanagement en -redactie mogelijk. Ze zijn zelfs zeer intuïtief.
 4. Aan de SEO kant is er niets om je zorgen over te maken. Alle sites die op Webflow worden gehost, kunnen gemakkelijk op het web worden gerefereerd. Nog beter, voor premieplannen is het mogelijk om extra SEO-beheertools te hebben.
 5. Er is een hele reeks sjablonen beschikbaar op Webflow; ze kunnen worden gebruikt als basis voor beginners, waardoor het leren en het vertrouwd raken met elkaar makkelijker wordt. Voor de meer professionele mensen zullen ze een bron van designinspiratie zijn?
 6. Altijd in termen van ontwerp, je doodt twee vliegen in één klap. Het enige wat u hoeft te doen is het ontwerp op de desktop te maken; het ontwerp op de mobiele telefoon wordt automatisch gemaakt. Maar je kunt het altijd aanpassen.
 7. Laten we niet vergeten dat Webflow zich vooral onderscheidt van andere tools: het maakt een site met aangepaste animaties mogelijk.
 8. Alle codes die automatisch worden aangemaakt tijdens het ontwerp van de site kunnen worden geëxporteerd.
 9. Webflow is erg handig. Zodra de site klaar is, kunt u deze testen om te zien of het echt werkt. Het enige wat je hoeft te doen is het te publiceren op het subdomein. Dit gebeurt maximaal in twee klikken.
 10. Met Webflow kunt u van alles creëren, van statische tot dynamische content : pagina's, blogberichten, recensies, introducties van teamleden, enz.
 11. De hosting van alle sites die op Webflow worden gecreëerd, wordt verzorgd door Amazon Cloudfront. Zorg ervoor dat de navigatie op uw site snel verloopt, wat een positief effect heeft op de SEO.

En jij? Denk je dat je Webflow moet gebruiken?

Gezien alles wat we zojuist op Webflow hebben gezien, is het gemaakt voor alle sitemakers die flexibiliteit en efficiëntie willen combineren. Inderdaad, dankzij Webflow kunt u niet alleen een designsite maken , maar kunt u ook eenvoudig content beheren . Het feit datde hosting vrij en intern is, geeft u veel voordelen. De internetgebruikers die u zullen volgen, zullen er ook baat bij hebben. Eindelijk, de e-commerce versie van Webflow is gewoon geweldig! De functionaliteiten zijn compleet (of bijna). In ieder geval blijft het team het elke dag verbeteren.

Om een voorproefje te krijgen van wat Webflow te bieden heeft, wat zeg je dat je zelf probeert. Ja, dat zou ik doen, een gratis proef is mogelijk.

Webflow Training

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Webflow ten opzichte van anderen?

De eerste troef is dat het intuïtief is.

Dat bewijst de vertrouwde interface voor grafisch ontwerpers: een Photoshop-look waarmee je een website kunt maken. Als je Photoshop ooit eerder hebt gebruikt, zul je het snel onder de knie krijgen.

Webflow is daarom een Pro-tool voor webdesigners (of aspirant-webdesigners) omdat het u toestaat om zo ongeveer alles te doen wat u wilt. Het moet echter niet worden verward met drag and drop tools zoals Wix of Sketch, Adobe xD of Figma.

Webflow is html, css en Javascript code gemaakt op een visuele manier met de beperkingen van de echte "Code"; Maar veel aangenamer omdat het 100% visueel is.

U hoeft geen regels code te schrijven om een Pro-website te maken.

Wat is het niveau van aanpassing van Webflow?

Het maken van een website met webflow is het maken van een aangepaste website. Het is inderdaad voorzien van verschillende functionaliteiten die u toelaten om een originele site te bekomen en vooral, 100% aangepast aan de verwachtingen van uw klanten!

Om enkele aanpassingen aan de architectuur van de site uit te voeren, hoeft u alleen maar op de betreffende elementen te klikken. Des te meer omdat er zoveel formaten, stijlen, kleuren, lettertypes, enz. beschikbaar zijn op Webflow.

De aanpassing is oneindig omdat je een structuur maakt van een tekening die je hebt gemaakt op Sketch, Adobe xD, Figma of in een eenvoudig notitieboekje.

Ook hier is kennis van de code niet vereist.

Wat is de tijdsbesparing voor het maken van een Webflow-website?

Het ene leidt tot het andere: gebruiksgemak betekent een ongeëvenaarde tijdsbesparing! Als je het platform eenmaal in handen hebt, wordt alles snel intuïtief en bespaar je ongelofelijk veel tijd.

Een webpagina op Webflow kan in 1 uur worden gerealiseerd, afhankelijk van uw vaardigheden en het te realiseren ontwerp.

Als u liever uitgaat van een Thema, biedt Webflow een grote catalogus met kant-en-klare Thema's

Bovendien, als u een van degenen bent die weet hoe te coderen, zult u deze keer in staat zijn om handmatig code toe te voegen om verder te gaan dan de basisfunctionaliteit van Webflow.

Webflow Training
Webflow Training

Wat zijn de Webflow-integraties?

Ik zou een volledig artikel kunnen schrijven voor dat punt, wat ik binnenkort zal doen! Het spreekt voor zich dat Webflow vandaag de dag super verbonden is met alle moderne software.

Dit betekent dat u bijna elke No code tool en software kunt integreren.

Een eenvoudige methode is bijvoorbeeld om Zapier te gebruiken om Webflow met een andere software te verbinden zonder een regel code te hoeven schrijven.

Hoe gebeurt het opzetten van een Webflow-website?

Aangezien Webflow het hosting gedeelte voor zijn rekening neemt, hoeft u alleen maar uw domeinnaam aan het platform te koppelen. Deze procedure is niet ingewikkeld en duurt slechts enkele minuten.

De eerste keer kan iets gecompliceerder zijn dan verwacht, dus hier is een kleine terugblik op de manoeuvre:

1- Kopieer de 2 A-records die Webflow u geeft in de parameters
2- Plak ze in het DNS-gedeelte van uw host.
3- Kopieer vervolgens de CNAME die Webflow u geeft
4- En plak deze ook in het DNS-gedeelte van uw host.

Dan moet je soms een uur wachten, het hangt af van je gastheer.

Als je Webflow eenmaal groen hebt gemaakt, hoef je alleen nog maar te publiceren.

Samenwerking in teamverband op Webflow

Samenwerking op het gebied van Webflow is ook mogelijk. Laten we zeggen dat je met een teamgenoot aan hetzelfde project wilt werken op hetzelfde moment, het is mogelijk.

U moet de formule "Team Plan" gebruiken, die een apart prijsplan van het Solo-plan zal hebben en het bedrag zal dan verhoogd worden in functie van het aantal teamgenoten.

Wat echt praktisch is, is dat de back-up automatisch wordt gemaakt, zodat er geen risico is op verlies van gegevens.

De Groeiende Franstalige Gemeenschap (en de Webflow Mutual Aid Group)

Als u wilt beginnen met Webflow, zult u waarschijnlijk wat hulp nodig hebben, vooral in het begin. Daarom kunt u zich aansluiten bij de besloten Facebookgroep "Webflow Mutual Aid" om uw ervaring te bespreken en te delen.

Er is altijd iemand die je vragen kan beantwoorden (ook ik) dus het is een goede manier om het avontuur te beginnen.

Conclusie

Uiteindelijk is het enige wat je nodig hebt de bereidheid om er te komen en een dosis motivatie om deze complete gids te lezen en te analyseren :)

En ik kan je ook vertellen dat het in al die jaren dat ik Webflow heb gebruikt, steeds makkelijker is geworden. Niet alleen vullen de functionaliteiten elkaar aan, maar ze zijn ook nog eens super intuïtief.

Dit alles zal u helpen om professionele, gepersonaliseerde en unieke sites te creëren voor u of uw klanten, of u nu alleen of in teamverband werkt.

Webflow Training
Webflow Training

Opmerkingen

Koffiepauze

4 items die je misschien leuk vindt

VRIJE TRAINING

Schrijf je hier in om de gratis Discovery Training te ontvangen
.

Begin met de Discovery Training, waar u de basis van Webflow leert en een voorproefje krijgt van wat u kunt verwachten in de Start Weblow training.

Start de gratis training