Sociale netwerken hebben een zeer belangrijke plaats in het leven van Internet gebruikers. Wie weet niet Facebook, Twitter, Google, YouTube, etc...? Een bedrijf heeft verschillende voordelen om aanwezig te zijn op sociale netwerken. Ik heb voor u 5 argumenten voorbereid die u zouden moeten maken vandaag willen beginnen.

1. proximity communicatie

Sociale netwerken zijn een manier om nauwe communicatie met uw klanten te bevorderen en uw publiek te verbreden. U hen informeren over de release van uw nieuwe product, hen een enquête aanbieden, hun mening over verschillende onderwerpen verzamelen en op deze manier uw strategie aanpassen op basis van de ontvangen antwoorden.

 

2. viraliteit

Sociale netwerken zijn de beste manier om informatie te verspreiden zeer snel. Een opmerking kan gaan rond het web in minder tijd dan het duurt om het te zeggen. Als u aankondigt de lancering van een nieuw product op Facebook of Twitter, zal uw advertentie worden gezien door honderden mensen in slechts een paar dagen. Opnieuw u feedback verzamelen om uw product verder te verbeteren.

 

3. de perfecte plek om uw expertise te bewijzen

Sociale netwerken zijn de perfecte aanvulling op uw website. Dit is de beste plaats om uw deskundigheid te demonstreren en uw bekendheid te verhogen. U uw nieuws, advies geven, informeren over de lancering van uw nieuwste product, een beloning ontvangen, enz.

 

4. geconfronteerd met de concurrentie

Als u niet op sociale media bent, verzekerde de rust dat uw concurrenten absoluut daar zijn en dat u marktaandeel verliest. Het is daarom meer dan ooit cruciaal om aanwezig te zijn op de verschillende Social Networking platforms, zodat consumenten een betere kans op struikelen over uw producten dan die van uw concurrenten.

 

5. beter referencement

Vandaag, zoekmachines nemen sociale netwerken in aanmerking bij het verwijzen naar hen. De kwaliteit van uw online reputatie of "e-reputatie" kan u een betere positionering in de zoekresultaten van Internet gebruikers. Dus niet te vergeten dit voordeel!

Hallo 👋

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!