Digital Nomad voor 10 dagen-Happy Desk-Kevin Prins

Digitale nomade voor 10 dagen. We horen dit al een paar jaar en ik was nieuwsgierig om de ervaring te testen. Bestemming Spanje voor 10 dagen werk op afstand...

Als freelance webdesigner ben je vrij om te werken vanuit huis, vanuit een coffeeshop, in een co-werkplaats of in het kantoor van een buitenlands bedrijf dat hier een team heeft geïmplementeerd. Dus waarom zou je niet een stap verder gaan met de ervaring? Daarom heb ik het avontuur van de digitale nomade in Spanje 10 dagen lang getest.

De wereld is nog nooit zo klein geweest als nu.

We hebben allemaal een paar stereotypen van digitale nomaden in ons hoofd die we op instagram hebben gezien rond een zwembad met een cocktail in de hand. Sorry, ik ga je niet laten dromen voor het moment, het is eerder een wil om de ervaring te delen op een concrete manier het mengen van werktijd en plezier.

Mijn wil voor Happy Desk, bureau of digitale studio van een nieuwe generatie, is om een nieuwe ervaring naar de klanten te brengen. Ik gebruik de technologie om de ervaring veilig te stellen en een toekomst mogelijk te maken die goed is voor mijn klanten, net als voor mij.

De nomadische digitale ervaring is slechts een logisch vervolg op mijn doel. En ik stond te popelen om de ervaring echt te testen!

Digital Nomad voor 10 dagen-Happy Desk-Kevin Prins

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

Meerdere afleidingen

Werken op afstand is een waar genoegen omdat we in een ander land met andere culturen zijn. Spanje is niet idyllisch in vergelijking met andere delen van de wereld, maar je bevindt je al snel op een andere plek.

Het eerste waar we aan moeten denken is, naar mijn mening, dat we ons vanaf het begin moeten organiseren. Ik heb de Deep work method toegepast, door Cal Newport en Make Time: How to Focus on What Matters Every Day, door Jake Knapp en John Zeratsky.

De dagen zijn als volgt gepland: Sta op rond 5-6 uur 's morgens, werk 2 uur, dan de lunch voor 1 uur en sluit de sessie af met nog eens 2 uur diep werk. Het is een methode die ik thuis ook toe te passen en ik heb veel aan productiviteit gewonnen.

Digital Nomad voor 10 dagen-Happy Desk-Kevin Prins

Hoe zit het met mijn internetverbinding?

Dit is een van de dingen waar je als digitale nomade rekening mee moet houden. Zonder een snelle verbinding vergeet je het werken op afstand. Daarom moet je er (indien mogelijk) op voorhand voor zorgen.

Digital Nomad zonder internetverbinding

Zorg voor een direct aangesloten ethernetkabel om indien nodig snelheid te winnen. Het beleven van de digitale nomadenervaring zonder een goede internetverbinding kan snel omslaan in een nachtmerrie.

De zon, beste vriend of vijand?

Ik heb het experiment getest in een land waar het weer over het algemeen goed is. Dus ik had mijn zonnebril voor wandelingen of op het strand.

Ze te dragen vanaf het eerste uur van het werk

Wat ik niet van plan was, was om ze te dragen vanaf het eerste uur van het werk. Met het oog op de zee zijn we nogal verblind en ik zag mezelf met mijn zonnebril op mijn computer werken. Ik wil er ook op wijzen dat computers een mooi glanzend scherm hebben dat buiten onbruikbaar is?

Conclusie
De ervaring is een waar genoegen en ik kan niet wachten om het te herhalen. Ik weet wat ik kan verwachten en ik hoop dat u dat ook doet, nu u dit artikel hebt gelezen. Misschien wordt de volgende bestemming wel exotischer. In mijn vrije tijd moet het best cool zijn om iets speciaals te doen.

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het cre├źren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo ­čĹő

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

14/8/2020

Webflow nestmodel: hoe werkt het?

Als ons principe is om een website zonder code te maken, moet u weten dat dit ons niet toestaat om af te wijken van de regel van de Webflow syrnesten.

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!