geprefabriceerde webflow-indelingen
Foto door Andriyko Podilnyk op Unsplash

Hoe lang duurt het om de mock-up van uw site te voltooien? Eigenlijk heb ik een manier gevonden om het vrij snel te doen: het gebruik van Webflow's geprefabriceerde lay-outs. Hoe werkt het?

Waarom hebben we geprefabriceerde lay-outs van Webflow nodig?

Webflow is zeer professioneel. Daarom kunt u dankzij dit platform allerlei soorten websites maken: van de meest klassieke tot de meest stijlvolle. Je zou kunnen denken dat het daarom moeilijk te manipuleren is. Maar nee, dat is het niet.

Zonder te hoeven coderen, kunt u zeer complexe sites maken! Wat wil je nog meer? Ik herhaal: Webflow is geschikt voor beginnende webdesigners. Bovendien zijn juist voor beginners de geprefabriceerde lay-outs van Webflow opgezet (dit betekent niet dat professionals er geen gebruik van kunnen maken).

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

geprefabriceerde webflow-indelingen
Foto door Bartosz Sujkowski op Unsplash

Je hebt je nog niet geregistreerd, en toch ben je erg geĂŻnteresseerd in alles wat hij te bieden heeft? Ik adviseer u zich te registreren op Webflow :) Je zult er geen spijt van krijgen. Bovendien geef ik u dagelijks adviezen om uzelf steeds meer te verbeteren op dit platform. Nog beter, ik bied een Webflow training aan.

Hoe werken de geprefabriceerde lay-outs van Webflow?

Dit is geen kant-en-klare site. Het zijn de elementen waaruit de site bestaat die geprefabriceerd zijn, d.w.z.: de fotogalerijen, de navigatiemenu's en eventuele andere secties. U hoeft alleen maar de secties te kiezen die u op uw site wilt plaatsen, en deze naar de betreffende pagina te slepen. Het enige wat u nog hoeft te doen is al deze elementen aan te passen aan het ontwerp dat u wilt.

geprefabriceerde webflow-indelingen
Foto door Volodymyr Hryshchenko op Unsplash

Daarvoor moet je naar de zijbalk aan de linkerkant gaan. Klik dan op toevoegen (de plus-knop). U kunt kiezen tussen :

  • items toevoegen
  • symbolen toevoegen
  • lay-outs toevoegen

In dit artikel zullen we ons in het bijzonder richten op de lay-outs. Het bevat verschillende elementen (alles wat je uiteindelijk nodig hebt om een volledige site te maken: navigatiemenu, held, galerijen, getuigenissen, oproep tot actie...).

Het is je waarschijnlijk opgevallen dat je niet je toevlucht hoeft te nemen tot codes. De drag and drop functie zal het meest gebruikt worden. Echter, als alles klaar is, kunt u de codes exporteren. Ze werden automatisch gegenereerd door Webflow wanneer de pagina werd aangepast.

geprefabriceerde webflow-indelingen
Foto door Nordwood Thema's op Unsplash

Conclusie
Het maken van een Webflow-website van geprefabriceerde lay-outs is zeer eenvoudig en handig! Terwijl beginners het gebruiken om hun eerste stap in Webflow te zetten, zijn professionals gewend het te gebruiken om snel website-lay-outs te maken. Deze lay-outs zijn echter enigszins beperkend. In sommige gevallen zult u niet in staat zijn om elementen (bijvoorbeeld hun grootte) te wijzigen.

YouTube: Webflow's geprefabriceerde lay-outs (2020)

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog ideeën bedacht die ik misschien vergeten ben? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Palombo, manager van Happydesk.

Hallo đź‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

7/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĂŻnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geĂŻnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geĂŻnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĂŻnteresseerd!