Lidmaatschap
Foto door Tom Gainor op Unsplash

Net als andere platformen voor het maken van websites heeft ook webflow zijn eigen plugins, inclusief memberstack. Dankzij dit laatste heeft u de mogelijkheid om een ledenruimte op uw site (of die van uw klant) aan te maken, maar het belangrijkste is dat u deze kunt laten coderen!

Wat zijn de voordelen van het gebruik ervan?

Ten eerste, je zult veel tijd besparen, want zoals ik net zei, je hoeft niet te coderen! Temeer daar een aantal van hen gespaard zal blijven van deze taak, die niet noodzakelijkerwijs de meest prettige is.

Twee, je hebt een beter presterende website in een paar minuten. Dat klopt! Het hebben van een dergelijke functie maakt de website in kwestie even professioneel als efficiƫnt.

En drie, het ontwerp zal des te meer geaccentueerd worden. Het is niet alleen een plugin, het helpt ook om de site mooier te maken om te zien, en zal nog meer mensen aantrekken.

Lidmaatschap
Foto door Mohamed Thasneem over Unsplash

Webflow van de ledenstapel: optie of verplichting?

Om eerlijk te zijn hoef je het niet te installeren, maar je verliest er ook niets mee! Inderdaad, het belangrijkste is dat je een ledenruimte creƫert binnen de site zelf.

Daarnaast kunt u ook zelf een memberstack voor uw webflowsite installeren. Bovendien, als je het zelf doet, heb je vast en zeker een site die wat meer op jou lijkt: een site op maat die niet op de anderen lijkt. Je hoeft geen beroep te doen op een bureau dat mijlen en centen kost. Maar als je hulp nodig hebt, zal ik je graag van dienst zijn ;)

Lidmaatschapsruimte, goed of slecht idee?

Bovenal biedt een ledenruimte de mogelijkheid voor internetgebruikers om een eigen ruimte te hebben. Alleen de persoon in kwestie heeft er toegang toe, en dit dankzij een eigen wachtwoord; hetzelfde geldt voor de login. Bovendien is Ć©Ć©n ding zeker: u hebt het al gebruikt, of het nu is wanneer u verbinding maakt met uw online bank (om toegang te krijgen tot uw bankrekeningen, om chequeboekjes te bestellen of om uw bankgegevens te bewerken...), uw telefoonoperator (om toegang te krijgen tot uw rekeningen, om uw contract te wijzigen of andere), de klantenzone van uw autoverzekering... Kortom, het gebruik van een memberstack is interessant voor internetgebruikers. En jij?

Lidmaatschap
Foto door Ishan @seefromthesky op Unsplash

Wel, u zult over verschillende gegevens beschikken die u vervolgens zult beheren en analyseren om aan de behoeften van elk lid te voldoen. Dit helpt uiteraard om uw bedrijf productiever te maken.

Laten we een voorbeeld nemen: het bedrijf achter de site zal gemakkelijker uitwisselingen kunnen hebben met hun klanten, werknemers, etc. Het kan informatie delen op een meer doelgerichte en vooral veilige manier.

Lidmaatschap
Foto door Quino Al op Unsplash

Conclusie

De ledenstapel kan alleen maar nuttig zijn, zelfs essentieel voor u! Als u meer details wilt, nodig ik u van harte uit om hun pagina te raadplegen;)

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!