Ik heb 3 medewerk ruimten getest in Brussel Happy Desk
Foto door Jeroen Gupta op unsplash
Als freelancer kun je vrij zijn! Inderdaad, in het begin werk je vanuit huis, het is geluk, maar het wordt al snel eentonig. Daarom heb ik gekozen voor een coworking ruimte 1-2 dagen per week. Ik denk dat het een perfecte balans is omdat het ons in staat stelt om de "gezellige" kant van het huis te houden terwijl we mensen ontmoeten die dezelfde passie voor hun project hebben. We zien veel coworkingruimtes ontstaan, de ene nog mooier en innovatiever dan de andere. Hier zijn 4 plaatsen in en rond Brussel die ik heb geselecteerd en getest.

De volgorde is niet gerelateerd aan mijn voorkeuren. Ik raad u echter aan om de ruimte te kiezen die het dichtst bij uw huis ligt en waarin u zich prettig voelt. En wat de prijzen betreft, hebben we het over +/- 150,00€/maand, maar wees voorzichtig, sommige ruimtes bieden kleine extra diensten die het verschil maken.

1. silversquare: https://silversquare.EU/

Silversquare heeft 5 adressen in Brussel (in 2019). Ik heb de ruimte aan de Louizalaan 1 dag kunnen uitproberen. (Louizalaan 523, 1050 Brussel) De ontvangst, de sfeer en de locatie waren top! Ik heb een geweldige dag doorgebracht tussen het Bois de la Cambre en de stad.

2. Regus-ruimten: https://www.Regus.be/fr-be/Workspace/Belgium/Bruxelles

Ik heb de ruimte buiten Brussel (Zaventem) getest en ik vond de sfeer en de bewoners erg vriendelijk. Aan de andere kant vond ik de coworkingruimte nogal luidruchtig. Het aanbod van privé-kantoren was interessant, maar ik vond het een beetje krap. Het voordeel is dat er zoveel adressen zijn dat u uw "ideale" ruimte heel gemakkelijk kunt vinden.

3. beta medewerk: https://www.betacowork.com/fr/

Ik heb het op een dag geprobeerd en wat ik leuk vond was dat er drie soorten kamers zijn. De eerste is de coworking ruimte "totale stilte", direct naast de coworking ruimte "stilte" en tenslotte is er een coworking ruimte waar je openlijk kunt praten. Dit betekent dat u, afhankelijk van het werk of uw stemming, heel gemakkelijk van kamer kunt wisselen.

Kleine update, ik heb een 4e update geprobeerd!

4. SN kubus: https://sncu.be/

Getest en supergoedgekeurd! Zeer familiaire sfeer van de receptie, de bewoners verwelkomden me direct alsof ik al een van hen was! Zeer comfortabele kantoren en werkruimtes, fruit en koffie zonder extra kosten en de ontspanningsruimtes zijn erg leuk! Aangezien ik ongeveer 10 km verderop woon, ga ik zelfs op de fiets ;-) Kortom, ik heb mijn coworkinggebied gekozen!

Conclusie
Elke coworkingruimte biedt een gratis testdag. Je hoeft je alleen maar te registreren op de site en een dag te kiezen. Een ruimte dicht bij je huis nemen blijft voor mij het belangrijkste. Als ik besluit om de traditionele baan te verlaten is het niet om elke ochtend in de file te staan.

Heeft u andere interessante coworkingruimtes in Brussel getest? Voel je vrij om je ervaring te delen in de commentaren ;-)

Wilt u ook uw leven makkelijker maken en uw artikelen gemakkelijker publiceren? Klik hier

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creëren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te bereiken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We hebben het over websites, design, business, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo 👋

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!