integreer webflow met tekstverwerker
Foto door Boonyachoat

Webflow heeft goed nieuws voor u! Hij heeft een nieuwe plugin ontworpen: Webflow-pagina's. Het is een Wordpress extensie die het mogelijk maakt om Webflow te integreren met Wordpress. Het is goed doordacht van hen ;) Wetende dat Wordpress zeer bekend is in de creatie en het beheer van websites; Webflow wordt dan beetje bij beetje geïntroduceerd.

Voor wie is Webflow Pages?

Als je jezelf kent in een of meer van de beschrijvingen die ik hieronder geef, moet je snel Webflow Pages op je Wordpress site installeren:

  • U aarzelt tussen het gebruik van Wordpress en het gebruik van Webflow
  • U bent vooral bekend met Wordpress, maar toch wilt u meer weten over Webflow.
  • U heeft al een Wordpress site, en u wilt uw prestaties laten zien op Webflow.
  • U denkt dat u uw site op Wordpress draait, en toch vindt u dat het ontwerp van uw site beter gedaan kan worden met Webflow.
  • Je bent te lui om een nieuw thema op Wordpress te coderen of om een bestaand thema aan te passen (niet erg origineel, geef ik toe).
  • U wilt een uniek ontwerp dat u zelf heeft ontworpen met Webflow.
  • U wilt niet veel tijd verspillen aan het ontwerpen van een website, maar u verwacht wel goede resultaten (wat mogelijk is met Webflow).
  • Je wilt gewoon nieuwe dingen proberen

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

integreer webflow met tekstverwerker
Foto door Emera Technologies

Hoe koppelen we deze twee platformen?

Nu je zeker weet dat je Webflow Pages nodig hebt, hoef je alleen nog maar uit te zoeken hoe je het moet gebruiken. Het eerste wat we moeten doen is natuurlijk de extensie downloaden. Vervolgens installeert u het op uw wordpress site. Zonder dat kunt u Webflow niet integreren met Wordpress.

Nu, laat Wordpress opzij, en ga terug naar uw Webflow dashboard. In parameters > integraties zie je een code (API-token) die je moet kopi├źren. Kom dus terug naar Wordpress, in de instellingen van de Webflow-pagina's plugin. Daar vindt u gemakkelijk een veld gewijd aan de API-code die u zojuist hebt gekopieerd. Je hoeft alleen maar de code daar te plakken.

De verbinding tussen de twee platformen is onmiddellijk. Zoals je kunt zien, kostte het je maar een paar minuten.

integreer webflow met tekstverwerker
Foto door Jupiter Images

Wat zijn de voordelen van de integratie van Webflow met Wordpress?

Zodra u de code heeft gekopieerd, heeft u toegang tot alle voordelen die Webflow Pages biedt. Inderdaad, u kunt Webflow gemakkelijk integreren met Wordpress (overigens, dat is de basis). Maar in de praktijk kun je nu alle webpagina's die je wilt koppelen tussen de twee platforms. Laten we zeggen dat u uw website heeft ontworpen op Webflow, maar dat u deze wilt exporteren naar Wordpress. Het is te doen!

De procedures worden uitgevoerd op het Wordpress platform. Je moet naar de plug-in configuraties gaan. Daar heeft u toegang tot een aantal functies waarmee u een Webflow-webpagina kunt koppelen aan een andere in Wordpress. Bovendien is alles in een handomdraai klaar.

integreer webflow met tekstverwerker
Foto door Jupiter Images

Conclusie
Ik gaf u alleen de basisprincipes om Webflow to Wordpress te integreren. Maar als u vragen heeft, aarzel dan niet om ze te stellen, hetzij als commentaar, hetzij als een priv├ębericht. Wist je ook dat ik een training geef op Webflow? Om meer te weten te komen, is het hier.

YouTube: Webflow plugin integratie in Wordpress in 2020

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog idee├źn bedacht die ik misschien vergeten ben? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Palombo, manager van Happydesk.

Hallo ­čĹő

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!