integreer Memberstack op Webflow
Foto door NeONBRAND op unsplash

U wilt een Webflow-website online zetten, maar die is nog niet klaar? Of het is al online, maar je wilt er iets aan toevoegen? Een tool waarmee u bijvoorbeeld de contactgegevens van uw bezoekers kunt verzamelen. In dat geval heb je Memberstack nodig. Ik gebruik Memberstack, zowel voor mijn potenti├źle klanten als voor andere freelancers die af en toe mijn site bezoeken. Maar hoe heb ik het voor elkaar gekregen om Memberstack op Webflow te integreren?

Ik begrijp dat je dit gereedschap nog nooit hebt gebruikt, en je bent bang om het te proberen. Maak je geen zorgen, ik ben hier om je te helpen. Om te voorkomen dat u een hele dag aan dit onderwerp moet werken, leest u dit artikel tot het einde :) Maar eerst ga ik u motiveren om door te gaan met uw keuze, waarom zou u echt gebruik maken van Memberstack voor Webflow?

integreer Memberstack op Webflow
Foto door NeONBRAND op unsplash

4 goede redenen om Memberstack op Webflow te integreren

Memberstack is compatibel met Webflow (en met vele andere CMS voor die kwestie).

Het is ook gemakkelijk te gebruiken! Je hebt geen HTML- of CSS-vaardigheden nodig als je het wilt gebruiken. Zelfs als beginner kunt u dankzij Memberstack grote dingen bereiken op uw site. Gewoon slepen en neerzetten, kopi├źren en plakken...

Ik nodig u uit om mijn site te analyseren :) (en eventueel te registreren als je op zoek bent naar al mijn nieuws, over Webflow, Webdesign, freelancen, etc.). Kortom, u zult zien dat Memberstack mij in staat stelt om voor mijn imago te zorgen, als professional. Inderdaad, ik nodig u nog steeds uit om andere professionele websites te bezoeken. Ook zij maken zeker gebruik van hulpmiddelen voor registratieformulieren. Door het integreren van Memberstack op Webflow kunt u zorgen voor uw imago, en dat van uw website.

Ik bedoel, je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van de bezoekers. Memberstack beschermt zijn gegevens goed.

Memberstack beperkt zich niet tot het verzamelen van de contactgegevens van uw bezoekers. Het zal u ook in staat stellen om al deze gegevens te beheren. Het is echter niet gratis. Om er toegang toe te krijgen, moet u 25 euro per maand betalen. Het is nog steeds betaalbaar, nietwaar?

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

integreer Memberstack op Webflow
Foto door NeONBRAND op unsplash

Hoe gebruik ik Memberstack?

Laten we tot de kern van de zaak komen. Hoe integreer je Memberstack op Webflow? Je moet je eerst registreren (als je dat nog niet gedaan hebt). Log dan in, en zorg ervoor dat je alles wat ze je vragen in te vullen (de procedures zijn eenvoudig, zoals alle registratieprocedures).

Zodra deze stap is voltooid, hoeft u alleen nog maar uw formulieren aan te maken :) U heeft de keuze tussen :

  • maak het ontwerp zelf
  • Gebaseerd op bestaande sjablonen

Ik heb me in ieder geval gebaseerd op bestaande modellen. Het is sneller, handiger en eenvoudiger. Ik adviseer je om te doen wat ik heb gedaan als je sneller wilt gaan.

Welk model komt overeen met het ontwerp van uw site? Het is aan jou. Daarna kunt u dit sjabloon altijd nog wijzigen. Vergeet niet dat je niet hoeft te weten hoe je moet coderen :) Bovendien moet u, voordat u echt een Memberstack op Webflow integreert, nadenken over uw project. Zorg ervoor dat het gekozen sjabloon hiermee in overeenstemming is. Is het een eenvoudig formulier dat alleen de voornaam en e-mail van de gebruiker vereist, zal er een vragenlijst zijn, is er een wachtwoord nodig... Of zullen sommige leden toegang hebben tot premium accounts, anderen tot gratis accounts...

Op de Happydesk bijvoorbeeld, heb ik twee secties:

  • men is voor zaken
  • de andere, aan freelancers
integreer Memberstack op Webflow
Foto door NeONBRAND op unsplash

Nu alles in orde is, doe alsof je het formulier invult (om er zeker van te zijn dat alles goed werkt). Wanneer bezoekers het formulier invullen, ontvangt u een e-mailbericht.

Tot slot, je hoeft alleen maar te integreren Memberstack op Webflow. Het is gemakkelijk, dat verzeker ik je! Je hoeft alleen maar de rest van de stappen te volgen. Als je ooit vragen hebt of ergens aan vastzit, kom dan met me praten (via e-mail of op mijn YouTube-kanaal). Er zijn ook veel tutorials op Memberstack. Er is ook een priv├ę Facebook groep die zich bezighoudt met Webflow wederzijdse hulp. Kom mee!

Conclusie
Niets kan u tegenhouden nu u weet hoe u Memberstack en Webflow moet manipuleren! Als uw site nog niet online is, wacht dan niet langer. Als je advies wilt, weet je me te vinden ;)

YouTube: Hoe heb ik Memberstack op Webflow 2020 geïntegreerd?

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog idee├źn bedacht die ik misschien vergeten ben? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Palombo, manager van Happydesk.

Hallo ­čĹő

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

14/8/2020

Webflow nestmodel: hoe werkt het?

Als ons principe is om een website zonder code te maken, moet u weten dat dit ons niet toestaat om af te wijken van de regel van de Webflow syrnesten.

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!