Fosbury en Zonen (Boitsfort)
Foto van Fosbury&Sons, fotograaf

Fosbury and Sons (Boitsfort) is een coworking ruimte gewijd aan iedereen, d.w.z.: ondernemers, zelfstandigen, etc. Ondernemers komen hier vaak, of ze nu grote bedrijven of startende ondernemingen leiden. En jij? Waarom kom je niet even kijken?

Toegankelijkheid

Fosbury&Sons heeft vestigingen op verschillende locaties. Wat Brussel betreft, is degene die ons interesseert gevestigd in Boitsfort, meer bepaald op: ChaussƩe de la Hulpe 185, 1170 Watermael. Op die manier zul je het niet moeilijk hebben om er naar te zoeken. Bovendien is het gemakkelijk toegankelijk. U kunt uw eigen auto meenemen.

Koffiepauze-lunch

Wist u dat er in Fosbury en Sons (Boitsfort) een restaurant en een bar is? Als u besluit om daar te ontbijten, bent u welkom! Er zal een breed scala aan snoepjes en snacks zijn. Hetzelfde voor de lunch en de middag. En als je een speciaal verzoek hebt (voor vergaderingen die je onder andere organiseert), is het keukenteam een en al oor. Ook niet-leden zijn welkom, maar het is raadzaam om te reserveren.

Evenementen-Meetups

Professionele evenementen worden georganiseerd door Fosbury&Sons. De meeste van hen zijn opgedragen aan de leden, en op uitnodiging (we zullen het in de volgende paragraaf over hen hebben). Maar deze ruimte is niet beperkt tot professionele evenementen. Om te laten zien dat ze voldoet (ook voor haar leden), organiseert ze soms culturele en sociale evenementen. Is het niet verleidelijk?

Om op de hoogte te blijven van alles wat er gaande is, en niets te missen, bezoek je af en toe deze pagina: https://fosburyandsons.com/events?location=boitsfort.

Gezelligheid

Alle kantoren van Fosbury en Sons (Boitsfort) zijn gepersonaliseerd, maar vooral: uitgerust met alles wat je nodig hebt. Bovendien kunt u het type ruimte kiezen dat u wilt: flexibel kantoor, klassiek kantoor, privƩ-kantoor, werkplaats... Daarnaast krijgt u de kans om deel uit te maken van een netwerk, via het digitale platform van de coworkingruimte. Deze integratie zal op uitnodiging plaatsvinden, en u zult zien: het onthaal zal warm zijn.

Corporate

Een deel van de menselijke natuur: anderen gelukkig maken. Daarom wil ieder van ons deel uitmaken van een bedrijf (of het nu gaat om een team, een vereniging, etc.). Gelukkig zijn er in de professionele wereld coworkingruimtes. Toch zou het gewoon zakelijk moeten zijn. En dat is wat Fosbury&Sons belooft! Alle kantoren, vergaderzalen, keukens... bij Fosbury&Sons bewijzen het.

Tot uw beschikking

Je hebt toegang tot een heleboel leuke dingen (niet alleen kantoren van allerlei aard - wat al heel aantrekkelijk is), maar het team van Fosbury en Sons (Boitsfort) zorgt er ook voor dat je je thuis op je gemak voelt. Een chef-kok zorgt voor alles, en u heeft ook de beschikking over: vers fruit, barista koffie, gefilterd water...

Laten we het nu eens hebben over de apparatuur daar: er is inderdaad hogesnelheidsinternettoegang. Aangezien het een coworking ruimte is, is het duidelijk dat er vergaderruimtes zijn. Wees u ervan bewust dat u door lid te worden, profiteert van een korting, door ze te huren (om uw klanten te verwelkomen, om uw team te verzamelen...).

Fosbury en Zonen (Boitsfort)
Foto van Fosbury&Sons, fotograaf

Conclusie
Fosbury and Sons (Boitsfort) is een van die coworkingruimtes die weten wat professionals willen: goed georganiseerde kantoren met alles wat je nodig hebt! Zo is er productiviteit: bij Fosbury & Sons kun je afscheid nemen van de verloren uren aan onderbrekingen en afleidingen.

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

7/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geĆÆnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!