Ruimte medewerk ruimten (Beillard)
Ruimte medewerk ruimten (Beillard)

Er gaat niets boven Coworking Spaces (Beillard) voor een productieve dag! Het is gelegen in het centrum van Brussel, wat het modern maakt. De buitenkant van het gebouw zelf zorgt voor een zeer zakelijke sfeer. Het interieur ondersteunt dit alleen maar, neem de bibliotheek als voorbeeld: een interessante mix tussen rust en business is daar aanwezig! Bovendien is er comfort!

1. toegankelijkheid

Om bij de Coworking Spaces (Beillard) te komen, is er niets heel moeilijks. Zoals ik je net zei, het ligt in het centrum van de stad. Dus alles wat je hoeft te doen is je fiets te gebruiken, je elektronische scooters... Of ga met het openbaar vervoer! Eenvoudig, maar net zo zuinig als praktisch!

Gelukkig zijn er voor degenen die besluiten om hun eigen auto te nemen, een paar betaalde privéparkeerplaatsen rond de coworking!

2. koffiepauze-lunch

Had je geen tijd voor het ontbijt? De Coworking Spaces (Beillard) biedt u een aantal. Nog beter: het biedt u een binnenplaats met een terras en groen! Is’t het heerlijk om daar te kunnen ontbijten? U kunt er ook op andere tijdstippen van de dag naartoe gaan, bijvoorbeeld voor de lunch.

Maar eerst, krijg je alles wat je nodig hebt in de Coworking Spaces (Beillard) zelf. In het midden, gemakkelijk bereikbaar, is een koffiehoek: alleen lekkere bereidingen (muesli, yoghurt, fruit, koffie, gebak, saladebar naar gewicht, andere zelfgemaakte bereidingen...). Als klap op de vuurpijl is er een barista van de koffieshop.

3. evenementen-Meetups

Toegegeven, de coworking Spaces (Beillard) organiseert momenteel niet veel evenementen, maar het zal niet lang meer duren. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over dit onderwerp kunt u van tijd tot tijd terecht op de volgende pagina: https://www.spacesworks.com/community/.

Ook op hun blog (Spaces Magazine): https://www.spacesworks.com/Community/Magazine/

4. vriendelijkheid

Hoewel de meeste mensen zich in de kantoren op de bovenste verdiepingen bevinden, wordt u direct (warm) verwelkomd door enkele leden van het team zodra u door de voordeur van het gebouw loopt. U krijgt zelfs een rondleiding aangeboden als u alleen voor de eerste keer komt.

Ook de haast is op het middaguur; dit is het moment waarop iedereen samenkomt om te genieten van de saladebar. Op dit moment wordt de sfeer nog aangenamer, altijd met een vleugje corporate. Inderdaad, de plaats is uitstekend om te genieten van het komen en gaan van het nogal kosmopolitische publiek.

5. Corporate

Hoewel de meeste kantoren boven zijn, mag de begane grond niet overtroffen worden! Inderdaad, er zijn verschillende vergaderzalen en gezellige nissen waar u uw klanten gemakkelijk kunt verwelkomen.

Maar het is niet verplicht. U kunt ze ook meenemen naar de andere delen van de koewerkruimte (Beillard), naar de kleine salons, de coffeeshop, het buitenplein, de binnenplaats...

6. tot uw beschikking

Nu kunt u afscheid nemen van de oorverdovende rust van uw huis als u alleen voor uw computerscherm staat. Terwijl sommige mensen dit leuk vinden, geven anderen de voorkeur aan de sfeer van coworkingruimtes. In de Coworking Spaces (Beillard) is bijvoorbeeld een vrij actieve sfeer aanwezig! De plaatsen zijn de hele dag in beweging.

Bovendien heeft u in uw vrije tijd de mogelijkheid om mooie boeken te ontdekken; ze liggen inderdaad overal, op tafels en planken. En als je soms behoefte hebt aan wat rust, dan is er altijd nog de binnenplaats en de groene ruimte.

Ruimte medewerk ruimten (Beillard)
Ruimte medewerk ruimten (Beillard)

7. Gemeenschap

Op dit moment heb ik nog niet de kans gehad om meer informatie over de gemeenschap te krijgen. EĂ©n ding is echter zeker: de gemeenschap groeit! Ik heb het gemerkt na een analyse van de blog en de gebeurtenissen in de wereld.

Conclusie
Door naar de Coworking Spaces (Beillard) te gaan, zul je er geen spijt van krijgen! Het biedt een sfeer die zowel zakelijk als comfortabel is. Er is een coffeeshop in het centrum van de actieve ruimte; om nog maar te zwijgen van de bibliotheek en de moderne, gezellige uitstraling van het geheel.

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creëren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo đź‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĂŻnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĂŻnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĂŻnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĂŻnteresseerd!