Silversquare aan Stephanie
Foto van Silversquare, fotograaf

Een andere coworking space die net zo interessant is als die we in de vorige artikelen hebben gezien: Silversquare coworling space in Stéphanie. Wie in de omgeving woont, zal blij zijn te horen wat deze ruimte u te bieden heeft! Zelfs degenen die ver weg wonen kunnen ervan genieten, maak je geen zorgen!

Klaar? Klaar? Klaar? Laten we naar de 6 voordelen van Silversquare naar Stephanie gaan kijken!

1. toegankelijkheid

De Silversquare coworking area in Stephanie is erg populair bij ondernemers. Dit is met name te danken aan de ideale ligging! U kunt er op verschillende manieren komen, of u nu met uw eigen auto, trein, taxi, metro, metro, fiets....

Daarnaast komen alle soorten ondernemers en zelfstandigen aan het woord: of ze nu leiding geven aan hightechstarters, advocatenkantoren, webdesigners, enz. Wilt u uw netwerk creëren? In dit geval is deze coworking ruimte perfect voor u!

2. Pauze & Koffie Lunch & Koffie Lunch

Er zijn vele andere redenen waarom je Silversquare in Stephanie zou moeten bezoeken. Onder hen, kunt u al uw afspraken daar organiseren. Er zijn inderdaad grote ruimtes, maar tegelijkertijd zijn er ook privékantoren.

3. evenementen-Meetups

Naast de afspraken die je maakt met je klant of andere enthousiastelingen zoals jij, kun je nog een andere bonus verwachten: verschillende evenementen georganiseerd door het Silversquare-team in Stephanie! Zijn tien jaar ervaring stelt hen in staat om goed georganiseerd te zijn in termen van evenementen en vergaderingen.

Het is inderdaad niet zonder reden dat ze wereldwijd duizenden leden hebben. En jij? Wil je deel uitmaken van deze gemeenschap? Dat hoeft niet, maar ik raad je aan om een dag te proberen in dit coworking gebied in Silversquare. Daarna is de keuze om al dan niet lid te worden alleen aan jou.

Waarom kijken we niet eens naar hun evenementenpagina: https://silversquare.eu/events/. Sommige gebeurtenissen hebben al plaatsgevonden terwijl er nog steeds evenementen zijn, en dat zijn er regelmatig!

Silversquare aan Stephanie
Foto van Silversquare, fotograaf

4. vriendelijkheid

U zult zich niet nieuw voelen in Silversquare, ook al komt u hier maar voor het eerst. Waarom? Waarom? Waarom? Nou, hun team is zeer gastvrij. Een warm welkom op het evenement, zonder twijfel!

5. Corporate

En als je je ooit wilt afsluiten van de wereld, zelfs voor een seconde, weet dan dat Silversquare à Stéphanie zogenaamde breakoutzones heeft; laten we de gesloten werkplekken, ook wel cockpits genoemd, niet vergeten. Aan de andere kant, als u een "extravert" type bent, zult u zich waarschijnlijk op uw gemak voelen in gemeenschappelijke ruimtes!

6. tot uw beschikking

Natuurlijk is Silversquare à Stéphanie een ruimte voor coworking, maar dat betekent niet dat het geheel gewijd is aan professionele doeleinden. Inderdaad, u heeft de mogelijkheid om te lunchen, iets te drinken of zelfs te ontspannen!

Conclusie

Kortom, om productief te zijn, heeft u geen toverformule nodig.... De Silversquare-coworking-ruimte kan alles zijn wat u nodig hebt: het heeft een zeer aangename omgeving, zal uw standpunt, manier van werken en leven veranderen. Wat kan je nog meer vragen?

YouTube: Hoe ik Timely App gebruik - Time Tracker (2019)

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creëren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo 👋

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!