De mok
Foto van De Mok, fotograaf

Ben je nog steeds op zoek naar meer coworking ruimte? In dat geval stel ik je graag voor aan een andere: De Mok. Het is in Flagey. Trouwens, waarom niet een testdag doen die 25 ā‚¬ bedraagt ?

Toegankelijkheid van de mok

De toegang tot The Muge is geen enkel probleem! Inderdaad, u kunt kiezen tussen :

  • gaan met het openbaar vervoer (De Mok wordt bediend door vele transporten);
  • in je eigen auto.

Koffiepauze-lunch

De naam van deze coworkingruimte zegt al veel over de koffiepauze en de lunch die daar wordt aangeboden. Neem uw mok mee en gebruik de biologische koffiebonenautomaat! Mmmm, dat is goed... Er zijn ook twee kleine keukens, genoeg ruimte voor iedereen!

Er zijn ook andere leuke plaatsen voor de lunch en na het werk op 200m van de Mok (Place Flagey).

Evenementen-Meetups

Als coworkingruimte organiseert The Mug regelmatig evenementen. Wil je op de uitkijk staan voor elk van hen? Dan kunt u ook af en toe een bezoek brengen aan hun site: http://www.themug.be/schuman/events/.

Gezelligheid

De collega's die naar The Mug gaan zijn allemaal aardig! Ze zullen je met open armen ontvangen, zelfs op je eerste dag. Maar de sfeer van de plek is niet alleen wat de medewerkers creƫren. Het pand in kwestie draagt ook bij tot een heel nieuwe sfeer: een vier verdiepingen tellend Brussels huis, vrij oud, maar dat maakt het zo charmant!

Corporate

Zoals bij elke coworkingruimte wordt er een vergaderzaal ter beschikking gesteld. Zeker, de sfeer in de zaal is vrij rustig, maar is er niets beter dan op zo'n plek samen te komen om zakelijke zaken te bespreken? Ja, je kunt je klanten daarheen brengen.

Als vergaderzalen kunnen ze ook workshops, cursussen, seminars... Als u lid bent van The Mug, staan deze kamers gratis tot uw beschikking! Overigens, kamerreserveringen kunnen hier gemaakt worden: https://themug.cowork.io/buy/

De mok
Foto van De Mok, fotograaf

Tot uw beschikking

Het comfort in The Mug is vrij beperkt, maar het is aangepast aan de aangeboden prijs. Inderdaad, de prijs is 30% goedkoper dan andere coworkingruimtes. Kortom, als u op zoek bent naar een goedkopere coworkingruimte, dan heeft u die vandaag gevonden!

Conclusie
In het licht van al deze voordelen die The Mug biedt, is het voorgestelde tarief echt betaalbaar. Is het geen tijd om een beslissing te nemen ;)

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!