Zoemerige nesten
Foto van Buzzy Nest, fotograaf

Buzzy Nest is een heel ander soort coworking ruimte! De geografische ligging is bijvoorbeeld een van de belangrijkste troeven. Waarom is dat? Het is gelegen in het midden van een privédomein, in Terhulpen, vandaar het groene landschap eromheen. De decoratie is ook uniek, want het is van het type "popcultuur en jaren '90". Inderdaad, Mickeys, we zien ze overal! En dat stuwt ons naar een heel andere omgeving: onze kindertijd. Als je een fan bent van superhelden, videospelletjes, mickey, Kuifje... etc., dan zal deze plek een echte bron van inspiratie voor je zijn.

Buzzy Nest heeft ook andere kwaliteiten die net zo interessant zijn als de kwaliteiten die we zojuist hebben genoemd. Klaar om ze te horen? Laat’s dan samen verder lezen!

Toegankelijkheid

Buzzy Nest is niet alleen omgeven door mooie dingen, zijn zetel is ook nog eens ongewoon (en dat maakt het ook nog eens mooi). Het gebouw ligt eigenlijk in het centrum van het landgoed, wat je een idee geeft van hoe het eruit ziet: het is de privé-woning van Batman en Robin.

Hoe kom ik daar aan? Makkelijk: neem gewoon uw auto! En als je er geen hebt, neem dan het openbaar vervoer. In feite is er een bushalte direct buiten het landgoed.

Zoemerige nesten
Foto van Buzzy Nest, fotograaf

Koffiepauze-lunch

Binnen mogen de decoraties niet overtroffen worden (zelfs niet in de Café & Lunch breakroom). Kortom, de hele dag door, in welke kamer je ook bent, zolang je maar in de buurt van het Buzzy Nest bent, zul je genieten van een decoratie die niet mooier kan zijn.

Daarnaast is er een gratis koffiebonenautomaat beschikbaar voor uw koffie- en lunchmomenten. Vergeet ook niet de dagelijkse voedselvrachtwagen. Het is ook mogelijk om zonder extra kosten een gevulde sandwich te bestellen.

Evenementen-Meetups

Buzzy Nest biedt een aantal after work evenementen aan in de "Buzzy Bar", gelegen in het centrum van de coworking area. Ook worden er van tijd tot tijd conferenties gehouden in de "Hergé-conferentieruimte", om nog maar te zwijgen van vergaderingen en andere evenementen van allerlei aard.

Ik weet zeker dat je erg nieuwsgierig bent naar het soort gebeurtenissen die er zijn. Ga dus naar: http://www.buzzynest.com/fr/agenda.cfm

Zoemerige nesten
Foto van Buzzy Nest, fotograaf

Gezelligheid

Met dank aan manager Charlotte! Ze gaf me een warm welkom! Ze bood me meteen een rondleiding aan bij de eigenaar. Wat de medewerkers betreft, ze zijn allemaal vriendelijk en super aardig! Kortom, een ontspannen sfeer, die de plek een magische sfeer geeft...

Foto van Buzzy Nest, fotograaf

Corporate

Naast de vergaderzalen kunt u de kleine lounges bezetten voor uw eventuele afspraken. Wees u er echter van bewust dat er verschillende vergaderzalen zijn, en dat elk ervan verschillend is naargelang de decoratie: Arcade, Loft, BrainBox... Dit laatste is bijvoorbeeld voor nuchtere benoemingen.

Ik zal niet alle vergaderzalen van Buzzy Nest in dit artikel kunnen opsommen. Waarom ontdekt u ze niet zelf, door naar de volgende pagina te gaan: http://www.buzzynest.com/fr/meetings.cfm?

Tot uw beschikking

Zoals ik al vaak heb gezegd sinds het begin van dit artikel, heeft Buzzy Nest een geweldige decoratie (zoals de popcultuur). Het is niet het enige wat je daar zult vinden. Er is ook het groen van de omgeving waarin het past, wat een onmiskenbare kwaliteit is!

Zoemerige nesten
Foto van Buzzy Nest, fotograaf

Conclusie
Kortom, je voelt je zeker op je gemak bij Buzzy Nest! De decoratie heeft er iets mee te maken, maar niet alleen dat: ook de sfeer en de reactiviteit van alle mensen om je heen dragen eraan bij! Natuurlijk, de coole houding is er, maar dat betekent niet dat we er niet aan werken. Integendeel, dit alles is een bron van motivatie voor iedereen. Aangezien het doel van een coworkingruimte is om uw bedrijf in beweging te krijgen, voldoet Buzzy Nest perfect aan deze voorwaarden!

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creëren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo đź‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĂŻnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĂŻnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĂŻnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĂŻnteresseerd!