Het succes van Facebook is zodanig dat het veel moeilijker is geworden om een goede zichtbaarheid te hebben. Instagram is sindsdien een sociaal netwerk geworden voor merken. Het stelt u in staat om een Gemeenschap te bereiken die rechtstreeks geĆÆnteresseerd is in uw producten. Hier zijn 6 punten om u te helpen in dit proces:

ā€

1. instagram van uw computer

Het is officieel alleen mogelijk om Foto's te plaatsen op Instagram van een smartphone. Toch, men truc verstrekken u voor verbinden voor Instagram van te computer tegen vervaardiging naar de sociaal netwerkserver menen welk u zitten using te smartphone. Dit is een Chrome plugin die je hier vindt: Desktop voor instagram

 

2. uw publicaties plannen met het professionele profiel

Het professionele profiel vertelt gebruikers dat u een bedrijf, een merk of een beĆÆnvloeder bent. Maar door het activeren van uw bedrijfsprofiel, u ook het programma van uw berichten zonder verplichte validatie van een smartphone.

 

3. Automatiseer #Hastags

Sommige sociale netwerken bestraffen te veel Hashtags. Op Instagram, tags zijn erg belangrijk. Een post met een hashtag zal worden bekeken gemiddeld 12,6% meer dan zonder een hashtag. De limiet voor Hashtags is 30 voor berichten en 10 voor verhalen. Instagram is ook het bijhouden van Hashtags in de afgelopen maanden. Bovendien, de ' O's kan worden gevonden in de resultaten van Google.

ā€

 

4. Geniet van de gepersonaliseerde feed

Instagram is de uitvoering van een gepersonaliseerde feed sinds 2016. Uw berichten zullen eerst verschijnen op het nieuws feed van volgelingen die al hebben verlaten u een reactie. Dus moedig uw volgelingen om te interageren met uw berichten en, natuurlijk, reageren op hen!

 

5. nieuwe delen van berichten

Nu is het mogelijk om nieuws feed berichten te delen op verhalen. Door het aanmoedigen van uw volgelingen om uw berichten te delen, krijg je een toename van uw zichtbaarheid.

 

6. video of foto?

De ranking is uitsluitend gebaseerd op volger voorkeuren. News Feed maakt geen verschil tussen Video's en foto's. Echter, een gebruiker die heeft aangegeven hun voorkeur voor Video's ontvangt meer Video's op hun nieuws-feed, hetzelfde voor foto's.

ā€

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

7/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geĆÆnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!