Dankzij mijn ervaring heb ik het opzetten van een duidelijke en eenvoudige 5-stappen-methode!


Hier is mijn methode voor een vlotte realisatie vanaf het begin tot de upload:  

1. de visie

In ons eerste interview, stellen we de website van de doelstellingen en de doelgroep. Deze criteria bepalen de principes van navigatie, webpagina's, diensten aangeboden en gepubliceerde inhoud.


2. structuur

Het helpt bij het bepalen van de SEO strategieën te zetten in de plaats. Functionele modellen worden vervolgens ontwikkeld en gepresenteerd voor validatie of modificatie.


3. ontwerp

Het Graphic Charter wordt tot in het kleinste detail opgesteld.


4. ontwikkeling

Zodra de grafische al gemaakt, de programmering en integratie beginnen met het creëren van verschillende interacties, animaties, formulieren, enz.


5. online

Zodra de controles zijn voltooid, wordt de website online gezet. De links zijn, nogmaals gecontroleerd om gebroken links te voorkomen. Contact formulieren worden getest en gegevensregistratie controles worden uitgevoerd.


Dat is niet alles...

De pagina's van sociale netwerken (Facebook, Instagram, LinkedIn...) worden gebladerd om een aanwezigheid te hebben die op de site is afgestemd. Het bijhouden van de gegevens die zijn verzameld met Google Analytics en andere items zijn ook beschikbaar.

Als een bonus, een opleiding video speciaal gemaakt voor uw website zal worden aangeboden om u te hebben tot uw beschikking een video die je zien en bekijken op elk gewenst moment.

Als u vragen hebt, laat het me weten in de comments

Hallo 👋

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!