goede website SEO
Foto door Milkos

U heeft een website, en nu wilt u zich richten op de SEO van uw website? Alleen door de juiste SEO-strategieƫn te hanteren, kunnen uw potentiƫle klanten u via uw website vinden. Dus ik geef je 4 tips voor een goede website SEO!

1. Zet een blog op uw site

Dit is de beste manier om Google te laten weten dat uw site geanimeerd is :) Je moet het dus regelmatig voeden. Als ik me ten doel stel om Ć©Ć©n artikel per dag te publiceren, dan is dat niet zonder reden.

Inderdaad, het zou het beste zijn om zoveel mogelijk te schrijven. Als je eerst geen tijd hebt, kun je het minstens Ć©Ć©n keer per week doen.

2. Fijnafstemming van uw blogberichten om een goede website SEO te garanderen

Als je een blogbericht schrijft, moet het leuk zijn om te lezen. Google vindt het leuk! Maar hoe doe je dat? Doe wat ik doe :) Misschien is het u opgevallen dat ik voor elk van mijn artikelen 4 foto's (voor 500 woorden) heb opgenomen.

Maar toch, voor elk van de beelden vergeet ik nooit het ALT-attribuut in te vullen. Weet je niet wat je moet schrijven? Wel, beschrijf gewoon de afbeelding (zorg ervoor dat je een van je trefwoorden invoegt). Google weet niet hoe hij beelden moet lezen (ik kom hier later op terug).

goede website SEO
Foto door Milkos

Ik schrijf ook zeer korte zinnen, zodat ik een goede website SEO heb. Inderdaad, mijn blog is erg luchtig. Als je me al een tijdje volgt, heb je het waarschijnlijk gemerkt. Eigenlijk doe ik het voor Google, maar ook voor jou.

Als de bezoekers van uw site u graag lezen (omdat u goed kunt schrijven), zullen ze niet aarzelen om af en toe terug te komen. Echter, Google registreert deze herhaalde bezoeken. Er wordt gezegd dat: aangezien mensen van uw site houden, moet het van kwaliteit zijn.

Zelfs als je een artikel schrijft, denk dan aan kleine tips voor een goede website SEO, zoals :

  • kies de trefwoorden goed (ik spreek wel in het meervoud, omdat je varianten van trefwoorden in de tekst moet zetten)
  • de woorden in de eerste alinea van de tekst, in de kopjes, in te voegen
  • schrijf het belangrijkste sleutelwoord in de URL
  • en vele andere...

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

goede website SEO
Foto door Demaerre

3. Gebruikt SEO-tools

Er zijn verschillende SEO-tools die u kunt gebruiken. Maak je geen zorgen, veel van hen zijn vrij. Er zijn nog steeds een aantal die betaald worden, en ze werken goed, maar als je nieuw bent in SEO, adviseer ik je om je te concentreren op de gratis.

Trouwens, ik heb het deze week in mijn artikelen over SEO-beving gehad (en andere even interessante SEO-tools).

4. Favoriete teksten

Als ontwerper gebruikt u zeker veel beeldmateriaal op uw site. Dat is goed :) Uw potentiƫle klanten krijgen al een idee van uw creativiteit. Google is echter niet in staat om de grafische inhoud te indexeren. Daarom moet u bij elke afbeelding (video, afbeeldingen...) een tekstversie voegen.

In feite is dat wat ik doe met mijn YouTube-video's. Ik zeg je, het werkt echt!

goede website SEO
Foto door Demaerre

Conclusie
Deze 4 tips voor een goede website SEO werken echt :) Probeer ze uit en u zult zien dat de positie van uw site over een paar maanden steeds beter wordt.

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog ideeƫn bedacht die ik misschien vergeten ben? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Palombo, manager van Happydesk.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!