happy.academy
Foto door Willie Fineberg op Unsplash

Heb je ooit de tijd genomen om mijn site te bekijken? Ja ? In dat geval had u moeten merken dat u zich kunt inschrijven :) En daar zijn geen voorwaarden aan verbonden. Wie je ook bent, je bent welkom op happy.academy. Alleen, ik begrijp het als je twijfelt.

Daarom heb ik besloten om vandaag een artikel te schrijven over de dashboard academie. Wat zijn de voordelen voor u?

happy.academy
Foto door Karsten WĂĽrth op Unsplash

1. Gratis inschrijving op het dashboard van happy.academy

Nee, ik ben niet een van die mensen die je om geld vragen zodat je je kunt inschrijven op het dashboard van HappyDesk :) U kunt er gratis gebruik van maken. Het enige wat je hoeft te doen is op de registratieknop te klikken, en me wat informatie te geven. En je bent geregistreerd. Je hebt onmiddellijk toegang tot alles wat ik aanbied. Waar gaat dit precies over?

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

happy.academy
Foto door Hayden Walker op Unsplash

2. Geen kans dat u het Webflow-nieuws en de trends niet mist.

Een ton aan informatie wordt daadwerkelijk opgeslagen in het dashboard van happy.academy. Natuurlijk hebben alleen degenen die daar geregistreerd staan het voorrecht om het te raadplegen. Maar het is wel makkelijk te bereiken. Als je je eenmaal hebt geregistreerd, hoef je alleen maar in te loggen op mijn site om toegang te krijgen.

Een aantal van de gegevens die u zult opvragen, zullen ook worden opgenomen:

    • De gebeurtenissen die op het punt staan te gebeuren en alle informatie met betrekking tot deze gebeurtenissen. Dus, geen kans dat je de interessante gebeurtenissen over Webflow, webdesign, business... en al het andere mist.
    • Dan komt de tab: partners. Hier zet ik alle bedrijven waar ik mee werk en de software die ik gebruik op een rijtje. Er zijn ook de coworkingruimtes die ik af en toe bezoek.
    • De categorie video's bevat alle video's die ik tot nu toe heb gemaakt. Ze staan op YouTube, dat klopt. Maar in dit dashboard zijn ze meer georganiseerd dan je in een paar seconden de video's kunt vinden waarin je geĂŻnteresseerd bent.
    • Tot slot heb je in de sectie academie een overzicht van de opleidingen die ik aanbied. In totaal zijn er drie, maar tot nu toe is de eerste de enige die beschikbaar is. De twee andere zullen binnenkort beschikbaar zijn, maak je geen zorgen ;) (meer bepaald voor het jaar 2021 en het jaar 2022).
happy.academy
Foto door Simon Rae op Unsplash

Conclusie
Als het tot u spreekt en u maakt nog geen deel uit van de gemeenschap, dring ik er bij u op aan om u te registreren :) Je zult blij zijn om mee te doen ;)

YouTube: Waarom gebruik maken van het Happy.academy dashboard (2020)

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog ideeën bedacht die ik misschien vergeten ben? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Palombo, manager van Happydesk.

Hallo đź‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĂŻnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĂŻnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĂŻnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĂŻnteresseerd!