uw doelstellingen bereiken
Foto door Steve Johnson over Unsplash

Wat zijn uw doelstellingen voor deze week? Heb je ze bereikt, of sta je op het punt om dat te doen? Wat het ook is, u bent het waarschijnlijk met mij eens, zoals wat: het bereiken van uw doelstellingen is niet zo gemakkelijk als dat, is het niet? Dus vandaag geef ik je 5 tips om je doelen te bereiken!

1 . Vermijd afleiding

Het eerste wat je moet doen is alle afleiding om je heen elimineren. Er zijn verschillende, namelijk: televisieprogramma's (series, nieuws, enz.), sociale netwerken (Instagram, Facebook, YouTube, enz.). Natuurlijk is er niets mis met een beetje ontspannen, maar ik bedoel "een beetje"...... Wat echter verkeerd is, is dat je niet weet hoe je een evenwicht te vinden tussen wat je doet, met het risico dat je daar uren en uren doorbrengt.... Maar door afleiding te vermijden, heb je meer tijd voor jezelf, en dus meer tijd om je te concentreren op je doelen. Natuurlijk durf je nog ambitieuzere doelen te stellen!

uw doelstellingen bereiken
Foto door russn_fckr op Unsplash

2 . Langetermijndoelstellingen zijn wat u nodig heeft

Ten tweede, als je doelen stelt, stel dan niet alleen doelen. Richt ver genoeg, dat wil zeggen, om uw langetermijndoelstellingen te bereiken. En op de lange termijn heb ik het over de doelstellingen die de komende zes maanden, een jaar of meer, moeten worden bereikt. Een voorbeeld van een langetermijndoelstelling is om regelmatig (2 tot 3 keer per week) publicaties op uw blog, sociale netwerkaccount, enz. te plaatsen. Tegelijkertijd houdt u rekening met de komende 6, 12 of zelfs enkele maanden. Dus doe af en toe een controle. Bijvoorbeeld, in 6 maanden, op basis van de resultaten die u hebt verkregen, vraag uzelf af of u uw publicatiefrequentie moet verhogen of verlagen. Om u te helpen, kunt u ook verschillende kleine doelen stellen.

3 . EĆ©n ding tegelijk

Of u nu uw doelstellingen (2, 3 of meer) wilt bereiken, het idee hier is om u op slechts Ć©Ć©n ervan tegelijk te concentreren! Zodra een doelstelling is bereikt, heeft u het recht om deze door te strepen en vervolgens naar de volgende te gaan. Bied jezelf tegelijkertijd beloningen aan elke keer dat je er een bereikt. Maar waarom is het belangrijk om je op Ć©Ć©n ding te concentreren? Simpelweg omdat je op deze manier beter georganiseerd bent. Dus je gaat niet zo makkelijk je humeur verliezen.

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

uw doelstellingen bereiken
Foto door Bruce Warrington op Unsplash

4 . Het opzetten van een kalender, je hebt het nodig...

Een kalender heeft een zeer precieze rol: het is gemakkelijk om al uw doelstellingen te beheren! Zo verdeel ik bijvoorbeeld mijn weken in verschillende elementen; elke dag zijn ze specifiek. Ik reserveer mijn middagen voor mijn afspraken, terwijl ik 's morgens werk (dit is wanneer ik het meest productief ben, maar dat spreekt voor zich). De blokkadetijden gedurende de week blijken inderdaad een ongeƫvenaarde efficiƫntie te zijn.

5 . Geplande afspraken, je belangrijkste bondgenoot...

Ik heb onlangs deze vijfde truc toegepast: afspraken op tijd maken. Bijvoorbeeld, aan het begin van elk interview, vertel je aan je gesprekspartner een zin als: "Ik heb 30 minuten". Hij zal dus worden geleid om direct ter zake te komen, niet om over de bush heen te slaan. Wat u betreft, u zult tijd hebben om te reageren. Schrijf bijvoorbeeld uw opsommingstekens direct in uw e-mail, en zodra het gesprek voorbij is, hoeft u het alleen nog maar te versturen! Op deze manier heeft u geen tijd verspild (en ook niet voor uw klant/collega). In feite zag ik deze laatste techniek in een boek met de titel: 7 dingen die hyperefficiƫnte mensen doen.

uw doelstellingen bereiken
Foto door Steve Johnson over Unsplash

Conclusie
Dus, hebben deze 5 tips om je doelen te bereiken je geholpen? Het is waar dat je niet snel een wonder zult tegenkomen, je hebt tijd nodig om ze allemaal onder de knie te krijgen, en vooral: om resultaten te zien. Kortom, volhardend!

YouTube: 5 Tips om uw doelen te bereiken

YouTube link: https://youtu.be/trHgmP7av1o

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

25/9/2020

Een website ontwerpen : De Gids

Als webdesigner is het uw rol om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring succesvol is! Daarom heb ik deze webdesign gids opgesteld: 10 praktische tips

Ik ben geĆÆnteresseerd
17/9/2020

Hoe kies je de typografie van een site?

Typografie is een vorm van grafisch ontwerp op zich en daarom moet er bijzonder veel belang worden gehecht aan de keuze van de typografie.

Ik ben geĆÆnteresseerd
11/9/2020

Kleurtheorie in webdesign

Kleur in webdesign is erg belangrijk. Hoe kiest u de te gebruiken paletten (titels, knoppen, enz.)? Hier is de theorie van de kleuren.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!