5 sites om een Happy Desk typografie te kiezen
Foto door de heer Cup/Fabien Barral op unsplash
De typografie is eenvoudig, zo eenvoudig als het spelen van de viool! -Maximiliaan Vox

De keuze van de typografie is cruciaal voor elk project. Het zal het verschil maken voor uw visuele identiteit, website en elk ander printproject. Het kost me meestal nogal wat tijd om "Het" juiste lettertype te vinden. Daarom deel ik 5 websites die ik dagelijks gebruik.

1. Google fonts https://fonts.Google.com/

Dit zijn typografie├źn die vooral op het web worden gebruikt omdat ze geoptimaliseerd zijn voor snel laden. Voor een blog is het bijvoorbeeld belangrijk om een "licht" lettertype te kiezen, want als je met een honderdtal artikelen komt, kan dit een rol spelen bij het laden van je pagina.

2. u werkt voor hen https://www.youworkforthem.com/

Dit is een erg handige site omdat alle typografie├źn ge├źnsceneerd zijn. Het helpt me om de typografie te kiezen volgens de stijl die ik wil cre├źren of respecteren. Voor de financi├źle sector zal de keuze van de typografie meer zakelijk zijn dan een fabrikant van kinderspeelgoed.

3.25 typos klassieke https://blog.spoongraphics.co.uk/articles/25-Classic-fonts-that-will-last-a-whole-design-Career

Te veel keuzes doden vaak de keuze. Daarom heeft Spoongraphics voor ons 25 "klassieke" lettertypes geselecteerd die u in de meeste gevallen in staat stellen een lettertype te kiezen dat bij uw project past, zonder dat u eindeloos onderzoek hoeft te doen.

4. Adobe Typekit, nu "Adobe Fonts" genoemd https://fonts.adobe.com/fonts

Adobe Typekit heeft zijn naam veranderd in "Adobe Fonts". Het is de Pro typografiebibliotheek bij uitstek. Of het nu gaat om een web- of printproject, alle lettertypes zijn toegankelijk en geïntegreerd in de Adobe Cloud Suite.

5e de ontwerper gieterij https://thedesignersfoundry.com/

Premium" typografiebibliotheek voor ontwerpers. Het is een beetje zoals mijn Alibaba-grot als een project een heel speciaal lettertype nodig heeft voor een groter budget.

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het cre├źren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te bereiken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We hebben het over websites, design, business, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Meld je aan en toegang tot mijn online methode.

Hallo ­čĹő

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!