5 websites om inspiratie te vinden Happy Desk
Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe website? Op zoek naar innovatie of moderniteit? Ik heb 5 websites samengesteld die ik regelmatig bezoek en die mij persoonlijk inspireren.

Wanneer je wilt innoveren, is de eerste reflex vaak het zoeken naar inspiratie. Het is volkomen normaal! Tegenwoordig is elk project de verstrengeling van verschillende ideeƫn, stijlen en trends.

Om uw leven gemakkelijker te maken en inspirerende sites te vinden die uw website de mooiste, de meest pep's, de meest "Wow" zullen maken, zijn hier 5 adressen:

#1: https://www.pinterest.com

Ja, Pinterest is de eerste date die wat aanwijzingen krijgt. Er is een beetje van alles, daarom moet u de woorden van uw zoekopdracht aanpassen op "thema". Wat ik bijvoorbeeld doe: natuurwebdesign, modern webdesign,...

natuur webdesign

#2: Inspire https://www.siteinspire.com/ site

Zeer bekend, Site inspireert elke dag een paar nieuwe voorbeelden. Er is een handige zoekfilter waarmee u kunt sorteren op "Stijl", "Type", "Onderwerp" en "Platform". Naar mijn mening zal de inspiratie voor uw website meer gericht zijn op "Grafisch ontwerp". Er is een mooie set van inspiratie met "Large" en "Impactful" typografie.

#3: ideahttps://calltoidea.com/

Deze inspirerende website heeft de bijzonderheid om te filteren op "pagina" of op "element". Dus als u op zoek bent naar inspiratie voor een specifieke pagina van uw website, dan is dit de plek om te gaan. U vindt elementen zoals "Formulier" "Sliders" "Stats" "Login" "Contact".

#4: land boek https://land-Book.com/

Deze inspirerende website is erg handig omdat hij een zoekfilter heeft op "Landing Page", "Portfolio", "Blog", "Jaloezieƫn". Er zijn elke dag nieuwe website-adressen beschikbaar. De looks zijn modern en up to date.

#5: Lapa Ninja https://www.Lapa.Ninja/

Een must tegenwoordig, deze website biedt ons een ruime keuze aan inspiratie voor landingspagina's. Er zijn momenteel 1836 sites (2019) en heeft een goed gevulde zoekfilter die "E-commerce", "Finance", "Real Estate Agency", "Creative", "Interior Design" en nog veel meer biedt.

Plus: voor ontwerpers, is er ook een brede selectie van "gratis" boek om uw kennis te perfectioneren.

Conclusie

dit zijn mijn 5 inspirerende websites die ik voor elk project doorneem. Er zijn waarschijnlijk nog andere zeer interessante inspiratiebronnen. Voel je vrij om ze te delen in de commentaren.

Wat u in gedachten moet houden is dat het uw site is die het verschil zal maken met foto's gemaakt door een professionele fotograaf, illustraties die specifiek zijn voor uw visuele identiteit en een duidelijke boodschap die uw branding kan versterken.

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je enig advies gevonden dat ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be Kevin Palombo, Happy Desk Manager.
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te bereiken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We hebben het over websites, design, business, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!