Vandaag hebben we duizend keuzes voor onze marketing campagnes. Met deze brede digitale keuze kunnen we de aandacht van klanten aantrekken door simpelweg te investeren in digitale media. Een uitstekende digitale aanwezigheid begint met een duidelijke en effectieve website.


Uw website is niet de enige speler die we nodig hebben om kopers te motiveren, maar het is meestal degene die het grootste deel van het werk doet.


Je moet het simpel te houden


Hier zijn 5 Essentials die moeten worden gevonden op uw website:


1. een kop

Weet u dat een bezoeker gemiddeld minder dan 2 minuten op een website blijft? Dat is waarom in minder dan 10 seconden uw bezoeker moet begrijpen wat je doet en wat je nodig hebt om te brengen. Dit kan worden gedaan met een titel in de vorm van een eenvoudige zin te begrijpen en duidelijk gemarkeerd op de eerste pagina van uw website.


2. een duidelijke oproep tot actie

Om uw bezoeker aan actie te leiden, is het essentieel dat de "vraag-aan-actie" knoop duidelijk en geplaatst, volgens statistieken, in de hogere juiste hoek en in het centrum van uw website is.


3. imago van succes

Iedereen wil een beter leven te ervaren op een of andere manier en, hoewel het lijkt misschien eenvoudig, beelden van mensen glimlachen of schijnbaar tevreden spreken met ons. Zij zijn een emotionele bestemming waarnaar wij zouden willen gaan.


4. Wees duidelijk in het bericht

Een gemeenschappelijke uitdaging voor veel bedrijven is dat ze gewoon moeten communiceren over wat ze doen, maar ze hebben zo gediversifieerd hun bronnen van inkomsten dat ze moeite hebben weten waar te beginnen. De sleutel is duidelijkheid. Wanneer we verdelen onze divisies, zodat mensen kunnen begrijpen wat we bieden,


5. zeer weinig woorden

Voor de ervaring, laten we eens kijken of je knippen de helft van de woorden van uw website. u een deel van uw tekst te vervangen door afbeeldingen?


Ik nodig u uit om uw website te analyseren en te controleren of het heeft deze 5 elementen. Dit zijn niet de enigen, maar je hebt tenminste al een stap gezet naar een duidelijke en effectieve website.

ā€

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!