5 vaardigheden om Web Designer-Happy Desk
Foto door Walter Lee Olivaes de la Cruz op unsplash

Webdesigner worden is geen sinecure. Het vereist wel een aantal vaardigheden waarmee u tijdens uw hele carriĆØre rekening moet houden. Het is vooral een manier om verder te kijken en voortdurend op zoek te zijn naar de nieuwste trends. Je moet echter oppassen dat je ze niet domweg volgt!

Voor mij betekent webdesigner zijn: weten hoe je zakelijke problemen oplost door middel van innovatieve ontwerpen, rekening houdend met een langetermijnvisie. Laat me dus de 5 vaardigheden uitleggen waarover een webdesigner moet beschikken, die hem/haar zullen helpen om te evolueren door middel van toekomstige trends en innovaties.

1. om een webdesigner: grafisch ontwerper in de breedste zin, wordt u

Om een brede en lange termijn visie te hebben, hebt u een brede waaier van ontwerp vaardigheden nodig. Met andere woorden, je moet veelzijdig, dat is als: het beheersen van de basistechnieken van de graphics, weten hoe om af te drukken, inzicht in fotografie, video en waarom niet 3D...

Alleen dan kunt u een globale visie hebben, en zo kunt u voldoen aan de verschillende verwachtingen van de klant: advies, het oplossen van hun problemen...

5 vaardigheden om Web Designer-Happy Desk
Foto door Timms op unsplash

2. relevante vragen die u zult stellen

In het verleden, toen ik als webdesigner begon aan een project over wielhoeden, nam ik niet genoeg tijd om de juiste vragen te stellen. In feite vroeg ik alleen om informatie over minimale zaken zoals: de keuze van de kleuren, de selectie van de gemoedstoestanden, etc. Ik vraag om informatie over de meest elementaire zaken. Ik besefte niet dat mijn vragen niet gingen over de motivatie van mijn klant, de reden waarom hij een website wilde, het doel van zijn verzoek, enz.

Ik wil vandaag zoveel mogelijk vragen stellen om de werkelijke kern van het probleem vast te stellen. Ik kan dan de meest geschikte en uiteraard succesvolle oplossing voorstellen!

5 vaardigheden om Web Designer-Happy Desk
Foto door Johann Trasch op unsplash

3. een strategische visie, zult u

De technologieƫn evolueren in een snel tempo en daarom moet een webdesigner absoluut een globale langetermijnvisie hebben. Dit zal hem ook helpen om zijn strategieƫn op een relevante manier te bepalen, en natuurlijk zal hij niet langer moeite hebben om de doelen te bereiken die hij zich eerder gesteld heeft.

Om efficiƫnter te zijn, moet er nog steeds continu worden gewerkt! Vandaar de noodzaak om een methode te hebben die specifiek voor u is, een methode die u in staat stelt om uzelf regelmatig te ondervragen. Indien nodig zal de strategie worden aangepast.

4. continu leren, zult u doen

Voortdurend leren is de sleutel tot het succes van elke webdesigner! Het is echter niet genoeg om alleen maar iets te leren en dezelfde methode toe te passen gedurende je hele leven. Ik raad je aan om nieuwsgierig te blijven en te proberen je vaardigheden uit te breiden door nieuwe dingen te leren. Er is een ton aan informatie op het net of in de boeken.

Om de boeken die ik interessant vind te delen, heb ik een persoonlijke pagina op het volgende adres: www.happydesk.be/suggestions. Voel je vrij om er eens naar te kijken!

5 vaardigheden om Web Designer-Happy Desk
Foto door Sandra Seitamaa op unsplash

5. workshops of Meetups, zult u dating

Ik vind ook dat een van de meest belonende methoden die een webdesigner kan toepassen, de uitwisseling van kennis tijdens workshops of vergaderingen is. Daarom organiseer ik elke maand een Meetup, zodat we over het onderwerp kunnen ruilen en van elkaars fouten kunnen leren. U kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om de mening van andere professionals te vragen (al dan niet webdesign), om de problemen te delen die we momenteel hebben op een project of een ander probleem met betrekking tot het bedrijfsleven...

Conclusie
Continu leren, uitwisselen en delen zijn uitstekende manieren voor een webdesigner om nieuwe horizonten te openen (voor andere professionals, voor verschillende vaardigheden...) die u in de toekomst van dienst zullen zijn. Dus, alles wat je hoeft te doen is deze nieuwe ontmoetingen om te zetten in een kans om in "Ik luister, ik leer en ik ga vooruit" modus.

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben op te schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!