5 startup communities 100% vrouw-Happy Desk
Foto door Jurica Ivanna op unsplash
5 100% vrouwelijke startersgemeenschappen onder het vergrootglas. Dit artikel is gebaseerd op een eenvoudige constatering. Ik merk dat er een groeiend succes is van 100% vrouwelijke startersgemeenschappen en ik vind het geweldig! Hier zijn 5 gemeenschappen in België.

Wist u dat 40% van de eenmanszaken door vrouwen wordt gestart? (Bron fgov, 2017) Persoonlijk is het vooral een kwestie van wilskracht en ambitie, of men nu een man of een vrouw is. Geslacht maakt geen onderscheid in de bepaling.

In dit artikel zal ik me niet uitstrekken tot een analyse van dit fenomeen, maar zal ik eerder 5 100% vrouwelijke startersgemeenschappen verzamelen die gerelateerd zijn aan het web en online bedrijven die het meest invloedrijk zijn in België.

5 startup communities 100% vrouw-Happy Desk

Dus hier zijn 5 all-vrouwelijke Startup communities Web-Business in België:

#1:100% vrouwelijke startuphttps://reseaudiane.com/

3500 leden in Wallonië en Brussel
Link naar de agenda Om
lid te worden, gebeurt het op deze manier

#2 opstarten 100% vrouwelijke http://www.mompreneurs.be/

De Facebook-pagina heeft 4700 leden in Wallonië en Brussel
Link naar de agenda Om
lid te worden, is het hier

#3 opstarten 100% vrouwelijke https://www.RESEAU-far.be/

3000 leden in Wallonië en Brussel
Link naar de agenda Om u te
abonneren op de nieuwsbrief, is het hier

#4 opstarten 100% vrouwelijke https://www.Womanity.be/

Om lid te worden, is het zo...

#5 opstarten 100% vrouwelijke http://www.wowocommunity.com/fr

30.000 leden wereldwijd
Link naar de agenda Om
lid te worden, is het hier

Bron: www.French-Connect.com

Conclusie
Conclusie Goed omringd zijn voelt goed en motiveert! Niets beters dan deel uit te maken van een gemeenschap en gepassioneerde mensen zoals wij te ontmoeten met dezelfde gemeenschappelijke punten. Ik heb zelf een aantal geweldige mensen ontmoet die inmiddels vrienden zijn geworden. Het is natuurlijk ook een goede manier om te netwerken en je veld te testen...

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creëren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo 👋

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!