5 tips om de snelheid van uw Happy Desk website te verbeteren
Foto door Davide Cantelli op unsplash
De snelheid van uw website heeft een directe impact op uw bezoekers niet te worden over het hoofd gezien!

Hier zijn 5 tips om de snelheid van uw website te verbeteren

1. het eerste ding om te doen is het analyseren van de snelheid van uw website met behulp van een tool die u zal toestaan om een gedetailleerd rapport over het laden van uw website.
Ik adviseer u om webpaginatest te gebruiken: https://www.WebPageTest.org/

2. in de meeste gevallen, als uw website laadsnelheid is niet top, de oorzaak zal worden gerelateerd aan de media op uw website. Als u een video of mooie HD-Foto's die u zal moeten nadenken over het resizing van hen om een juiste grootte voor het web. De aanbevolen grootte is 1024 x 920 pixels.
Er is een geweldig hulpmiddel (en gratis!) om uw media formaat, het is Figma: https://www.figma.com

3. met behulp van redelijke afmetingen voor uw Foto's en Video's is al een goede zaak. Maar, om sterk te verbeteren van de snelheid van uw website moet je ook gaan door de stap "Comprimeer de beelden"
Ik beveel deze site snel en vrij om uw afbeeldingen te comprimeren: comprimeren JPEG/PNG: https://compressjpeg.com/

4. het kiezen van een host en het nemen van de Content Delivery Network (CDN) optie kan uw website te hebben sneller laden snelheden. Dit is niet het enige voordeel, adviseer ik u om deze pagina te bezoeken, dat zal u uitleggen in de lengte van de voordelen van deze beroemde CDN: https://www.ovh.com/fr/CDN/Avantages.XML

5. Kies een typografie die licht is. De typographies Ik beveel zijn die van Google fonts , omdat ze zijn gemaakt voor het web en zijn uitgerust met een snelle laden.
U ziet ook de snelheid van elke typografie: https://fonts.Google.com/

Conclusie
Op dit moment willen we alles snel en binnen handbereik hebben. U zich niet veroorloven om een zware site hebben en je snelheid is slecht als je niet ziet uw klant post in de concurrentie met een enkele klik. Het hebben van een website met snelle ladingssnelheid kan Ć©Ć©n van de sleutels aan uw "Web-succes" zijn als uw leverancier over het bij het ontwerpen van het dacht. U echter met deze 5 trucs het oplossen van de meerderheid van de problemen in verband met de laadsnelheid van uw website.

Kom terug naar deze pagina wanneer u maar wilt. Heb je gevonden een advies dat ik misschien vergeten bij het schrijven? Zo ja, wat zijn ze? Laat een reactie hieronder of e-mail Hello@happydesk.be
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een inefficiƫnte website zonder duidelijke boodschap. Dus creƫerde ik een 5-stappen proces dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw succesvolle web te bereiken. Zie Happy Desk

Bent u Freelancer? Word lid van onze webflow Gemeenschap. We hebben het over website, design, Business, etc. De Gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is op deze manier.

Schrijf je in en check outMy online methode.


Ā  Ā 

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

7/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geĆÆnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!