3 tips voor het vinden van een domeinnaam op $9,99 Happy Desk
U heeft eindelijk uw merknaam gevonden, maar de domeinnaam is al bezet? Verdomme, ik hou van de naam, ik wil hem niet veranderen en ik wil de domeinnaam niet voor een hoge prijs kopen! Ik bied u 3 originele oplossingen aan om dit kleine detail goed te maken...

Het kiezen van een naam voor uw bedrijf is soms het resultaat van toeval, een mix tussen twee woorden of zelfs een zorgvuldig doordachte keuze.

Hoe dan ook, als we deze naam kiezen, willen we hem houden en overal "trots" laten zien. Omdat het ons imago vertegenwoordigt en de boodschap die we aan onze klanten willen overbrengen. Na controle op sites als ovh.com, godaddy.com of combell.com zult u zich realiseren dat het al in gebruik is. Denk je dat de enige manier om je naam te behouden is om hem terug te kopen? Tenzij je geld hebt om te verbranden, zijn er andere, interessantere oplossingen!

#1: een woord of twee toevoegen

Laten we het voorbeeld nemen van een Bagel's winkel met de naam "Bagels Stop". De voor de hand liggende domeinnaam om te kopen is www.bagelsstop.com. Het is echter al bezet. Is het verplicht om de domeinnaam te kopen tegen een premium prijs? Nee, dat moet je wel! Een originele oplossing zou zijn om een werkwoord voor uw domeinnaam toe te voegen. Bijvoorbeeld, eatmorebagels.com. Uw klanten zullen weten dat dit niet de naam van uw bedrijf is, maar ze zullen u gemakkelijk kunnen vinden op Google.

#2: gebruik een creatieve zin

Wanneer u een zoekopdracht uitvoert op Google, schrijft u meestal een zin die precies beschrijft wat u zoekt. Daarom kan het hebben van een domeinnaam in de vorm van een zinsdeel je ranking verbeteren en een vleugje originaliteit toevoegen. Een voorbeeld hiervan is: bagelspourmonlunch.com. Uw klanten zoeken in Google naar "Lunch" en "Bagels" en vinden uw site gemakkelijker en natuurlijker. Nogmaals, deze domeinnaam zal uw klanten doen glimlachen en ze zullen het zich zeker herinneren.

#3: Voeg een extensie. biz/. Brussels/.online

Ik raad u ook aan om de extensie .biz / .brussels / .online toe te voegen... Er is waarschijnlijk een uitbreiding die perfect voor u zal zijn. Het is origineel en het doet het op je visitekaartjes.

Conclusie
Zoals u zult hebben begrepen, is het niet de "naam" die belangrijk is, maar hoe je een originele domeinnaam kunt hebben. Deze domeinnaam moet het gemakkelijk maken om u te vinden en herinnerd te worden door uw klanten.

Credits:
Ik was geĆÆnspireerd door het boek "Hello! Mijn naam is awesome "door Alexandra Watkins. Koop nu het boek
Wilt u ook uw leven makkelijker maken en uw artikelen gemakkelijker publiceren? Klik hier

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te bereiken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We hebben het over websites, design, business, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!