3 benaderingen voor het bepalen van een Happy Desk Award
Foto door timJ op unsplash

Door een prijsstrategie op te stellen kunt u uw prijzen op een structurele en niet-cyclische manier verhogen. Hiermee bedoel ik dat het bepalen van de prijs van uw diensten of producten op verschillende manieren kan gebeuren, maar dat er slechts Ć©Ć©n geldig is.

Wat is de enige echte manier om uw winst te verhogen?
Nou, verhoog je prijs ;-)

Ja, maar hoe?
Zelfs een kleine verhoging van 5 tot 10% kan al een gunstig effect hebben op uw bedrijf. Dit is wat er uit de "Pricing Pact" presentatie kwam die ik onlangs heb bijgewoond.

In dit artikel ga ik door de uitdagende punten die ik interessant vond om met u te delen. Als u suggesties heeft over hoe u uw prijzen kunt verhogen, laat me dan uw opmerkingen over het onderwerp achter, ik ben benieuwd om ze te horen!

Uw prijs leidt tot een kettingreactie

Het bepalen van een prijs is ingewikkelder dan u misschien denkt en we besteden zelden genoeg tijd aan het bepalen van de juiste prijs voor onze diensten en/of producten.

Het is echter de prijs die het succes van ons project zal bepalen en als u deze stap verwaarloost, zult u vroeg of laat geconfronteerd worden met de muur. Vaak is het te laat en kun je helemaal opnieuw beginnen, terug naar af.

3 benaderingen voor het bepalen van een Happy Desk Award
Foto door Angelo Pantazis op unsplash

3 belangrijkste benaderingen voor het bepalen van een prijs

In het algemeen zijn er drie manieren om een prijs te bepalen.

1. Bereken de prijs van de kosten van de productie, levering,...

2. Afstemming op de prijzen van de concurrenten

3. onderzoek naar de waarde die mensen hebben van uw dienst


Dus, welke techniek denk je dat het meest zinvol is?
Nou, het is de 3e techniek ;-) want wat interessant is, is dat we allemaal een andere perceptie hebben van een prijs, een dienst of een product. Dit geeft ons de vrijheid om ons te richten op onze typische klant en een product te creƫren dat speciaal voor hem of haar is ontworpen.

Onderaan het artikel staat een Youtube-video waarin ik dit beschrijf. Steun me door me te abonneren op het Happy Desk Design YouTube kanaal.

3 benaderingen voor het bepalen van een Happy Desk Award
Foto door Jakob Owens op UnsplashOne van de belangrijkste redenen voor faillissement

Ondoeltreffende prijsstelling kan ernstige gevolgen hebben. Volgens een studie is de derde meest voorkomende reden voor faillissementen een verkeerde prijsstelling. Daarom is het echt belangrijk om de tijd te nemen om een prijsstrategie op te stellen.

Bedrijven als Apple en Netflix hebben dit begrepen. Een iPhone die we vandaag kopen kost gemiddeld ā‚¬1200, terwijl hij 5-6 jaar geleden nog maar ā‚¬600 kostte.

Dit cijfer wordt niet toevallig weergegeven, Apple heeft duidelijk besloten zich te richten op een klantenkring met een hoge koopkracht.

Je bent te duur!

Misschien heb je dat al eens eerder gehoord? Weet je, ik heb het ook gehoord. Maar het is normaal en je moet niet in die valkuil trappen. Er zullen altijd mensen zijn die uw diensten te duur vinden, maar dat is een reden om uzelf in twijfel te trekken.

Wees zeker van je tarieven en zorg dat ze opvallen. Als u denkt dat de prijs gerechtvaardigd is, heeft u alle reden om hem te betalen!

Foto door Jakob Owens op unsplash

Conclusie
Zoals u zult hebben begrepen, is de prijs echt het element dat niet mag worden verwaarloosd! Het is een essentiƫle stap die deel moet uitmaken van uw strategie. Denk er vandaag over na en neem de tijd om de verschillende stappen van uw strategie zorgvuldig te bestuderen. Er moet een jaarlijkse of tweejaarlijkse verhoging worden gepland om uw doelstellingen te bereiken. En vergeet niet, stel uw prijs in op de reƫle waarde!

YouTube: 3 technieken om een prijs te kiezen

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!