Als uw bedrijf niet over een website, haar levensonderhoud is zeer gecompromitteerd. Vandaag is het essentieel om een website te hebben. Het maakt het makkelijker om contact met u op, maar ook om uw klantenbestand uit te breiden en dus het bereiken van uw doelen.

Waarom een website op het Internet?

1. toegankelijk op elk moment

Uw website is nooit gesloten en is toegankelijk vanaf elke plek in de wereld, ongeacht het tijdstip van de dag. Uw klanten kunnen bestellen, een bericht achterlaten en snel de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn.

 

2. een winstgevende investering

Betere klantenservice en een grotere bekendheid, uw website is, op een manier, uw beste verkoper, beschikbaar op elk moment te verkopen of te beantwoorden vragen van bezoekers.

 

3. makkelijker update

Het bijwerken van uw website is eenvoudig en goedkoop in vergelijking met gedrukte media.

 

4. onbeperkte informatie

Uw site kan worden een onbeperkte bron van informatie en zeer nuttig voor uw klanten en bezoekers. U ook een online winkel koppelen.

 

5. meer klanten

Omdat uw website overal ter wereld toegankelijk is, is uw potentiƫle klantenkring over de hele wereld. U uw zichtbaarheid verbeteren door middel van online advertenties, Web referencement en sociale netwerken.

ā€

ā€

6. betere geloofwaardigheid

Als mensen je niet vinden als ze zoeken op Google, het is alsof je niet bestaat!

 

7. verlies geen klanten of verkoop

Als u niet aanwezig op het Internet, Internet-gebruikers zullen gaan naar uw concurrenten die er zijn. Je verliest de verkoop en misschien zelfs klanten.

 

8. beste klanten service

De toevoeging van een FAQ staat u toe om terugkerende vragen te beantwoorden en complexere gevallen voor uw telefoondienst te reserveren. Een Messenger chat-systeem is ook een troef niet te worden over het hoofd gezien.

 

9. Maak kennis met uw klanten beter

Verschillende tools laten u toe om de verwachtingen van uw klanten te kennen en op een relevante manier te reageren.

 

10. Informeer

U uw klanten informeren over uw nieuws, uw laatste ontwikkelingen, uw promoties, enz.

 

ā€

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

14/8/2020

Webflow nestmodel: hoe werkt het?

Als ons principe is om een website zonder code te maken, moet u weten dat dit ons niet toestaat om af te wijken van de regel van de Webflow syrnesten.

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geĆÆnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!