Transformatie BXL medewerking
Foto behorend tot trans formata BXL, fotograaf

Ik ga verder met mijn ervaring met Transforma bxl coworking. Als je, net als ik, altijd op zoek bent naar een nieuwe werkplek waar je andere mensen kunt ontmoeten die net zo opwindend zijn als zijzelf, dan zul je daar geen spijt van krijgen.

In feite geef ik je 7 belangrijke punten die je moet weten over deze plek. Misschien helpen ze je bij je keuze. En als je op een dag besluit om het te bezoeken, hier zijn de coƶrdinaten:

De weg van Jules Bordet, 13
B1140 Brussel
Tel: 023 18 19 20

transformabxl.be/

Toegankelijkheid

Parkeren blijft een van de belangrijkste dingen voor een plek als deze. Als het niet gemakkelijk toegankelijk is, wil je er niet naartoe. Gelukkig voldoet Transforma bxl coworking tot op de letter aan deze voorwaarden; het bewijs hiervan is de privƩ-parkeerplaats die het heeft.

Als u niet met uw auto komt, maar met uw fiets, zal een fietsenstalling uw fiets verwelkomen, maak je geen zorgen!

Koffiepauze-lunch

Bij Transforma bxl coworking kun je uitrusten wanneer je maar wilt! En gedurende deze tijd heeft u recht op meerdere koppen koffie of thee, gratis! Je kunt zoveel bekers drinken als je wilt (maar maak er geen misbruik van;) je zou je kunnen vervelen omdat ze in overvloed beschikbaar zijn).

Pauzes, je neemt ze mee waar je maar wilt. Maar u moet weten dat er een gemeenschappelijke keuken is waar u naar wens naartoe kunt gaan; hetzelfde geldt voor de cafetaria en de ontspanningsruimte (TV en gameconsole zijn aanwezig).

Evenementen-Meetups

Zoals elke coworkingruimte beheert Transforma bxl coworking verschillende sociale netwerken om interessante onderwerpen te delen en interactie te creƫren met zijn volgers. Neem het geval van Facebook, waarin het verschillende gebeurtenissen deelt die zeker uw interesse zullen wekken. Aarzel niet om hun pagina te bezoeken voor meer informatie: https://www.facebook.com/pg/TransformaBxl/events/?ref=page_internal .

Zoals u kunt zien, is hun team voortdurend bezig met het vinden van interessante evenementen voor ons. Maar ze zoeken ze niet alleen, ze organiseren ze ook!

Gezelligheid

Gewoon op hun terrein zijn is al erg inspirerend! Dus stel je voor hoe het zal zijn met het warme welkom van de gemeenschap van ondernemers die er al werken. Bovendien was het doel van het Transforma bxl coworkingteam, toen het deze ruimte creƫerde, puur en simpel: het bieden van toegang tot een ideale werkomgeving.

Het lijkt erop dat het zijn doel heeft bereikt, aangezien elk van hun kantoren mij met vertrouwen inspireert, waardoor ik me op mijn bedrijf kan richten. Maar deze inspanning wordt niet alleen op professioneel niveau gevoeld: de sociale relaties met andere "werkers" mogen niet overtroffen worden!

Corporate

Een van de grootste problemen voor freelancers is hun eenzaamheid, vooral als ze vanuit huis werken. Sommigen houden van het concept, anderen houden er helemaal niet van omdat ze gezelschap nodig hebben. Dit is een van de redenen waarom de werkplekken zijn gecreƫerd.

Maar als je naar Transforma bxl coworking komt, heb je het gevoel dat je in een gemeenschap zit, maar niet zomaar een gemeenschap. Het is eerder een gemeenschap die je waardeert, waarin je je op je gemak kunt voelen. Elke ochtend, als je wakker wordt om daarheen te gaan, zul je er geen negatieve gevoelens over hebben.

Tot uw beschikking

Zoals ik al eerder zei, zullen er verschillende kamers tot uw beschikking staan, waaronder: de gemeenschappelijke keuken, de cafetaria en de ontspanningsruimte. Maar don’t zijn tevreden met alleen de kamers. Zoals ze vaak zeggen: "maak het jezelf gemakkelijk". En deze uitdrukking blijft tot op de dag van vandaag trouw aan Transforma bxl coworking. Gebruik immers alle machines die tot uw beschikking staan.

Bovendien staan daar verschillende vergaderzalen voor u klaar! Ze kunnen tot 60 personen bevatten. In de kantoren is andere apparatuur beschikbaar, zoals printers, scanners, kopieerapparaten, projectoren, enz.

Dat is nog niet alles, Transforma bxl coworking biedt een Podcast-studio en een Fotostudio met een groen canvas dat gebruikt kan worden om een aangepaste achtergrond te creƫren.

Transformatie BXL medewerking
Foto behorend tot trans formata BXL, fotograaf

Gemeenschap bij transformatie BXL het samenwerken

Tot slot dienen sociale netwerken andere doeleinden voor Transforma bxl coworking. Hun team zorgt er vooral voor dat er een kwaliteitsvolle gemeenschap ontstaat. Naast Facebook beheren ze ook Twitter, dat zeker meerdere leden heeft.

Conclusie
Er is niets productiever dan naar een coworkingruimte te gaan zoals Transforma bxl coworking. Inderdaad, de omgeving die het u biedt is zeer vriendelijk, om nog maar te zwijgen van de gemeenschap die u bij elk bezoek hartelijk zal verwelkomen!

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creƫren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo šŸ‘‹

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

7/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geĆÆnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geĆÆnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geĆÆnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geĆÆnteresseerd!