manistale coworking
Foto van Manistal, fotograaf

Bent u op zoek naar de ideale coworkingruimte? Dan zal Manistal coworking u interesseren! Gemakkelijk toegankelijk, het is uitgerust met alle apparatuur die u nodig heeft zonder uitzondering. Het ontbreekt nooit aan gebeurtenissen in deze coworkingruimte.

Als deze paar woorden niet genoeg zijn geweest om u te overtuigen, kom dan in de loop van deze lezing andere troeven ontdekken die Manostal coworking in zijn bezit heeft:

Toegankelijkheid

Gelegen in het hart van Brussel, dicht bij trendy bars, restaurants en koffiebars, is Manistal coworking ideaal gelegen. U kunt hem bereiken met het openbaar vervoer, de tram en de bus. Als u met de auto komt, zijn er gratis parkeerplaatsen in het Bois de la Cambre op de wintersportparkeerplaats (Shhhh! het is een goed bewaard geheim). Ook zijn er overal scooters te huur voor uw korte trips.

Koffiepauze-lunch

De open keuken is de perfecte plek om koffie te drinken en te lunchen, maar niet alleen dat. U kunt ook praten met andere leden van Manistal Coworking rond de grote tafel daar. Een klein tafelvoetbaltoernooi is zelfs mogelijk!

Comfort daar, voor een groot deel dankzij de ventilatie van de ruimte. Je zult zien, je zult je hier thuis voelen! Ik heb er in ieder geval erg van genoten. Ik hield van het idee dat het me een beetje thuis deed voelen. En trouwens, als je van kleine snoepjes en koekjes houdt, vult de mummie elke week de koelkast met heerlijke bereidingen.

Evenementen-Meetups

Manistal coworking bevindt zich net boven BECI, uw sociale en zakelijke partner in Brussel. Het is een plek waar geen dag voorbij gaat zonder evenementen, conferenties, workshops, enz.

Nog beter, Manistal coworking heeft zijn eigen gebeurtenissen. Dit maakt deze coworking ruimte een echte steun voor collega's; evenementen over onderwerpen met betrekking tot zakelijke kwesties, menselijke relaties, boekhouding, etc. worden georganiseerd door Manistal coworking. Door het bijwonen van zelfs één van deze evenementen, krijg je het antwoord op een aantal vragen, die interessant zijn.

Aangezien dit een coworkinggebied is, ligt het voor de hand dat hier ook privé-werkplaatsen worden gehouden. Om op de hoogte te blijven van alle programma's van de maand, kijk je regelmatig naar de posters op de keukenmuur!

Gezelligheid

De Manistal coworking area is authentiek en vriendelijk. Het voelt goed! Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die dit heeft opgemerkt, maar de verschillende medewerkers die er werken zijn het er ook mee eens!

Tuurlijk, deze plek is rustig, maar iedereen kent elkaar ook! Zodra u door de deur loopt, wordt u met open armen ontvangen! En als je vragen hebt, is elk lid beschikbaar om te luisteren.

manistale coworking
Foto van Manistal, fotograaf

Corporate

Manistal coworking is niet alleen gebruiksvriendelijk, het wordt ook beschouwd als een prestigieuze ruimte, vooral als u rekening houdt met uw klanten. Waarom is dat? Heeft u een afspraak met één of meerdere van uw klanten, dan heeft u verschillende vergaderzalen tot uw beschikking? Het belangrijkste is dat we u dit of die kamer niet opleggen, u kunt kiezen tussen de 4 kamers, wetende dat de grootste tot 20 personen kan herbergen. De andere kamers zijn gezelliger en perfect ingericht.

Tot uw beschikking

Manistal coworking in kwestie staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Alles is er ook van hoge kwaliteit, inclusief de internetverbinding. Dat’s juist! Terwijl u binnen de 4 muren van een coworkingruimte blijft, heeft u dankzij deze ruimte gemakkelijk toegang tot de buitenwereld.

Er is ook andere, even nuttige apparatuur beschikbaar, zoals de printer, de HD-projector... Weet dat je ze kunt gebruiken zoals je wilt, en op elk gewenst moment.

Conclusie
Als u op zoek bent naar een plek die u kunt vertrouwen, dan is Manistal coworking iets voor u! Het is niet alleen uitgerust met het nodige materiaal om uw activiteit te ontwikkelen, het is ook gebruiksvriendelijk, perfect voor de vergaderingen die u met uw klanten organiseert of gewoon voor uw werkdagen!

Kom terug naar deze pagina wanneer je maar wilt. Heb je nog tips gevonden die ik misschien vergeten ben tijdens het schrijven? Zo ja, wat zijn dat dan? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar hello@happydesk.be.
Kevin Prins Happy Desk
Kevin Prins, Happy Desk Manager

De meeste ondernemers hebben een ineffectieve website zonder duidelijke boodschap. Dus ik heb een 5-stappen-proces gemaakt dat is het creëren van een aangepaste en aangesloten website om uw web succes te maken. Zie Happy Desk

Ben je freelance? Word lid van onze Webflow-community. We praten over de website, het ontwerp, het bedrijfsleven, enz. De gemeenschap groeit en zal u veel advies kunnen geven om uw bedrijf te ontwikkelen. Het is deze kant op.

Schrijf je in en check outMy online methode.

Hallo 👋

Ik ben op een missie voor je websucces! Wie ben ik?

Wil je het leren?

Het is gewoon...

alles is inbegrepen!

Ontdek de opleiding tot webdesigner

Wat dacht je van wat koffie? Tuurlijk, neem de tijd!

13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd

Ik wil...

Happy.business

Omdat elk verhaal begint met een ontmoeting. Laten we contact maken, een echt persoon verbergt zich achter Happydesk en zal blij zijn om te horen wat je hem te vertellen hebt!

Maak een afspraak

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!