De Ultra Complete Webflow Training die u nodig heeft

00
dagen
00
Uurwerk
00
Min
00
Sec.
5 gratis video's

Ik ben ondernemer, webdesigner, oprichter van het Happydesk bureau.


Omdat ik een diep optimistisch persoon ben, heb ik besloten mij te wijden aan het helpen van degenen die een oprecht verlangen hebben om de persoon te worden waarvan ze dromen.

In 2006 heb ik met veel doorzettingsvermogen, passie en mijn oude computertimer als enige bagage mijn eerste website gemaakt. Ik ben altijd een autodidact in hart en nieren geweest en al mijn kennis van de digitale en ondernemende wereld die ik tot nu toe heb opgedaan, heb ik te danken aan mijn onvoorwaardelijke leergierigheid en mijn nieuwsgierigheid die me steeds hoger en hoger duwt.

Dankzij de happy.webevent evenementen en de Workshops die ik organiseer, heb ik veel ambitieuze mensen kunnen ontmoeten die graag willen leren.

Dit leidde me tot een heel eenvoudige vaststelling: ik wil delen wat ik weet, ik wil alle kennis die ik heb opgedaan doorgeven aan degenen die willen leren, u misschien? Sindsdien help ik mensen zoals u om de toekomst op grote schaal te zien en hun dromen te verwezenlijken door middel van concrete acties en zinvolle resultaten.


Vanaf het begin tot vandaag heb ik met klanten uit alle lagen van de bevolking kunnen werken. Of het nu gaat om kleine of meer ambitieuze projecten, ik investeer 100% in elk contract dat ik kan afsluiten. Mensen goed behandelen is fundamenteel voor de manier waarop ik zaken doe. Ik behandel mijn klanten zoals ik graag behandeld zou willen worden. In feite behandelen we elkaar bij Happydesk als een familie en we wensen elkaar een goede dag op het werk en een goede nachtrust toe.

Onze doelen zijn altijd hetzelfde geweest: plezier hebben in wat we doen, uitzonderlijk werk verrichten, een positieve invloed hebben op de wereld om ons heen, geven zonder er iets voor terug te verwachten en nooit stoppen met leren.

Een van de dingen die mij vaak gevraagd wordt is:

"Waarom geef je alle sleutels van je concept weg aan anderen?"

Nou, we gaan niet tegen onszelf liegen, het hebben van twee hoeden, een als trainer en de andere als een agentschap "dirigent", kost veel tijd en persoonlijke investering. Ik zou mijn leven kunnen vereenvoudigen en me uitsluitend en alleen aan mijn bureau kunnen wijden. Maar deze behoefte om te delen, te ontmoeten en uit te wisselen met andere enthousiastelingen is voor mij essentieel voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Trouwens, ik ben niet alleen, ik ben prachtig omsingeld. Happydesk is een klein team van specialisten in de wereld van het web. Ik ben alleen begonnen, vandaag de dag zijn we een gemeenschap van gepassioneerde freelancers verspreid over de hele wereld. Bij Happydesk is iedereen vrij om te werken waar hij maar wil.

Met een groep mensen uit zoveel verschillende plaatsen brengen we een uniek perspectief in alles wat we doen. Geloof niet in het toeval, elke persoon die we tegenkomen is er om ons in de juiste richting te wijzen en ons de juiste weg te wijzen. Ik wil alle mensen bedanken die zichzelf zullen herkennen door deze regels te lezen!


In het leven hebben we allemaal uitdagingen nodig, om onszelf te overtreffen en te zien hoe ver we bereid zijn te gaan! Elke verandering die zich voordoet is er zeker om ons uit onze comfortzone te halen, maar ook om ons te duwen naar het beste van wie we willen zijn.

Mijn missie is om te helpen, te ondersteunen en de deuren te openen voor nieuwe generaties webdesigners.

Mijn motto: "Er zijn geen problemen, er zijn alleen oplossingen. »

WAT ME BIJ JOU BRENGT

Ik ben hier om je te helpen. Mijn waarden zijn gebaseerd op zorg, passie voor het haalbare en de wil om een onmiskenbare kracht voor het goede te zijn.

Met mijn gratis content, online trainingsprogramma's en alles wat ik te bieden heb, zal ik je laten zien dat ja, je kunt een leven opbouwen waar je echt van houdt. Een leven dat uniek is en ideaal geschikt voor uw behoeften.

Of je nu net aan je carrière begint, deze ontwikkelt of op zoek bent naar een grote verandering in je persoonlijke leven, ik ben er om je te helpen het hoogste niveau van je creatieve potentieel te bereiken.

Ik ben geen digitale virtuoos en ik heb niet overal een antwoord op. Ik maak fouten zoals iedereen, en soms heb ik ook nog een paar dagen de tijd.

Maar mijn inzet is om u het beste te brengen van wat ik leef en leer, terwijl ik mezelf en eerlijk blijf met alles wat ik doe. Verwacht dus geen perfecte koers van mij, maar reken op mij om u stimulerende ideeën, kwaliteitsinhoud en mijn oprechte toewijding te brengen om u te helpen uw kleurrijkste, meest expressieve en betekenisvolle leven te leiden.

Zeg, als je zo ver hebt gelezen, bedankt! Ik hoop dat dit slechts het begin van onze relatie is, en ik zou graag meer over je willen weten. De beste manier is om contact te houden, ik bied je aan om lid te worden van de Happy.academy Community en om toegang te hebben tot je persoonlijke Dashboard met volledig gratis content. - Klik hier en vul uw naam en e-mailadres in.

Ik stuur je elke zondag nieuws met 100% verrijkende en 100% gratis inhoud!

Als we nog niet ingelogd zijn in Instagram, klik dan hier. Je kunt me ook vinden op Facebook en Linkedin! 

Bovendien krijgt u na registratie een fantastische (en gratis) audiotraining onder de titel "De 7 essentiële elementen van een succesvolle website".

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om me te lezen. Ik ben super blij dat we verbonden zijn en ik kan niet wachten om het avontuur met jou te beginnen!

Naar uw websucces,

Koen Prins

Ik wil...

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webflower

Omdat we met zo'n diverse groep mensen uit zoveel verschillende plaatsen een uniek perspectief brengen in alles wat we doen. Dit is het Happydesk team.

Zie de gemeenschap

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen