HEY

Neem deel aan de volgende Webflow uitdaging!


Hallo, ik ben Kevin!


Ik ben ondernemer, webdesigner, oprichter van het Happydesk bureau en van zeer optimistische aard. Ik besloot me in te zetten voor diegenen die een oprecht verlangen hebben om de persoon te worden waarvan ze dromen.

In 2006 heb ik met veel doorzettingsvermogen, passie en mijn oldtimercomputer mijn eerste website gemaakt. Ik ben altijd een autodidact geweest en al mijn kennis van de digitale en ondernemende wereld die ik tot nu toe heb opgedaan, heb ik te danken aan mijn onvoorwaardelijke leergierigheid en aan mijn nieuwsgierigheid die me steeds hoger en hoger duwt.

Dankzij de evenementen (happy.webevents) met Workshops & Challenges die ik organiseer, heb ik veel ambitieuze en leergierige mensen kunnen ontmoeten. Dit leidde me tot een heel eenvoudige vaststelling: ik wil delen wat ik weet, ik wil alle kennis die ik heb opgedaan doorgeven aan degenen die willen leren, u misschien?

Sindsdien help ik mensen zoals u om de toekomst op grote schaal te zien en hun dromen te bereiken door middel van concrete acties en significante resultaten.

Vanaf mijn begin tot vandaag heb ik met klanten van alle kanten kunnen werken. Of het nu gaat om kleine of meer ambitieuze projecten, ik investeer 100% in elk contract dat ik kan afsluiten. Mensen goed behandelen is fundamenteel voor de manier waarop ik zaken doe. Ik behandel mijn klanten zoals ik graag behandeld zou willen worden. In feite behandelen we elkaar bij Happydesk als een familie en we wensen elkaar een goede dag en een goede nachtrust toe.

Onze doelen zijn altijd hetzelfde geweest: plezier hebben in wat we doen, uitzonderlijk werk verrichten, een positieve invloed hebben op de wereld om ons heen, geven zonder er iets voor terug te verwachten en nooit stoppen met leren.

Een van de dingen die mensen me vaak vragen is: "Waarom geef je alle sleutels van je concept aan anderen?
Nou, we gaan niet tegen elkaar liegen, met twee petten, een als Trainer en een als Agency "Conductor", kost veel tijd en persoonlijke investering. Ik zou mijn leven kunnen vereenvoudigen en me uitsluitend en alleen aan mijn bureau kunnen wijden. Maar deze behoefte om te delen, te ontmoeten en uit te wisselen met andere gepassioneerde mensen is voor mij essentieel voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Bovendien ben ik niet alleen, ik ben uitstekend omringd. Happydesk is een klein team van specialisten in de wereld van het web. Ik ben alleen begonnen, vandaag de dag zijn we een gemeenschap van gepassioneerde freelancers die over de hele wereld verspreid zijn. Bij Happydesk is iedereen vrij om te werken waar hij maar wil. Met een groep mensen uit zoveel verschillende plaatsen brengen we een uniek perspectief in alles wat we doen. Geloof niet in het toeval, elke persoon die we tegenkomen is er om ons in de juiste richting te wijzen en ons de juiste weg te wijzen. Ik wil alle mensen bedanken die zichzelf zullen herkennen door deze regels te lezen!

In het leven hebben we allemaal uitdagingen nodig, om onszelf te overtreffen en te zien hoe ver we bereid zijn te gaan! Elke verandering die zich voordoet, is er zeker om ons uit onze comfortzone te halen, maar ook om ons te duwen naar het beste van wie we willen zijn. Mijn missie is om te helpen, te ondersteunen en de deuren te openen naar de nieuwe generaties van Web Designers.

Mijn motto: "Er zijn geen problemen, er zijn alleen oplossingen. »

Dat brengt me bij jou.


Ik ben hier om je te helpen. Mijn waarden zijn gebaseerd op zorg, een passie voor het haalbare en de wil om een onbetwistbare kracht voor het goede te zijn.

Door mijn gratis inhoud, online trainingsprogramma's en alles wat ik te bieden heb, zal ik je laten zien dat je een leven kunt opbouwen waar je echt van houdt. Een leven dat uniek is en ideaal geschikt voor uw behoeften.

Of je nu net aan je carrière begint, je carrière ontwikkelt of op zoek bent naar een grote verandering in je persoonlijke leven, ik ben er om je te helpen het hoogste niveau van je creatieve potentieel te bereiken.
Ik ben geen digitale virtuoos en ik heb niet voor alles een antwoord. Ik maak fouten zoals iedereen, en soms heb ik ook dagen van m****.

Maar mijn inzet is om u het beste te brengen van wat ik leef en leer, terwijl ik mezelf en eerlijk blijf met alles wat ik doe. Verwacht dus geen perfecte cursus van mij, maar reken op mij om u stimulerende ideeën, kwaliteitsinhoud en mijn oprechte toewijding te brengen om u te helpen uw kleurrijkste, meest expressieve en betekenisvolle leven te leiden.

Zeg, als u tot nu toe heeft gelezen, bedankt! Ik hoop dat dit slechts het begin van onze relatie is, en ik zou graag meer over je willen weten. De beste manier is om in contact te blijven, ik stel voor dat je lid wordt van de Happy.academy Community en toegang krijgt tot je persoonlijke Dashboard met volledig gratis content. - Klik hier en voer uw naam en e-mail in. Ik stuur u elke zondag nieuws met 100% belonende en 100% gratis inhoud! Als we nog niet ingelogd zijn op Instagram, klik dan hier. U kunt mij ook vinden op Facebook en Linkedin!

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om mij te lezen. Ik ben super blij dat we verbonden zijn en ik kan niet wachten om het avontuur met u te beginnen!

Naar uw websucces,

VRIJE TRAINING

Schrijf je hier in om de gratis Discovery Training te ontvangen
.

Begin met de Discovery Training, waar u de basis van Webflow leert en een voorproefje krijgt van wat u kunt verwachten in de Start Weblow training.

Start de gratis training