De Ultra Complete Webflow Training die u nodig heeft

00
dagen
00
Uurwerk
00
Min
00
Sec.
5 gratis video's
Omdat het avontuur nu begint, ga dan aan de slag en maak deel uit van onze gelukkige Webflower Community! Neem de "No code, No worries & join the Happy.academy" filosofie aan.

Wil je liever 100 uur werken

om 1€ op te halen, of 1 uur te werken en

100€ winnen?


We zijn het eens, het tweede voorstel is veel sexier dan het eerste!

In Europa explodeert het aantal Freelance Contractors.

Laten we het over leeftijd hebben, 52% van de Freelancers zijn millennials, dat wil zeggen jongeren tussen 25 en 40 jaar oud.

"Als je jong bent heb je tijd maar geen geld, als je oud bent is het het tegenovergestelde. En in ieder geval geef je het uit zoals je wilt. "Martin Page 

Door deze situatie te observeren, wilde ik mijn manier van werken veranderen, zelfs mijn manier van denken. Verbeter mijn relatie met de tijd en hoe ik geld verdien. Ik heb veel gelezen, veel geleerd, onderzoek gedaan en nieuwe instrumenten geadopteerd.

Deze verandering heeft een enorme impact gehad op mijn leven en daarom heb ik besloten om mijn training te starten met alles wat ik heb geleerd, om mensen zoals jij en ik te helpen die nu van het leven willen genieten en niet morgen!

Interesse? Ik zal je vertellen waar Happy.academy training over gaat.

Waarom deel uitmaken van onze Gemeenschap

Happy.academy?

"Hoe wil je dat ik een website maak, ik heb nooit geleerd hoe ik moet coderen. »

"Ik ben bang dat ik niet genoeg klanten heb om in mijn levensonderhoud te voorzien. »

"Een Freelance Contractor verdient niet veel geld. »

"Ik ben goed in ontwerpen, maar niet in coderen, het is te ingewikkeld voor mij. »

"Word je een freelancer? Ik wil niet elke dag alleen achter mijn bureau zitten. »

Als dat is wat je denkt, vergeet dan alles en lees het volgende, want Happy.academy zal je laten zien dat al deze vooropgezette ideeën verkeerd zijn! Het verhindert u om UW carrière in de digitale wereld te bevorderen en te starten!

De Gouden Eeuw van het Webdesign is hier en nu!

In de afgelopen jaren hebben er meerdere veranderingen plaatsgevonden in onze cultuur en in vele technologieën die hebben geleid tot een groeiende vraag naar competente en multi-tasked Designers.

Neem bijvoorbeeld Apple, dat het ontwerp en de klantervaring tot een standaard heeft gemaakt die gebruikers nu als vanzelfsprekend beschouwen. Dank je wel Apple, want dit opent de deur naar een aanleg van je toekomstige klanten om te investeren in kwaliteitsvol design.

Dankzij de technologie is het nu veel gemakkelijker om uw bedrijf te starten, er zijn nu een groeiend aantal bedrijven die een competente Web Designer nodig hebben om hun bedrijf naar hun Websucces te leiden.

Dezelfde technologie en het internet stellen ons als Freelance Designer in staat om zelfstandig te leren en te werken, waar ook ter wereld. Dit geeft ons meer dan ooit de mogelijkheid om meer dan eervol in ons levensonderhoud te voorzien en intens te genieten van de momenten die aan ons gezin, aan ons zijn opgedragen.

Webflow, de ontdekking die veranderde

mijn leven als webdesigner!

Voor het maken van een gewone website heb je een Designer nodig die het ontwerp doet en een Developer die de ontwikkeling doet.

Simpel, is het niet?

Helemaal niet!

Want tussen de visie van een Designer en de visie van een ontwikkelaar zit een wereld van verschil!

De Designer brengt meestal vele uren door en wisselt veel e-mails uit voor een doel dat niet zo perfect is als hij had gehoopt.

Maar dat was eerder!

Voor mij veranderde alles in 2015 toen ik Webflow ontdekte, wat mijn werkproces letterlijk veranderde dankzij een CON-SI-DE-RABLE tijdsbesparing!

Webflow is een tool waarmee u uw website kunt coderen zoals geen enkele andere ontwikkelaar dat zou doen en zonder enige code.

Laat me uitleggen, dit gaat niet over Wix of Divi die zeer beperkende platformen zijn in termen van animatie en interactiemogelijkheden. Dit is een professioneel platform waarmee u tijd en dus meer geld kunt besparen voor een eindresultaat van topkwaliteit.

Een website die ik in 3 tot 4 weken op Wordpress maak, ik doe het in minder dan 4 uur op Webflow, ik zal je laten zien hoe!

Vroeger werkte ik 10 uur per dag, 6 dagen per week voor een omzet van 30.000€ per jaar. Nu verdien ik 200.000€ door mijn werktijd te verminderen tot 4 uur per dag.

Webflow heeft mijn leven letterlijk veranderd! Dankzij deze tool kan ik meer beschikbaar zijn voor mijn familie terwijl ik websites lever die voldoen aan de verwachtingen van mijn klanten.

Wat zal Happy.academy Training kunnen doen?

Breng me er meer dan één?

Het is niet alleen de training, het is de training die je naar succes leidt. Mijn doel is niet om training te verkopen en je in het wild te gooien.

Mijn doel is het creëren van een gemeenschap van Freelancers die competent en gelukkig zijn in wat ze ondernemen.

Om onze Community te ondersteunen is er een particuliere groep opgericht om elkaar te helpen, te ondersteunen en te motiveren.

Elke week worden er live oproepen georganiseerd om vragen te beantwoorden en problemen samen op te lossen.

Aan het einde van de training heeft u de mogelijkheid om lid te worden van de Happydesk, wat deuren opent naar vele contractmogelijkheden.

Er is geen diploma nodig, je hebt alleen een beetje passie en doorzettingsvermogen nodig.

Dit is niet alleen een technische training van Webflow. Ik laat u ook zien hoe u strategische of zakelijke problemen kunt oplossen, hoe u een project kunt opleveren en hoe u uw werkproces van A tot Z kunt managen. Je hebt alle sleutels tot een succesvolle freelance carrière.

Maar dat is nog niet alles!

We organiseren evenementen, Happy.webevent genaamd, omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leider versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen Freelancers / Ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Meld u aan bij Happy.webnews, er wordt elke week een blogartikel naar u toegestuurd, omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om u te begeleiden in de zoektocht naar uw websucces.

5 Happy.video worden wekelijks op Youtube gepubliceerd omdat we bij Happydesk absoluut alles delen met als hoofdonderwerpen alle sleutels om uw training te perfectioneren.

Om je minder alleen te voelen bij de Happy.webflower Community, omdat we met zo'n diverse groep mensen, afkomstig uit zoveel verschillende plaatsen, een uniek perspectief brengen in alles wat we doen. Er is kracht in getallen! 

Profiteer van onze Happy.partner omdat onze ervaring ons in staat heeft gesteld om de beste producten, tools en plaatsen voor onze Web Designer Community te selecteren om van al deze voordelen te genieten zonder matiging.

Om u het leven gemakkelijker te maken, worden al deze hulpmiddelen in uw dashboard verzameld, zodra u zich hebt geregistreerd.

Aarzel niet langer. Ga ervoor!

Het is tijd om op de trein te stappen, de happy.academy Community groeit en stijgt.

Er is één persoon waarmee je dit avontuur wilt beleven,

Jij.

Jouw wisselgeld begint hier:

Ik wil meer weten!

Je hoeft je niet te engageren als je me wilt contacteren met je vragen. Ik hou ervan om gepassioneerde mensen zoals jij te ontmoeten en ik ben altijd in de weer voor een praatje onder het genot van koffie op Zoom, Skype, Facebook en andere software.

Stuur me een bericht op Facebook.

Ik kom hoogstens binnen een dag bij je terug (we weten allebei

dat ik waarschijnlijk meer op Facebook ben dan ik zou moeten, dus je hoort waarschijnlijk binnen een paar uur van me).

open boodschapper

Ik wil...

Happy.webnews

Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar websucces.

Lees de blog

Happy.webflower

Omdat we met zo'n diverse groep mensen uit zoveel verschillende plaatsen een uniek perspectief brengen in alles wat we doen. Dit is het Happydesk team.

Zie de gemeenschap

Happy.webevent

Omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leiders versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had.

Evenementen bijwonen