Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om hen te begeleiden in hun zoektocht naar hun websucces.
25/9/2020

Een website ontwerpen : De Gids

Als webdesigner is het uw rol om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring succesvol is! Daarom heb ik deze webdesign gids opgesteld: 10 praktische tips

Ik ben geïnteresseerd
17/9/2020

Hoe kies je de typografie van een site?

Typografie is een vorm van grafisch ontwerp op zich en daarom moet er bijzonder veel belang worden gehecht aan de keuze van de typografie.

Ik ben geïnteresseerd
11/9/2020

Kleurtheorie in webdesign

Kleur in webdesign is erg belangrijk. Hoe kiest u de te gebruiken paletten (titels, knoppen, enz.)? Hier is de theorie van de kleuren.

Ik ben geïnteresseerd
28/8/2020

Gestalttheorie op Webflow: hoe werkt het?

Bij het ontwerp van een site moet één regel worden gerespecteerd: de Gestaltetheorie op Webflow. Wat is het? Welke voordelen belooft het?

Ik ben geïnteresseerd
20/8/2020

Creëer een site zonder code : mijn adviezen

Het maken van een site zonder code is eenvoudiger dan ooit! Ik gebruik Webflow om mijn sites te maken (als persoon of als professional). Mijn adviezen.

Ik ben geïnteresseerd
18/8/2020

3 tips voor het vinden van een domeinnaam op $9,99

Heeft u uw merknaam gevonden, maar de domeinnaam is al bezet? Ik stel voor 3 originele oplossingen...

Ik ben geïnteresseerd
14/8/2020

Webflow nestmodel: hoe werkt het?

Als ons principe is om een website zonder code te maken, moet u weten dat dit ons niet toestaat om af te wijken van de regel van de Webflow syrnesten.

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geïnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geïnteresseerd
22/7/2020

Hoe voeg je een logo toe op Webflow?

Het logo verscheen voor het eerst in de 19e eeuw. Sindsdien is het een must-have geworden! Dit alles om te zeggen dat je absoluut een logo moet toevoegen op de webflow.

Ik ben geïnteresseerd
21/7/2020

Welke Chrome uitbreiding om Hn koppen te zien in 2020 N

Heb je ooit gehoord van een verchroomde extensie voor Hn? Het zal u helpen om inspiratie op te doen uit de structuur van andere high performance SEO- en UX-sites.

Ik ben geïnteresseerd
20/7/2020

Hoe bereken je de Hn-afstand?

Ik heb een geautomatiseerde oplossing gevonden die uw leven makkelijker maakt: u kunt de Hn-spacingberekening automatisch uitvoeren.

Ik ben geïnteresseerd
17/7/2020

Hoe voeg ik Help Scout toe aan Webflow?

Wat is de meest trendy marketingtool? Ik zou zeggen dat het waarschijnlijk chatsoftware is. Maar hoe voeg je dan Help Scout toe aan Webfow?

Ik ben geïnteresseerd
16/7/2020

Welke eenvoudige en efficiënte factureringssoftware in 2020?

Elke maand stuurt u een factuur naar elk van uw klanten. Ze sturen je dan je schuld. Maar vertel me eens, welke factureringssoftware gebruik je?

Ik ben geïnteresseerd
25/6/2020

Hoe integreer je Google Analytics op Webflow?

Wilt u weten of de marketingstrategieën die u op uw site gebruikt goed werken of niet? Ik adviseer u om Google Analytics op Webflow te integreren.

Ik ben geïnteresseerd
24/6/2020

Hoe integreer je Pipedrive CRM op Webflow?

Gebruikt u CRM voor uw bedrijf? Ik heb gevonden wat ik nodig heb: Pipedrive. Ik ben er ook in geslaagd om Pipedrive CRM te integreren op Webflow.

Ik ben geïnteresseerd
23/6/2020

Hoe gebruik ik Webflow's geprefabriceerde lay-outs?

Ik heb een manier gevonden om snel een website te ontwerpen: met behulp van de geprefabriceerde lay-outs van Webflow. Hoe werkt het?

Ik ben geïnteresseerd
22/6/2020

Hoe voeg ik een navigatiemenu toe aan Webflow?

Bijna alle websites hebben een navigatiemenu. Alleen, hoe voeg je een navigatiemenu toe op Webflow? Ik zal het je nu laten zien!

Ik ben geïnteresseerd
19/6/2020

2 goede redenen om het dashboard van happy.academy in 2020 te gebruiken

Heb je ooit de tijd genomen om mijn site te bekijken? Misschien is het u opgevallen dat u zich kunt inschrijven. Je bent welkom op happy.academy!

Ik ben geïnteresseerd
17/6/2020

SEO Webflow: de beste in 2020

Werd u ook verteld dat de SEO Webflow is niet zo beter dan Wordpress? Weet dat dit niet waar is! Vandaag ga ik het je bewijzen.

Ik ben geïnteresseerd
16/6/2020

Mijn sorteerlijst mening na 3 maanden

Weet je nog dat ik je vertelde over Sortlist, ongeveer 3 maanden geleden? Ik heb je die dag beloofd dat ik je een sorteerlijst zou geven. Dit is het moment

Ik ben geïnteresseerd
15/6/2020

Tips voor het toevoegen van typografie aan Webflow?

U denkt dat geen enkele basis Webflow-typografie geschikt is voor uw project? Ik zal je wat tips geven over hoe je een typografie aan Webflow kunt toevoegen.

Ik ben geïnteresseerd
12/6/2020

Favicon en Webclip met Figma voor Webflow

Heb je ooit de kans gehad om een favicon en webclip toe te voegen op Webflow? Nee? I’ zal u in dit artikel laten zien!

Ik ben geïnteresseerd
11/6/2020

Hoe kan ik met één klik de achtergrond van een afbeelding wissen?

U besteedt te veel tijd aan het verwijderen van de achtergrond van een afbeelding? Ik laat je een tool zien waarmee je met één klik de achtergrond van een afbeelding kunt wissen.

Ik ben geïnteresseerd
10/6/2020

Hoe leer je JavaScript met Webflow?

Hoort u vaak over HTML, CSS en JavaScript? Misschien is het tijd om te proberen JavaScript te leren met Webflow!

Ik ben geïnteresseerd
9/6/2020

Hoe leer je HTML met Webflow?

Hou je niet van codes? Ik ga je helemaal geen lange code geven. In plaats daarvan ga ik je helpen HTML te leren met Webflow, eenvoudig en snel!

Ik ben geïnteresseerd
8/6/2020

Hoe leer je CSS met Webflow?

Als u kwaliteitsdiensten aan uw klanten wilt aanbieden, raad ik u ten zeerste aan om CSS met Webflow te leren. Maar hoe kan ik dat doen?

Ik ben geïnteresseerd
4/6/2020

Hoe controleer je Blacklinks?

Google houdt rekening met de kwaliteit van blacklinks om naar uw site te verwijzen. Is het dan niet belangrijk om af en toe een blacklinks audit te doen?

Ik ben geïnteresseerd
3/6/2020

Hoe beheert u de administratie en de verkoop als u freelance bent?

Als freelancer moeten we het administratieve en commerciële gedeelte zelf beheren. Maar hoe kunt u de freelance administratie efficiënt beheren?

Ik ben geïnteresseerd
3/6/2020

Het kiezen van de juiste IU en A/B-test, hoe doe je dat?

Uw site heeft niet genoeg verkeer voor u om A/B-tests uit te voeren? Ik zal je een trucje laten zien dat je zal helpen om een goede UI en A/B Testing te krijgen.

Ik ben geïnteresseerd
25/5/2020

SEO sancties voor een niet-standaard site

Als u ooit de door Google opgelegde regels overtreedt, loopt uw site het risico op SEO-sancties. Wat zijn de sancties?

Ik ben geïnteresseerd
21/5/2020

Hoe klanten aan te trekken via CTA's

Uw site lijkt niet levendig genoeg te zijn? Het lijkt je niets te brengen? Het is nog niet te laat, je kunt nog steeds klanten aantrekken dankzij CTA's!

Ik ben geïnteresseerd
20/5/2020

Hoe integreer je Webflow met Wordpress?

Webflow heeft goed nieuws voor u! Hij heeft een nieuwe plugin ontworpen: Webflow-pagina's (een Wordpress-extensie waarmee u Webflow met Wordpress kunt integreren).

Ik ben geïnteresseerd
19/5/2020

Hoe vind je inspiratie op hoog niveau

Heb je geen ideeën meer voor je volgende creaties? Goed nieuws voor u: ik heb een aantal tips om inspiratie te vinden op hoog niveau, non-stop.

Ik ben geïnteresseerd
18/5/2020

Tips om uw stress als Freelancer beter te beheersen

Niet om je te ontmoedigen, maar het leven van een freelancer is niet altijd rooskleurig... Je moet ook leren hoe je als freelancer met je stress omgaat.

Ik ben geïnteresseerd
15/5/2020

Wat zijn de tips voor een goede website SEO?

U heeft een website, en nu wilt u zich richten op de SEO van uw website, dus ik geef u 4 tips voor een goede website SEO!

Ik ben geïnteresseerd
14/5/2020

Waarom Wireframe gebruiken bij het maken van uw website?

Hoe vaak hoort u over zakendoen met Wireframe? Het is normaal, in de wereld van webdesign. En je vraagt je af wat het is?

Ik ben geïnteresseerd
13/5/2020

Het verzamelen van e-mails met Webflow, in ruil voor een cadeau

U wilt e-mails verzamelen via Webflow? E-mails van bezoekers van uw site? Toch weet je niet hoe je het moet doen? Hier is een kleine handleiding.

Ik ben geïnteresseerd
10/5/2020

Hoe controleert u de SEO van uw site?

Weet je dat? De creatie van een website gaat altijd hand in hand met de SEO-strategie. Hoe kunt u dan snel de SEO van uw site (of uw klant) controleren?

Ik ben geïnteresseerd
9/5/2020

Hoe de verkooptunnel te begrijpen (voor beginners)?

Alle webdesigners moeten de basisprincipes van de verkooptunnel (voor beginners) onder de knie krijgen. Wat is het? Hoe werkt het?

Ik ben geïnteresseerd
7/5/2020

Hoe integreer je Memberstack op Webflow?

U wilt een tool toevoegen die de contactgegevens van uw bezoekers op uw site verzamelt? Leer in dat geval hoe u Memberstack op Webflow kunt integreren!

Ik ben geïnteresseerd
6/5/2020

4 praktische chroomverlengstukken voor een beter ontwerp in 2020

Denkt u dat u uw webdesign projecten nog steeds een beetje te veel sleept? Gebruik dan een chromen extensie voor webdesign! Hier zijn er 4.

Ik ben geïnteresseerd
5/5/2020

4 onfeilbare tips om freelancer te worden

Thuiswerken, je eigen werkschema hebben, je eigen baas zijn... Om deze ervaring te beleven, moet je een freelancer worden. Maar hoe doe je dat?

Ik ben geïnteresseerd
20/4/2020

Is er een limiet aan het aantal klantenherinneringen?

Heb je ooit gehoord van de aanmaningslimiet voor klanten? Heb je ooit een potentiële klant gedumpt? Is dat zo? Hoeveel keer?

Ik ben geïnteresseerd
31/3/2020

5 punten om te controleren alvorens een project in te dienen

Hoe bereid je de presentatie van een project voor? Als u tevreden bent met een e-mail waarin u "Attach project" schrijft, stop er dan mee!

Ik ben geïnteresseerd
27/3/2020

Hoe voorkom je dat je op tijd werkt?

Aangezien u al zo lang als freelancer werkt, hoe factureert u uw klanten dan: per uur of op basis van een vaste prijs? Als u mijn mening wilt, lees dan dit artikel!

Ik ben geïnteresseerd
25/3/2020

Hoe beheer ik mijn freelance verlof?

Je wilt een freelance verlof nemen, maar je weet niet welke stappen je moet nemen? Vandaag heb ik besloten om je wat tips te geven over hoe je wat tijd vrij kunt krijgen.

Ik ben geïnteresseerd
20/2/2020

Verlies de pedalen niet als je freelance bent: 6 tips

Het leven is niet altijd rooskleurig... Zelfs degenen die al lange tijd freelancen kennen dat gevoel van verlies als freelancer.

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Hoe breng je geluk?

Stop met passief zijn. Je hoeft niet te wachten tot je geluk verandert. Na het lezen van dit artikel heb je een nieuwe kracht: je zult in staat zijn om je eigen geluk te beproeven.

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Online of fysieke afspraak?

Online dating is erg in de mode! Maar betekent dit dat u ook online afspraken met uw klanten moet maken? Waarom is dat?

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Hoe ga je om met het verlies van een klant?

Eén klant verloren, tien gevonden... Die uitdrukking is alleen waar als je weet hoe je met het verlies van een klant om moet gaan. Vandaar deze 2 trucjes!

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Denk je dat je een goed gevoel van eigenwaarde hebt?

Door de overtuiging te hebben dat je bent wie je denkt te zijn, vergroot je je eigenwaarde! Maar is het hebben van een goed gevoel van eigenwaarde echt belangrijk?

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Waarom uw klant begeleiden?

Het is een goed idee om uw klanten te begeleiden om zo loyaliteit op te bouwen! Maar het is niet het enige voordeel... En hoe doe je dat? Ik zal je een paar tips geven.

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Hoe verzoenen we beroeps- en privéleven?

Hoe verzoenen we beroeps- en privéleven? Hier zijn mijn 5 geheimen! Als je een baan hebt die even opwindend is als veeleisend, dan is die voor jou.

Ik ben geïnteresseerd
17/12/2019

Hoe afspraken te organiseren

De beste manier om productief te blijven in een dag is om te weten hoe je afspraken moet organiseren. Maar het is niet gemakkelijk. Deel mijn ervaring met mij!

Ik ben geïnteresseerd
12/12/2019

Het belang van de positionering van jezelf

Wilt u dat uw naam in de eerste Google-zoekresultaten verschijnt? Het is mogelijk, maar weet dat: jezelf positioneren kost tijd....

Ik ben geïnteresseerd
10/12/2019

Aan de slag gaan is het moeilijkste deel.

Heb je het aantal keren geteld dat je zei, "Ik doe het later wel"? Ik geef je wat tips om te vechten tegen uitstelgedrag.

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

2 technieken om meer verkoop te krijgen

De oprichting van een onderneming hangt grotendeels af van haar vermogen om te verkopen. Daarom is het belangrijk om te proberen meer verkoop te krijgen, ook al is het niet gemakkelijk!

Ik ben geïnteresseerd
3/12/2019

3 remedies voor het bedrieglijkheidssyndroom

"Ik vertel iedereen dat ik diep van binnen een webdesigner ben, ik geloof niet in mezelf." Het is het bedriegerssyndroom. Wat zijn de remedies?

Ik ben geïnteresseerd
8/11/2019

Word de referentie in de ruimte voor coworking

Is het mogelijk om, gezien het groeiende aantal samenwerkingsverbanden in de wereld, de referentie te worden in de ruimte van het coworken? Inderdaad, ja!

Ik ben geïnteresseerd
28/11/2019

Hoe krijg je altijd betaald?

Hoe je altijd betaald wordt door je klant, zonder dat je hem meerdere keren moet opvoeden.... Het is de droom van alle freelancers, trouwens! Hier zijn enkele tips!

Ik ben geïnteresseerd
5/11/2019

Hoe blijft u in het hoofd van uw klant?

Ik laat je in dit artikel de tips zien om in het hoofd van je klant te blijven. Inderdaad, het is heel goed mogelijk! Ik onthul ook het belang ervan voor u!

Ik ben geïnteresseerd
31/10/2019

Hoe kan ik een noodgeval in rekening brengen?

Een klant neemt contact met mij op, en hij vertelt me dat hij belangrijke missies voor mij heeft (in een noodgeval!). Hoe kan ik een noodgeval in rekening brengen?

Ik ben geïnteresseerd
29/10/2019

Hoe vermijdt u de verkoop

Hoe kan ik verkopen vermijden, wetende dat ons doel is om te verkopen. Hier zijn enkele tips om uw omzet te verhogen!

Ik ben geïnteresseerd
24/10/2019

Verankeringstechniek voor uw prijs

Heb je ooit gehoord van de verankeringstechniek? Ik zal u de details en tips over dit onderwerp geven. Zij zullen u helpen uw omzet te verhogen!

Ik ben geïnteresseerd
22/10/2019

Een "ja" hebben vereist reflectie

Ik zal met u praten over enkele tips die u zullen helpen om zo vaak mogelijk een ja te krijgen. Hoe kan een "ja" eerst worden overwogen?

Ik ben geïnteresseerd
28/11/2019

5 Tips om uw doelen te bereiken

Het bereiken van uw doelstellingen is geen gemakkelijke taak. Gelukkig zijn er enkele tips om dit gemakkelijker voor u te maken!

Ik ben geïnteresseerd
10/10/2019

Verschil tussen een goede en een slechte klant

Wilt u een klant waar u momenteel mee werkt niet loslaten, ook al is hij een "slechte klant"? Maar wat is een slechte klant?

Ik ben geïnteresseerd
26/9/2019

4 elementen om feedback van uw klanten te vragen

U bent het waarschijnlijk met mij eens: het is belangrijk om de mening van uw klant te kennen! Maar het is niet eenvoudig om feedback van uw klanten te vragen.

Ik ben geïnteresseerd
24/9/2019

3 manieren om de concurrenten van uw klanten te vinden

Hoeveel klanten heeft u? Ken je ze goed genoeg? Maar toch, kunt u de concurrenten van uw klanten identificeren?

Ik ben geïnteresseerd
19/9/2019

Koeiwerk, 1 dag in Zilverplein (Stephanie)

Een andere coworking space die net zo interessant is als die we in de vorige artikelen hebben gezien: Silversquare coworling space in Stéphanie.

Ik ben geïnteresseerd
17/9/2019

Word een freelancer in 5 stappen

Wil je freelancer worden? In dat geval bent u op het meest gunstige moment! Deze 5 technieken zullen u zeer goed van pas komen!

Ik ben geïnteresseerd
5/9/2019

Koeiwerkgebied, nieuwe standaard

We weten nog niet wat er over 10 jaar gaat gebeuren, maar we weten alleen dat de nieuwe standaard, de nieuwe standaard, de trend is!

Ik ben geïnteresseerd
3/9/2019

Fosbury en Zonen (Boitsfort), coworking gebied

Fosbury and Sons (Boitsfort) is een ruimte waar iedereen kan werken, namelijk: ondernemers, zelfstandigen, enz.

Ik ben geïnteresseerd
16/8/2019

Coworking, 1 dag bij The Mug

Ben je nog steeds op zoek naar een andere coworking ruimte? In dat geval stel ik je graag aan een andere voor: The Mug. Het is gelegen in Flagey.

Ik ben geïnteresseerd
6/8/2019

Een website op maat, een echte aanwinst?

Een website op maat is een website die anders is dan alle andere, het is speciaal voor u ontworpen, volgens uw behoeften. Is het echt nuttig?

Ik ben geïnteresseerd
1/8/2019

Koeiwerk, 1 dag in Manistal (Louise)

Bent u op zoek naar de ideale coworking ruimte? Manistal coworking zal u interesseren! Het heeft een hele reeks interessante troeven.

Ik ben geïnteresseerd
30/7/2019

StoryChief: uw blog wordt met één muisklik opgewaardeerd.

Met één klik kunt u met StoryChief de SEO van uw site optimaliseren. Hoe is dit mogelijk? Zijn eigenschappen laten het toe!

Ik ben geïnteresseerd
25/7/2019

Coworking-bonus 2019 in Brussel

Sinds 1 juni is er de zogenaamde medewerkerssubsidie, een coworking bonus voor 2019. Het is alleen aanwezig in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Ik ben geïnteresseerd
25/7/2019

Webbonus 2019 : Website of e-commerce platform

Wilt u uw zichtbaarheid op het web vergroten? In dit geval geniet u in 2019 van een webbonus in Brussel!

Ik ben geïnteresseerd
18/7/2019

Coworking, 1 dag bij Buzzy Nest

Buzzy Nest is heel anders als een coworking ruimte! De geografische ligging is bijvoorbeeld een van de belangrijkste troeven van de onderneming. Zijn er nog andere?

Ik ben geïnteresseerd
11/7/2019

Ruimte medewerk ruimten (Beillard)

Er gaat niets boven de coworking Spaces (Beillard) ruimte voor een productieve dag! Het is gelegen in het hart van het centrum van Brussel. Uitleg.

Ik ben geïnteresseerd
30/6/2019

1 dag bij Transforma bxl coworking

Ik ga verder met mijn ervaring met Transforma bxl coworking, een andere coworking ruimte. Als u ook op zoek bent naar een nieuwe werkplek, lees dit dan door.

Ik ben geïnteresseerd
26/6/2019

1 dag bij Sn Cube Coworking

Op zoek naar de ideale coworkingruimte voor uw bedrijf of uw freelance bedrijf? Kijk of Sn Cube Coworking geschikt is voor u!

Ik ben geïnteresseerd
19/6/2019

Wat een aanbetaling voor een website

Ondernemer of freelancer, u werkt waarschijnlijk in de dienstensector. Zou u niet geïnteresseerd zijn in een methode voor het beheer van aanbetalingen?

Ik ben geïnteresseerd
11/6/2019

Comfortabel werken als een nomade

Wil je slagen in wat je doet? In dit geval moet u comfortabel werken: op het terras, in een koffiebar, thuis...

Ik ben geïnteresseerd
17/5/2019

3 benaderingen voor het prijzen van een prijs

Het vaststellen van een prijsstrategie zal u in staat stellen uw prijzen structureel en niet-cyclisch te verhogen.

Ik ben geïnteresseerd
14/5/2019

Werk op tijd, zeg STOP!

Op tijd werken is voor veel freelancers een veel voorkomende praktijk. Het bevordert niet het talent, de efficiëntie en de kwaliteit van het werk.

Ik ben geïnteresseerd
10/5/2019

Freelance, 5 redenen om een CRM te gebruiken

Hier zijn 5 redenen die mij deden beseffen dat een CRM snel essentieel is geworden voor de groei van mijn bedrijf.

Ik ben geïnteresseerd
8/5/2019

Is werken op afstand de toekomst?

Telewerken of telewerken zijn tegenwoordig steeds vaker termen die op afstand worden gebruikt. Tien jaar geleden was dit technisch echter niet mogelijk.

Ik ben geïnteresseerd
12/5/2019

5 wettelijke verplichtingen voor uw website

5 elementen zijn voldoende voor uw website om in goede staat te zijn voor de Belgische wetgever. De (RGPD) beschermt ons, als een burger, van veel dingen.

Ik ben geïnteresseerd
12/5/2019

Waarom kopieert u uw algemene voorwaarden niet?

Zijn uw algemene voorwaarden (AV) up-to-date? Het is belangrijk dat u zich aan de regels houdt en uw algemene voorwaarden zo snel mogelijk aanpast.

Ik ben geïnteresseerd
21/4/2019

Freelance, hoe uw netwerk te starten?

Freelancing heeft veel toekomst en is voortdurend in ontwikkeling. Daarom is het belangrijk om een eigen netwerk te starten.

Ik ben geïnteresseerd
21/4/2019

Ik ben op mout, bent u?

Mout Wat is het eigenlijk? Dit Franse netwerkplatform is nu ook actief in België en belooft een mooie toekomst voor freelancers.

Ik ben geïnteresseerd
17/3/2019

5 opstarten gemeenschappen 100% vrouwelijk

5 100% vrouwelijke opstartgemeenschappen onder de microscoop. Dit artikel is gebaseerd op een eenvoudige opmerking. Ik merk dat er een groeiend succes is van startende gemeenschappen...

Ik ben geïnteresseerd
10/4/2019

Digital Nomad voor 10 dagen

Digitale nomade voor 10 dagen. We horen hier al een paar jaar over en ik was benieuwd om het experiment te testen. Bestemming Spanje.......

Ik ben geïnteresseerd
28/3/2019

Waarom een MVP maken?

Een MVP is een term die vaak gebruikt wordt door starters. Het is aan hem te danken dat een startup veel meer kans van slagen heeft. Trouwens, wat is het nut?

Ik ben geïnteresseerd
25/9/2020

Een website ontwerpen : De Gids

Als webdesigner is het uw rol om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring succesvol is! Daarom heb ik deze webdesign gids opgesteld: 10 praktische tips

Ik ben geïnteresseerd
17/9/2020

Hoe kies je de typografie van een site?

Typografie is een vorm van grafisch ontwerp op zich en daarom moet er bijzonder veel belang worden gehecht aan de keuze van de typografie.

Ik ben geïnteresseerd
11/9/2020

Kleurtheorie in webdesign

Kleur in webdesign is erg belangrijk. Hoe kiest u de te gebruiken paletten (titels, knoppen, enz.)? Hier is de theorie van de kleuren.

Ik ben geïnteresseerd
28/8/2020

Gestalttheorie op Webflow: hoe werkt het?

Bij het ontwerp van een site moet één regel worden gerespecteerd: de Gestaltetheorie op Webflow. Wat is het? Welke voordelen belooft het?

Ik ben geïnteresseerd
20/8/2020

Creëer een site zonder code : mijn adviezen

Het maken van een site zonder code is eenvoudiger dan ooit! Ik gebruik Webflow om mijn sites te maken (als persoon of als professional). Mijn adviezen.

Ik ben geïnteresseerd
18/8/2020

3 tips voor het vinden van een domeinnaam op $9,99

Heeft u uw merknaam gevonden, maar de domeinnaam is al bezet? Ik stel voor 3 originele oplossingen...

Ik ben geïnteresseerd
14/8/2020

Webflow nestmodel: hoe werkt het?

Als ons principe is om een website zonder code te maken, moet u weten dat dit ons niet toestaat om af te wijken van de regel van de Webflow syrnesten.

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geïnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geïnteresseerd
22/7/2020

Hoe voeg je een logo toe op Webflow?

Het logo verscheen voor het eerst in de 19e eeuw. Sindsdien is het een must-have geworden! Dit alles om te zeggen dat je absoluut een logo moet toevoegen op de webflow.

Ik ben geïnteresseerd
21/7/2020

Welke Chrome uitbreiding om Hn koppen te zien in 2020 N

Heb je ooit gehoord van een verchroomde extensie voor Hn? Het zal u helpen om inspiratie op te doen uit de structuur van andere high performance SEO- en UX-sites.

Ik ben geïnteresseerd
20/7/2020

Hoe bereken je de Hn-afstand?

Ik heb een geautomatiseerde oplossing gevonden die uw leven makkelijker maakt: u kunt de Hn-spacingberekening automatisch uitvoeren.

Ik ben geïnteresseerd
17/7/2020

Hoe voeg ik Help Scout toe aan Webflow?

Wat is de meest trendy marketingtool? Ik zou zeggen dat het waarschijnlijk chatsoftware is. Maar hoe voeg je dan Help Scout toe aan Webfow?

Ik ben geïnteresseerd
16/7/2020

Welke eenvoudige en efficiënte factureringssoftware in 2020?

Elke maand stuurt u een factuur naar elk van uw klanten. Ze sturen je dan je schuld. Maar vertel me eens, welke factureringssoftware gebruik je?

Ik ben geïnteresseerd
25/6/2020

Hoe integreer je Google Analytics op Webflow?

Wilt u weten of de marketingstrategieën die u op uw site gebruikt goed werken of niet? Ik adviseer u om Google Analytics op Webflow te integreren.

Ik ben geïnteresseerd
24/6/2020

Hoe integreer je Pipedrive CRM op Webflow?

Gebruikt u CRM voor uw bedrijf? Ik heb gevonden wat ik nodig heb: Pipedrive. Ik ben er ook in geslaagd om Pipedrive CRM te integreren op Webflow.

Ik ben geïnteresseerd
23/6/2020

Hoe gebruik ik Webflow's geprefabriceerde lay-outs?

Ik heb een manier gevonden om snel een website te ontwerpen: met behulp van de geprefabriceerde lay-outs van Webflow. Hoe werkt het?

Ik ben geïnteresseerd
22/6/2020

Hoe voeg ik een navigatiemenu toe aan Webflow?

Bijna alle websites hebben een navigatiemenu. Alleen, hoe voeg je een navigatiemenu toe op Webflow? Ik zal het je nu laten zien!

Ik ben geïnteresseerd
19/6/2020

2 goede redenen om het dashboard van happy.academy in 2020 te gebruiken

Heb je ooit de tijd genomen om mijn site te bekijken? Misschien is het u opgevallen dat u zich kunt inschrijven. Je bent welkom op happy.academy!

Ik ben geïnteresseerd
17/6/2020

SEO Webflow: de beste in 2020

Werd u ook verteld dat de SEO Webflow is niet zo beter dan Wordpress? Weet dat dit niet waar is! Vandaag ga ik het je bewijzen.

Ik ben geïnteresseerd
16/6/2020

Mijn sorteerlijst mening na 3 maanden

Weet je nog dat ik je vertelde over Sortlist, ongeveer 3 maanden geleden? Ik heb je die dag beloofd dat ik je een sorteerlijst zou geven. Dit is het moment

Ik ben geïnteresseerd
15/6/2020

Tips voor het toevoegen van typografie aan Webflow?

U denkt dat geen enkele basis Webflow-typografie geschikt is voor uw project? Ik zal je wat tips geven over hoe je een typografie aan Webflow kunt toevoegen.

Ik ben geïnteresseerd
12/6/2020

Favicon en Webclip met Figma voor Webflow

Heb je ooit de kans gehad om een favicon en webclip toe te voegen op Webflow? Nee? I’ zal u in dit artikel laten zien!

Ik ben geïnteresseerd
11/6/2020

Hoe kan ik met één klik de achtergrond van een afbeelding wissen?

U besteedt te veel tijd aan het verwijderen van de achtergrond van een afbeelding? Ik laat je een tool zien waarmee je met één klik de achtergrond van een afbeelding kunt wissen.

Ik ben geïnteresseerd
10/6/2020

Hoe leer je JavaScript met Webflow?

Hoort u vaak over HTML, CSS en JavaScript? Misschien is het tijd om te proberen JavaScript te leren met Webflow!

Ik ben geïnteresseerd
9/6/2020

Hoe leer je HTML met Webflow?

Hou je niet van codes? Ik ga je helemaal geen lange code geven. In plaats daarvan ga ik je helpen HTML te leren met Webflow, eenvoudig en snel!

Ik ben geïnteresseerd
8/6/2020

Hoe leer je CSS met Webflow?

Als u kwaliteitsdiensten aan uw klanten wilt aanbieden, raad ik u ten zeerste aan om CSS met Webflow te leren. Maar hoe kan ik dat doen?

Ik ben geïnteresseerd
4/6/2020

Hoe controleer je Blacklinks?

Google houdt rekening met de kwaliteit van blacklinks om naar uw site te verwijzen. Is het dan niet belangrijk om af en toe een blacklinks audit te doen?

Ik ben geïnteresseerd
3/6/2020

Hoe beheert u de administratie en de verkoop als u freelance bent?

Als freelancer moeten we het administratieve en commerciële gedeelte zelf beheren. Maar hoe kunt u de freelance administratie efficiënt beheren?

Ik ben geïnteresseerd
3/6/2020

Het kiezen van de juiste IU en A/B-test, hoe doe je dat?

Uw site heeft niet genoeg verkeer voor u om A/B-tests uit te voeren? Ik zal je een trucje laten zien dat je zal helpen om een goede UI en A/B Testing te krijgen.

Ik ben geïnteresseerd
25/5/2020

SEO sancties voor een niet-standaard site

Als u ooit de door Google opgelegde regels overtreedt, loopt uw site het risico op SEO-sancties. Wat zijn de sancties?

Ik ben geïnteresseerd
21/5/2020

Hoe klanten aan te trekken via CTA's

Uw site lijkt niet levendig genoeg te zijn? Het lijkt je niets te brengen? Het is nog niet te laat, je kunt nog steeds klanten aantrekken dankzij CTA's!

Ik ben geïnteresseerd
20/5/2020

Hoe integreer je Webflow met Wordpress?

Webflow heeft goed nieuws voor u! Hij heeft een nieuwe plugin ontworpen: Webflow-pagina's (een Wordpress-extensie waarmee u Webflow met Wordpress kunt integreren).

Ik ben geïnteresseerd
19/5/2020

Hoe vind je inspiratie op hoog niveau

Heb je geen ideeën meer voor je volgende creaties? Goed nieuws voor u: ik heb een aantal tips om inspiratie te vinden op hoog niveau, non-stop.

Ik ben geïnteresseerd
18/5/2020

Tips om uw stress als Freelancer beter te beheersen

Niet om je te ontmoedigen, maar het leven van een freelancer is niet altijd rooskleurig... Je moet ook leren hoe je als freelancer met je stress omgaat.

Ik ben geïnteresseerd
15/5/2020

Wat zijn de tips voor een goede website SEO?

U heeft een website, en nu wilt u zich richten op de SEO van uw website, dus ik geef u 4 tips voor een goede website SEO!

Ik ben geïnteresseerd
14/5/2020

Waarom Wireframe gebruiken bij het maken van uw website?

Hoe vaak hoort u over zakendoen met Wireframe? Het is normaal, in de wereld van webdesign. En je vraagt je af wat het is?

Ik ben geïnteresseerd
13/5/2020

Het verzamelen van e-mails met Webflow, in ruil voor een cadeau

U wilt e-mails verzamelen via Webflow? E-mails van bezoekers van uw site? Toch weet je niet hoe je het moet doen? Hier is een kleine handleiding.

Ik ben geïnteresseerd
10/5/2020

Hoe controleert u de SEO van uw site?

Weet je dat? De creatie van een website gaat altijd hand in hand met de SEO-strategie. Hoe kunt u dan snel de SEO van uw site (of uw klant) controleren?

Ik ben geïnteresseerd
9/5/2020

Hoe de verkooptunnel te begrijpen (voor beginners)?

Alle webdesigners moeten de basisprincipes van de verkooptunnel (voor beginners) onder de knie krijgen. Wat is het? Hoe werkt het?

Ik ben geïnteresseerd
7/5/2020

Hoe integreer je Memberstack op Webflow?

U wilt een tool toevoegen die de contactgegevens van uw bezoekers op uw site verzamelt? Leer in dat geval hoe u Memberstack op Webflow kunt integreren!

Ik ben geïnteresseerd
6/5/2020

4 praktische chroomverlengstukken voor een beter ontwerp in 2020

Denkt u dat u uw webdesign projecten nog steeds een beetje te veel sleept? Gebruik dan een chromen extensie voor webdesign! Hier zijn er 4.

Ik ben geïnteresseerd
5/5/2020

4 onfeilbare tips om freelancer te worden

Thuiswerken, je eigen werkschema hebben, je eigen baas zijn... Om deze ervaring te beleven, moet je een freelancer worden. Maar hoe doe je dat?

Ik ben geïnteresseerd
31/3/2020

5 punten om te controleren alvorens een project in te dienen

Hoe bereid je de presentatie van een project voor? Als u tevreden bent met een e-mail waarin u "Attach project" schrijft, stop er dan mee!

Ik ben geïnteresseerd
29/3/2020

Open brief aan webdesigners

Open brief aan de nieuwe generatie webdesigners. Sinds het begin van deze opsluiting is er als het ware een extra gevoel van eenzaamheid en verveling?

Ik ben geïnteresseerd
17/3/2020

Een webdesigner in 2020?

Nee, ik ga je geen kant-en-klare definitie geven van wat het is. Ik ga mijn standpunt hierover met u delen, in vijf punten! Ben je klaar om dit te doen?

Ik ben geïnteresseerd
28/11/2019

3 redenen om een responsive design website te ontwerpen

Het gebruik van mobiel internet neemt voortdurend toe. In 2015 overtrof het mobiele verkeer het desktopverkeer. Vandaar het belang van een responsieve design website!

Ik ben geïnteresseerd
8/10/2019

De 15-seconden regel

Bent u op de hoogte van de 15-seconden regel? Ik leg u uit wat het is en hoe belangrijk het is om deze regel te respecteren.

Ik ben geïnteresseerd
20/6/2019

Web Designer, de 5 vereiste vaardigheden

Steeds een webdesigner is niet in een handomdraai. Dit vereist een paar vaardigheden die zullen moeten worden beschouwd in uw carrière.

Ik ben geïnteresseerd
12/5/2019

5 wettelijke verplichtingen voor uw website

5 elementen zijn voldoende voor uw website om in goede staat te zijn voor de Belgische wetgever. De (RGPD) beschermt ons, als een burger, van veel dingen.

Ik ben geïnteresseerd
28/3/2019

Waarom een MVP maken?

Een MVP is een term die vaak gebruikt wordt door starters. Het is aan hem te danken dat een startup veel meer kans van slagen heeft. Trouwens, wat is het nut?

Ik ben geïnteresseerd
8/9/2020

Stop alledaagse afleiding

Je hebt het gevoel dat je niet veel werk te doen hebt, en toch blijf je elke nacht laat op. Je hebt je laten afleiden...

Ik ben geïnteresseerd
15/9/2020

Tijdig app: 1st Choice time tracker

Wat is de beste tijdregistratiesoftware? Iedereen heeft zijn keuze, maar degene die ik het leukst vond is: Timely App.

Ik ben geïnteresseerd
3/9/2020

5 tips om de snelheid van uw website te verbeteren

De snelheid van uw website heeft een directe impact op uw bezoekers niet te worden over het hoofd gezien! 5 tips om de snelheid van uw website te verbeteren

Ik ben geïnteresseerd
17/2/2019

Wat is de werkelijke prijs van een website?

Wat is de werkelijke prijs van een website? Tegenwoordig heeft elk bedrijf een website. Het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen maakt het verschil.

Ik ben geïnteresseerd
3/3/2019

5 Websites om inspiratie op te doen

Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe website? Op zoek naar innovatie of moderniteit? Ik heb 5 sites voor u verzameld die ik bezoek.

Ik ben geïnteresseerd
22/9/2020

Hulpmiddelen en tips voor het kiezen van een sitetypografie

Op zoek naar een lettertype? Ik heb voor u 5 sites samengesteld die ik meestal gebruik om geweldige typografie te vinden.

Ik ben geïnteresseerd
25/8/2020

Pas uw reclamecampagnes aan uw website aan

Er was een tijd dat ik geld uitgaf om uiteindelijk niets te verdienen. En jij? Als dat het geval is voor u of uw klanten, zijn hier enkele tips.

Ik ben geïnteresseerd
8/2/2019

5 Sites voor verbazingwekkende gratis beelden

Ik ben geïnteresseerd
5/2/2019

5 essentiële elementen op een website

Ik ben geïnteresseerd
1/2/2019

Hoe maak ik uw aangepaste en verbonden website aan?

Ik ben geïnteresseerd
11/1/2019

10 redenen om in 2019 een website te hebben

Ik ben geïnteresseerd
23/12/2018

Weet u wat een responsief ontwerp is?

U ziet de urgentie van de transformatie van uw site in een responsieve Web Design site.

Ik ben geïnteresseerd
19/3/2020

Nieuwe Webflow training in het Frans! 2020

Bericht aan alle beginnende webdesigners (of niet): Webflow kan je veel geld opleveren! Alleen jij moet het eerst onder de knie krijgen.

Ik ben geïnteresseerd
21/4/2020

Alles over Webflow 2019

Twee broers die gepassioneerd zijn door technologie en het internet zijn de auteurs van Webflow. Maar voordat we verder gaan, wat is Webflow 2019?

Ik ben geïnteresseerd
20/8/2019

Ledenlijst voor Webflow

Net als andere platforms voor het maken van websites, heeft ook webflow zijn eigen plugins, inclusief memberstack.

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2019

Waarom een Webflow-website

Zoals je misschien hebt gemerkt, praat ik vaak over webflow. Simpelweg omdat het een van de voordeligste is die ik ken.

Ik ben geïnteresseerd
6/8/2019

Een website op maat, een echte aanwinst?

Een website op maat is een website die anders is dan alle andere, het is speciaal voor u ontworpen, volgens uw behoeften. Is het echt nuttig?

Ik ben geïnteresseerd
20/7/2019

Squarespace vs Webflow vergelijking

Dit artikel is een vergelijkend artikel tussen Squarespace en Webflow. Hij zal u nieuwe dingen leren op deze twee platformen voor het maken van websites!

Ik ben geïnteresseerd
4/7/2019

Wix vs. Webflow, welke te kiezen?

Wix vs Webflow? Naar mijn mening zal het creëren van een website met een platform steeds gebruikelijker worden. Maar welke van hen moet worden gebruikt? Dat is de vraag

Ik ben geïnteresseerd
9/7/2019

Weglot, meertalige webflow website in 3min

Het maken van een meertalige website is niet altijd praktisch geweest en SEO is vaak uitgedaagd. Gelukkig komt Weglot te hulp!

Ik ben geïnteresseerd
12/5/2019

5 wettelijke verplichtingen voor uw website

5 elementen zijn voldoende voor uw website om in goede staat te zijn voor de Belgische wetgever. De (RGPD) beschermt ons, als een burger, van veel dingen.

Ik ben geïnteresseerd
17/2/2019

Wat is de werkelijke prijs van een website?

Wat is de werkelijke prijs van een website? Tegenwoordig heeft elk bedrijf een website. Het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen maakt het verschil.

Ik ben geïnteresseerd
11/3/2020

Webflow vs Wordpress

Dingen zijn eindelijk aan het veranderen! WordPress blijft de leider in het aantal websites gemaakt. Webflow is een nieuwe speler en biedt een innovatief aanbod.

Ik ben geïnteresseerd
5/2/2019

5 essentiële elementen op een website

Ik ben geïnteresseerd
1/2/2019

Hoe maak ik uw aangepaste en verbonden website aan?

Ik ben geïnteresseerd
11/1/2019

10 redenen om in 2019 een website te hebben

Ik ben geïnteresseerd
23/12/2018

Weet u wat een responsief ontwerp is?

U ziet de urgentie van de transformatie van uw site in een responsieve Web Design site.

Ik ben geïnteresseerd
28/11/2019

Wat u moet weten over de digitale strategie

Kent u nog steeds bedrijven die geen gebruik maken van de digitale strategie? In feite gebruiken bijna alle bedrijven het.

Ik ben geïnteresseerd
21/11/2019

Hoe definieer ik een persona voordat ik een website maak?

Om een kwalitatieve website te ontwerpen, d.w.z. aangepast aan hun doelstellingen, is het noodzakelijk om te beginnen met het definiëren van een persona. Wat is verdomme excatment?

Ik ben geïnteresseerd
19/11/2019

Een goede inhoudelijke strategie voor een efficiënte UX

In webdesign is UX (algemeen bekend als: user experience) erg belangrijk. Wist u dat de contentstrategie voor UX ook bestaat?

Ik ben geïnteresseerd
5/11/2019

Hoe blijft u in het hoofd van uw klant?

Ik laat je in dit artikel de tips zien om in het hoofd van je klant te blijven. Inderdaad, het is heel goed mogelijk! Ik onthul ook het belang ervan voor u!

Ik ben geïnteresseerd
15/10/2019

Wat is marketing?

Ik bespaar je de lange uitleg over marketing. In plaats daarvan leg ik je uit wat marketing is door middel van een circusmetafoor.

Ik ben geïnteresseerd
8/10/2019

De 15-seconden regel

Bent u op de hoogte van de 15-seconden regel? Ik leg u uit wat het is en hoe belangrijk het is om deze regel te respecteren.

Ik ben geïnteresseerd
6/8/2019

Een website op maat, een echte aanwinst?

Een website op maat is een website die anders is dan alle andere, het is speciaal voor u ontworpen, volgens uw behoeften. Is het echt nuttig?

Ik ben geïnteresseerd
9/7/2019

SEMrush sociale netwerken, wat je moet weten

Als u nog niet de kans heeft gehad om gebruik te maken van SEMrush sociale netwerken, is het hoog tijd om aan de slag te gaan! Deze 8 redenen zullen u overtuigen!

Ik ben geïnteresseerd
7/6/2019

Google mijn bedrijf is goed voor uw bedrijf!

Google mijn bedrijf verbetert uw zichtbaarheid op lokaal niveau. U moet beginnen met het maken van een Google mijn bedrijfsvermelding.

Ik ben geïnteresseerd
16/1/2019

Inzicht in influencer marketing

Ik ben geïnteresseerd
9/1/2019

Hoe optimaliseer je je aanwezigheid op Instagram?

Ik ben geïnteresseerd
4/1/2019

5 inleidende opmerkingen over natuurlijke verwijzingen.

Ik ben geïnteresseerd
2/1/2019

Waarom actief zijn op sociale netwerken?

Ik ben geïnteresseerd
9/12/2018

Een all-round aanpak

Nee, de detailhandel is niet dood.

Ik ben geïnteresseerd
2/12/2018

AI in winkels

Kunstmatige intelligentie is een revolutie in het dagelijks leven, net als televisie en het Internet deed in hun tijd.

Ik ben geïnteresseerd
25/9/2020

Een website ontwerpen : De Gids

Als webdesigner is het uw rol om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring succesvol is! Daarom heb ik deze webdesign gids opgesteld: 10 praktische tips

Ik ben geïnteresseerd
17/9/2020

Hoe kies je de typografie van een site?

Typografie is een vorm van grafisch ontwerp op zich en daarom moet er bijzonder veel belang worden gehecht aan de keuze van de typografie.

Ik ben geïnteresseerd
11/9/2020

Kleurtheorie in webdesign

Kleur in webdesign is erg belangrijk. Hoe kiest u de te gebruiken paletten (titels, knoppen, enz.)? Hier is de theorie van de kleuren.

Ik ben geïnteresseerd
28/8/2020

Gestalttheorie op Webflow: hoe werkt het?

Bij het ontwerp van een site moet één regel worden gerespecteerd: de Gestaltetheorie op Webflow. Wat is het? Welke voordelen belooft het?

Ik ben geïnteresseerd
20/8/2020

Creëer een site zonder code : mijn adviezen

Het maken van een site zonder code is eenvoudiger dan ooit! Ik gebruik Webflow om mijn sites te maken (als persoon of als professional). Mijn adviezen.

Ik ben geïnteresseerd
18/8/2020

3 tips voor het vinden van een domeinnaam op $9,99

Heeft u uw merknaam gevonden, maar de domeinnaam is al bezet? Ik stel voor 3 originele oplossingen...

Ik ben geïnteresseerd
14/8/2020

Webflow nestmodel: hoe werkt het?

Als ons principe is om een website zonder code te maken, moet u weten dat dit ons niet toestaat om af te wijken van de regel van de Webflow syrnesten.

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geïnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geïnteresseerd
22/7/2020

Hoe voeg je een logo toe op Webflow?

Het logo verscheen voor het eerst in de 19e eeuw. Sindsdien is het een must-have geworden! Dit alles om te zeggen dat je absoluut een logo moet toevoegen op de webflow.

Ik ben geïnteresseerd
21/7/2020

Welke Chrome uitbreiding om Hn koppen te zien in 2020 N

Heb je ooit gehoord van een verchroomde extensie voor Hn? Het zal u helpen om inspiratie op te doen uit de structuur van andere high performance SEO- en UX-sites.

Ik ben geïnteresseerd
20/7/2020

Hoe bereken je de Hn-afstand?

Ik heb een geautomatiseerde oplossing gevonden die uw leven makkelijker maakt: u kunt de Hn-spacingberekening automatisch uitvoeren.

Ik ben geïnteresseerd
17/7/2020

Hoe voeg ik Help Scout toe aan Webflow?

Wat is de meest trendy marketingtool? Ik zou zeggen dat het waarschijnlijk chatsoftware is. Maar hoe voeg je dan Help Scout toe aan Webfow?

Ik ben geïnteresseerd
16/7/2020

Welke eenvoudige en efficiënte factureringssoftware in 2020?

Elke maand stuurt u een factuur naar elk van uw klanten. Ze sturen je dan je schuld. Maar vertel me eens, welke factureringssoftware gebruik je?

Ik ben geïnteresseerd
25/6/2020

Hoe integreer je Google Analytics op Webflow?

Wilt u weten of de marketingstrategieën die u op uw site gebruikt goed werken of niet? Ik adviseer u om Google Analytics op Webflow te integreren.

Ik ben geïnteresseerd
24/6/2020

Hoe integreer je Pipedrive CRM op Webflow?

Gebruikt u CRM voor uw bedrijf? Ik heb gevonden wat ik nodig heb: Pipedrive. Ik ben er ook in geslaagd om Pipedrive CRM te integreren op Webflow.

Ik ben geïnteresseerd
23/6/2020

Hoe gebruik ik Webflow's geprefabriceerde lay-outs?

Ik heb een manier gevonden om snel een website te ontwerpen: met behulp van de geprefabriceerde lay-outs van Webflow. Hoe werkt het?

Ik ben geïnteresseerd
22/6/2020

Hoe voeg ik een navigatiemenu toe aan Webflow?

Bijna alle websites hebben een navigatiemenu. Alleen, hoe voeg je een navigatiemenu toe op Webflow? Ik zal het je nu laten zien!

Ik ben geïnteresseerd
19/6/2020

2 goede redenen om het dashboard van happy.academy in 2020 te gebruiken

Heb je ooit de tijd genomen om mijn site te bekijken? Misschien is het u opgevallen dat u zich kunt inschrijven. Je bent welkom op happy.academy!

Ik ben geïnteresseerd
17/6/2020

SEO Webflow: de beste in 2020

Werd u ook verteld dat de SEO Webflow is niet zo beter dan Wordpress? Weet dat dit niet waar is! Vandaag ga ik het je bewijzen.

Ik ben geïnteresseerd
16/6/2020

Mijn sorteerlijst mening na 3 maanden

Weet je nog dat ik je vertelde over Sortlist, ongeveer 3 maanden geleden? Ik heb je die dag beloofd dat ik je een sorteerlijst zou geven. Dit is het moment

Ik ben geïnteresseerd
15/6/2020

Tips voor het toevoegen van typografie aan Webflow?

U denkt dat geen enkele basis Webflow-typografie geschikt is voor uw project? Ik zal je wat tips geven over hoe je een typografie aan Webflow kunt toevoegen.

Ik ben geïnteresseerd
12/6/2020

Favicon en Webclip met Figma voor Webflow

Heb je ooit de kans gehad om een favicon en webclip toe te voegen op Webflow? Nee? I’ zal u in dit artikel laten zien!

Ik ben geïnteresseerd
11/6/2020

Hoe kan ik met één klik de achtergrond van een afbeelding wissen?

U besteedt te veel tijd aan het verwijderen van de achtergrond van een afbeelding? Ik laat je een tool zien waarmee je met één klik de achtergrond van een afbeelding kunt wissen.

Ik ben geïnteresseerd
10/6/2020

Hoe leer je JavaScript met Webflow?

Hoort u vaak over HTML, CSS en JavaScript? Misschien is het tijd om te proberen JavaScript te leren met Webflow!

Ik ben geïnteresseerd
9/6/2020

Hoe leer je HTML met Webflow?

Hou je niet van codes? Ik ga je helemaal geen lange code geven. In plaats daarvan ga ik je helpen HTML te leren met Webflow, eenvoudig en snel!

Ik ben geïnteresseerd
8/6/2020

Hoe leer je CSS met Webflow?

Als u kwaliteitsdiensten aan uw klanten wilt aanbieden, raad ik u ten zeerste aan om CSS met Webflow te leren. Maar hoe kan ik dat doen?

Ik ben geïnteresseerd
4/6/2020

Hoe controleer je Blacklinks?

Google houdt rekening met de kwaliteit van blacklinks om naar uw site te verwijzen. Is het dan niet belangrijk om af en toe een blacklinks audit te doen?

Ik ben geïnteresseerd
3/6/2020

Hoe beheert u de administratie en de verkoop als u freelance bent?

Als freelancer moeten we het administratieve en commerciële gedeelte zelf beheren. Maar hoe kunt u de freelance administratie efficiënt beheren?

Ik ben geïnteresseerd
3/6/2020

Het kiezen van de juiste IU en A/B-test, hoe doe je dat?

Uw site heeft niet genoeg verkeer voor u om A/B-tests uit te voeren? Ik zal je een trucje laten zien dat je zal helpen om een goede UI en A/B Testing te krijgen.

Ik ben geïnteresseerd
25/5/2020

SEO sancties voor een niet-standaard site

Als u ooit de door Google opgelegde regels overtreedt, loopt uw site het risico op SEO-sancties. Wat zijn de sancties?

Ik ben geïnteresseerd
21/5/2020

Hoe klanten aan te trekken via CTA's

Uw site lijkt niet levendig genoeg te zijn? Het lijkt je niets te brengen? Het is nog niet te laat, je kunt nog steeds klanten aantrekken dankzij CTA's!

Ik ben geïnteresseerd
20/5/2020

Hoe integreer je Webflow met Wordpress?

Webflow heeft goed nieuws voor u! Hij heeft een nieuwe plugin ontworpen: Webflow-pagina's (een Wordpress-extensie waarmee u Webflow met Wordpress kunt integreren).

Ik ben geïnteresseerd
19/5/2020

Hoe vind je inspiratie op hoog niveau

Heb je geen ideeën meer voor je volgende creaties? Goed nieuws voor u: ik heb een aantal tips om inspiratie te vinden op hoog niveau, non-stop.

Ik ben geïnteresseerd
18/5/2020

Tips om uw stress als Freelancer beter te beheersen

Niet om je te ontmoedigen, maar het leven van een freelancer is niet altijd rooskleurig... Je moet ook leren hoe je als freelancer met je stress omgaat.

Ik ben geïnteresseerd
15/5/2020

Wat zijn de tips voor een goede website SEO?

U heeft een website, en nu wilt u zich richten op de SEO van uw website, dus ik geef u 4 tips voor een goede website SEO!

Ik ben geïnteresseerd
14/5/2020

Waarom Wireframe gebruiken bij het maken van uw website?

Hoe vaak hoort u over zakendoen met Wireframe? Het is normaal, in de wereld van webdesign. En je vraagt je af wat het is?

Ik ben geïnteresseerd
13/5/2020

Het verzamelen van e-mails met Webflow, in ruil voor een cadeau

U wilt e-mails verzamelen via Webflow? E-mails van bezoekers van uw site? Toch weet je niet hoe je het moet doen? Hier is een kleine handleiding.

Ik ben geïnteresseerd
10/5/2020

Hoe controleert u de SEO van uw site?

Weet je dat? De creatie van een website gaat altijd hand in hand met de SEO-strategie. Hoe kunt u dan snel de SEO van uw site (of uw klant) controleren?

Ik ben geïnteresseerd
9/5/2020

Hoe de verkooptunnel te begrijpen (voor beginners)?

Alle webdesigners moeten de basisprincipes van de verkooptunnel (voor beginners) onder de knie krijgen. Wat is het? Hoe werkt het?

Ik ben geïnteresseerd
7/5/2020

Hoe integreer je Memberstack op Webflow?

U wilt een tool toevoegen die de contactgegevens van uw bezoekers op uw site verzamelt? Leer in dat geval hoe u Memberstack op Webflow kunt integreren!

Ik ben geïnteresseerd
6/5/2020

4 praktische chroomverlengstukken voor een beter ontwerp in 2020

Denkt u dat u uw webdesign projecten nog steeds een beetje te veel sleept? Gebruik dan een chromen extensie voor webdesign! Hier zijn er 4.

Ik ben geïnteresseerd
5/5/2020

4 onfeilbare tips om freelancer te worden

Thuiswerken, je eigen werkschema hebben, je eigen baas zijn... Om deze ervaring te beleven, moet je een freelancer worden. Maar hoe doe je dat?

Ik ben geïnteresseerd
20/4/2020

Is er een limiet aan het aantal klantenherinneringen?

Heb je ooit gehoord van de aanmaningslimiet voor klanten? Heb je ooit een potentiële klant gedumpt? Is dat zo? Hoeveel keer?

Ik ben geïnteresseerd
31/3/2020

5 punten om te controleren alvorens een project in te dienen

Hoe bereid je de presentatie van een project voor? Als u tevreden bent met een e-mail waarin u "Attach project" schrijft, stop er dan mee!

Ik ben geïnteresseerd
27/3/2020

Hoe voorkom je dat je op tijd werkt?

Aangezien u al zo lang als freelancer werkt, hoe factureert u uw klanten dan: per uur of op basis van een vaste prijs? Als u mijn mening wilt, lees dan dit artikel!

Ik ben geïnteresseerd
25/3/2020

Hoe beheer ik mijn freelance verlof?

Je wilt een freelance verlof nemen, maar je weet niet welke stappen je moet nemen? Vandaag heb ik besloten om je wat tips te geven over hoe je wat tijd vrij kunt krijgen.

Ik ben geïnteresseerd
20/2/2020

Verlies de pedalen niet als je freelance bent: 6 tips

Het leven is niet altijd rooskleurig... Zelfs degenen die al lange tijd freelancen kennen dat gevoel van verlies als freelancer.

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Hoe breng je geluk?

Stop met passief zijn. Je hoeft niet te wachten tot je geluk verandert. Na het lezen van dit artikel heb je een nieuwe kracht: je zult in staat zijn om je eigen geluk te beproeven.

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Online of fysieke afspraak?

Online dating is erg in de mode! Maar betekent dit dat u ook online afspraken met uw klanten moet maken? Waarom is dat?

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Hoe ga je om met het verlies van een klant?

Eén klant verloren, tien gevonden... Die uitdrukking is alleen waar als je weet hoe je met het verlies van een klant om moet gaan. Vandaar deze 2 trucjes!

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Denk je dat je een goed gevoel van eigenwaarde hebt?

Door de overtuiging te hebben dat je bent wie je denkt te zijn, vergroot je je eigenwaarde! Maar is het hebben van een goed gevoel van eigenwaarde echt belangrijk?

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Waarom uw klant begeleiden?

Het is een goed idee om uw klanten te begeleiden om zo loyaliteit op te bouwen! Maar het is niet het enige voordeel... En hoe doe je dat? Ik zal je een paar tips geven.

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

Hoe verzoenen we beroeps- en privéleven?

Hoe verzoenen we beroeps- en privéleven? Hier zijn mijn 5 geheimen! Als je een baan hebt die even opwindend is als veeleisend, dan is die voor jou.

Ik ben geïnteresseerd
17/12/2019

Hoe afspraken te organiseren

De beste manier om productief te blijven in een dag is om te weten hoe je afspraken moet organiseren. Maar het is niet gemakkelijk. Deel mijn ervaring met mij!

Ik ben geïnteresseerd
12/12/2019

Het belang van de positionering van jezelf

Wilt u dat uw naam in de eerste Google-zoekresultaten verschijnt? Het is mogelijk, maar weet dat: jezelf positioneren kost tijd....

Ik ben geïnteresseerd
10/12/2019

Aan de slag gaan is het moeilijkste deel.

Heb je het aantal keren geteld dat je zei, "Ik doe het later wel"? Ik geef je wat tips om te vechten tegen uitstelgedrag.

Ik ben geïnteresseerd
24/1/2020

2 technieken om meer verkoop te krijgen

De oprichting van een onderneming hangt grotendeels af van haar vermogen om te verkopen. Daarom is het belangrijk om te proberen meer verkoop te krijgen, ook al is het niet gemakkelijk!

Ik ben geïnteresseerd
3/12/2019

3 remedies voor het bedrieglijkheidssyndroom

"Ik vertel iedereen dat ik diep van binnen een webdesigner ben, ik geloof niet in mezelf." Het is het bedriegerssyndroom. Wat zijn de remedies?

Ik ben geïnteresseerd
8/11/2019

Word de referentie in de ruimte voor coworking

Is het mogelijk om, gezien het groeiende aantal samenwerkingsverbanden in de wereld, de referentie te worden in de ruimte van het coworken? Inderdaad, ja!

Ik ben geïnteresseerd
28/11/2019

Hoe krijg je altijd betaald?

Hoe je altijd betaald wordt door je klant, zonder dat je hem meerdere keren moet opvoeden.... Het is de droom van alle freelancers, trouwens! Hier zijn enkele tips!

Ik ben geïnteresseerd
5/11/2019

Hoe blijft u in het hoofd van uw klant?

Ik laat je in dit artikel de tips zien om in het hoofd van je klant te blijven. Inderdaad, het is heel goed mogelijk! Ik onthul ook het belang ervan voor u!

Ik ben geïnteresseerd
31/10/2019

Hoe kan ik een noodgeval in rekening brengen?

Een klant neemt contact met mij op, en hij vertelt me dat hij belangrijke missies voor mij heeft (in een noodgeval!). Hoe kan ik een noodgeval in rekening brengen?

Ik ben geïnteresseerd
29/10/2019

Hoe vermijdt u de verkoop

Hoe kan ik verkopen vermijden, wetende dat ons doel is om te verkopen. Hier zijn enkele tips om uw omzet te verhogen!

Ik ben geïnteresseerd
24/10/2019

Verankeringstechniek voor uw prijs

Heb je ooit gehoord van de verankeringstechniek? Ik zal u de details en tips over dit onderwerp geven. Zij zullen u helpen uw omzet te verhogen!

Ik ben geïnteresseerd
22/10/2019

Een "ja" hebben vereist reflectie

Ik zal met u praten over enkele tips die u zullen helpen om zo vaak mogelijk een ja te krijgen. Hoe kan een "ja" eerst worden overwogen?

Ik ben geïnteresseerd
28/11/2019

5 Tips om uw doelen te bereiken

Het bereiken van uw doelstellingen is geen gemakkelijke taak. Gelukkig zijn er enkele tips om dit gemakkelijker voor u te maken!

Ik ben geïnteresseerd
10/10/2019

Verschil tussen een goede en een slechte klant

Wilt u een klant waar u momenteel mee werkt niet loslaten, ook al is hij een "slechte klant"? Maar wat is een slechte klant?

Ik ben geïnteresseerd
26/9/2019

4 elementen om feedback van uw klanten te vragen

U bent het waarschijnlijk met mij eens: het is belangrijk om de mening van uw klant te kennen! Maar het is niet eenvoudig om feedback van uw klanten te vragen.

Ik ben geïnteresseerd
24/9/2019

3 manieren om de concurrenten van uw klanten te vinden

Hoeveel klanten heeft u? Ken je ze goed genoeg? Maar toch, kunt u de concurrenten van uw klanten identificeren?

Ik ben geïnteresseerd
19/9/2019

Koeiwerk, 1 dag in Zilverplein (Stephanie)

Een andere coworking space die net zo interessant is als die we in de vorige artikelen hebben gezien: Silversquare coworling space in Stéphanie.

Ik ben geïnteresseerd
17/9/2019

Word een freelancer in 5 stappen

Wil je freelancer worden? In dat geval bent u op het meest gunstige moment! Deze 5 technieken zullen u zeer goed van pas komen!

Ik ben geïnteresseerd
5/9/2019

Koeiwerkgebied, nieuwe standaard

We weten nog niet wat er over 10 jaar gaat gebeuren, maar we weten alleen dat de nieuwe standaard, de nieuwe standaard, de trend is!

Ik ben geïnteresseerd
3/9/2019

Fosbury en Zonen (Boitsfort), coworking gebied

Fosbury and Sons (Boitsfort) is een ruimte waar iedereen kan werken, namelijk: ondernemers, zelfstandigen, enz.

Ik ben geïnteresseerd
16/8/2019

Coworking, 1 dag bij The Mug

Ben je nog steeds op zoek naar een andere coworking ruimte? In dat geval stel ik je graag aan een andere voor: The Mug. Het is gelegen in Flagey.

Ik ben geïnteresseerd
6/8/2019

Een website op maat, een echte aanwinst?

Een website op maat is een website die anders is dan alle andere, het is speciaal voor u ontworpen, volgens uw behoeften. Is het echt nuttig?

Ik ben geïnteresseerd
1/8/2019

Koeiwerk, 1 dag in Manistal (Louise)

Bent u op zoek naar de ideale coworking ruimte? Manistal coworking zal u interesseren! Het heeft een hele reeks interessante troeven.

Ik ben geïnteresseerd
30/7/2019

StoryChief: uw blog wordt met één muisklik opgewaardeerd.

Met één klik kunt u met StoryChief de SEO van uw site optimaliseren. Hoe is dit mogelijk? Zijn eigenschappen laten het toe!

Ik ben geïnteresseerd
25/7/2019

Coworking-bonus 2019 in Brussel

Sinds 1 juni is er de zogenaamde medewerkerssubsidie, een coworking bonus voor 2019. Het is alleen aanwezig in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Ik ben geïnteresseerd
25/7/2019

Webbonus 2019 : Website of e-commerce platform

Wilt u uw zichtbaarheid op het web vergroten? In dit geval geniet u in 2019 van een webbonus in Brussel!

Ik ben geïnteresseerd
18/7/2019

Coworking, 1 dag bij Buzzy Nest

Buzzy Nest is heel anders als een coworking ruimte! De geografische ligging is bijvoorbeeld een van de belangrijkste troeven van de onderneming. Zijn er nog andere?

Ik ben geïnteresseerd
11/7/2019

Ruimte medewerk ruimten (Beillard)

Er gaat niets boven de coworking Spaces (Beillard) ruimte voor een productieve dag! Het is gelegen in het hart van het centrum van Brussel. Uitleg.

Ik ben geïnteresseerd
30/6/2019

1 dag bij Transforma bxl coworking

Ik ga verder met mijn ervaring met Transforma bxl coworking, een andere coworking ruimte. Als u ook op zoek bent naar een nieuwe werkplek, lees dit dan door.

Ik ben geïnteresseerd
26/6/2019

1 dag bij Sn Cube Coworking

Op zoek naar de ideale coworkingruimte voor uw bedrijf of uw freelance bedrijf? Kijk of Sn Cube Coworking geschikt is voor u!

Ik ben geïnteresseerd
19/6/2019

Wat een aanbetaling voor een website

Ondernemer of freelancer, u werkt waarschijnlijk in de dienstensector. Zou u niet geïnteresseerd zijn in een methode voor het beheer van aanbetalingen?

Ik ben geïnteresseerd
11/6/2019

Comfortabel werken als een nomade

Wil je slagen in wat je doet? In dit geval moet u comfortabel werken: op het terras, in een koffiebar, thuis...

Ik ben geïnteresseerd
17/5/2019

3 benaderingen voor het prijzen van een prijs

Het vaststellen van een prijsstrategie zal u in staat stellen uw prijzen structureel en niet-cyclisch te verhogen.

Ik ben geïnteresseerd
14/5/2019

Werk op tijd, zeg STOP!

Op tijd werken is voor veel freelancers een veel voorkomende praktijk. Het bevordert niet het talent, de efficiëntie en de kwaliteit van het werk.

Ik ben geïnteresseerd
10/5/2019

Freelance, 5 redenen om een CRM te gebruiken

Hier zijn 5 redenen die mij deden beseffen dat een CRM snel essentieel is geworden voor de groei van mijn bedrijf.

Ik ben geïnteresseerd
8/5/2019

Is werken op afstand de toekomst?

Telewerken of telewerken zijn tegenwoordig steeds vaker termen die op afstand worden gebruikt. Tien jaar geleden was dit technisch echter niet mogelijk.

Ik ben geïnteresseerd
12/5/2019

5 wettelijke verplichtingen voor uw website

5 elementen zijn voldoende voor uw website om in goede staat te zijn voor de Belgische wetgever. De (RGPD) beschermt ons, als een burger, van veel dingen.

Ik ben geïnteresseerd
12/5/2019

Waarom kopieert u uw algemene voorwaarden niet?

Zijn uw algemene voorwaarden (AV) up-to-date? Het is belangrijk dat u zich aan de regels houdt en uw algemene voorwaarden zo snel mogelijk aanpast.

Ik ben geïnteresseerd
21/4/2019

Freelance, hoe uw netwerk te starten?

Freelancing heeft veel toekomst en is voortdurend in ontwikkeling. Daarom is het belangrijk om een eigen netwerk te starten.

Ik ben geïnteresseerd
21/4/2019

Ik ben op mout, bent u?

Mout Wat is het eigenlijk? Dit Franse netwerkplatform is nu ook actief in België en belooft een mooie toekomst voor freelancers.

Ik ben geïnteresseerd
17/3/2019

5 opstarten gemeenschappen 100% vrouwelijk

5 100% vrouwelijke opstartgemeenschappen onder de microscoop. Dit artikel is gebaseerd op een eenvoudige opmerking. Ik merk dat er een groeiend succes is van startende gemeenschappen...

Ik ben geïnteresseerd
10/4/2019

Digital Nomad voor 10 dagen

Digitale nomade voor 10 dagen. We horen hier al een paar jaar over en ik was benieuwd om het experiment te testen. Bestemming Spanje.......

Ik ben geïnteresseerd
28/3/2019

Waarom een MVP maken?

Een MVP is een term die vaak gebruikt wordt door starters. Het is aan hem te danken dat een startup veel meer kans van slagen heeft. Trouwens, wat is het nut?

Ik ben geïnteresseerd
25/9/2020

Een website ontwerpen : De Gids

Als webdesigner is het uw rol om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring succesvol is! Daarom heb ik deze webdesign gids opgesteld: 10 praktische tips

Ik ben geïnteresseerd
17/9/2020

Hoe kies je de typografie van een site?

Typografie is een vorm van grafisch ontwerp op zich en daarom moet er bijzonder veel belang worden gehecht aan de keuze van de typografie.

Ik ben geïnteresseerd
11/9/2020

Kleurtheorie in webdesign

Kleur in webdesign is erg belangrijk. Hoe kiest u de te gebruiken paletten (titels, knoppen, enz.)? Hier is de theorie van de kleuren.

Ik ben geïnteresseerd
28/8/2020

Gestalttheorie op Webflow: hoe werkt het?

Bij het ontwerp van een site moet één regel worden gerespecteerd: de Gestaltetheorie op Webflow. Wat is het? Welke voordelen belooft het?

Ik ben geïnteresseerd
20/8/2020

Creëer een site zonder code : mijn adviezen

Het maken van een site zonder code is eenvoudiger dan ooit! Ik gebruik Webflow om mijn sites te maken (als persoon of als professional). Mijn adviezen.

Ik ben geïnteresseerd
18/8/2020

3 tips voor het vinden van een domeinnaam op $9,99

Heeft u uw merknaam gevonden, maar de domeinnaam is al bezet? Ik stel voor 3 originele oplossingen...

Ik ben geïnteresseerd
14/8/2020

Webflow nestmodel: hoe werkt het?

Als ons principe is om een website zonder code te maken, moet u weten dat dit ons niet toestaat om af te wijken van de regel van de Webflow syrnesten.

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Inhoud vs. Ontwerp: Waar te beginnen?

Meestal werken we aan het visuele voor de inhoud en niet andersom. Alleen, heb je nagedacht over het resultaat als we de inhoud voor het ontwerp maken?

Ik ben geïnteresseerd
13/8/2020

Hoe verander je het Open Graph-beeld op sociale netwerken?

Wat is de Open Graph afbeelding. Waarom is het belangrijk? Hoe wijzigt u de Open Graph afbeelding van uw pagina op Webflow? Ontdek hier de antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd
10/8/2020

Hoe kies je een domeinnaam?

Welke naam u ook kiest voor uw site, het zal altijd een afbeelding oproepen in uw gesprekspartner. Daarom is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen.

Ik ben geïnteresseerd
5/8/2020

Hoe de deadlines van een website te beheren?

Als u, net als ik, niet in staat bent geweest om de deadlines van een website te beheren, zal dit artikel over mijn fouten en de manier waarop ik ermee omging u zeker interesseren.

Ik ben geïnteresseerd
3/8/2020

Waar vind je in 2020 inspiratie voor je webproject?

Je hebt al je inspiratie uitgeput en je zoekt momenteel naar een manier om in 2020 inspiratie op te doen voor je webprojecten?

Ik ben geïnteresseerd
22/7/2020

Hoe voeg je een logo toe op Webflow?

Het logo verscheen voor het eerst in de 19e eeuw. Sindsdien is het een must-have geworden! Dit alles om te zeggen dat je absoluut een logo moet toevoegen op de webflow.

Ik ben geïnteresseerd
21/7/2020

Welke Chrome uitbreiding om Hn koppen te zien in 2020 N

Heb je ooit gehoord van een verchroomde extensie voor Hn? Het zal u helpen om inspiratie op te doen uit de structuur van andere high performance SEO- en UX-sites.

Ik ben geïnteresseerd
20/7/2020

Hoe bereken je de Hn-afstand?

Ik heb een geautomatiseerde oplossing gevonden die uw leven makkelijker maakt: u kunt de Hn-spacingberekening automatisch uitvoeren.

Ik ben geïnteresseerd
17/7/2020

Hoe voeg ik Help Scout toe aan Webflow?

Wat is de meest trendy marketingtool? Ik zou zeggen dat het waarschijnlijk chatsoftware is. Maar hoe voeg je dan Help Scout toe aan Webfow?

Ik ben geïnteresseerd
16/7/2020

Welke eenvoudige en efficiënte factureringssoftware in 2020?

Elke maand stuurt u een factuur naar elk van uw klanten. Ze sturen je dan je schuld. Maar vertel me eens, welke factureringssoftware gebruik je?

Ik ben geïnteresseerd
25/6/2020

Hoe integreer je Google Analytics op Webflow?

Wilt u weten of de marketingstrategieën die u op uw site gebruikt goed werken of niet? Ik adviseer u om Google Analytics op Webflow te integreren.

Ik ben geïnteresseerd
24/6/2020

Hoe integreer je Pipedrive CRM op Webflow?

Gebruikt u CRM voor uw bedrijf? Ik heb gevonden wat ik nodig heb: Pipedrive. Ik ben er ook in geslaagd om Pipedrive CRM te integreren op Webflow.

Ik ben geïnteresseerd
23/6/2020

Hoe gebruik ik Webflow's geprefabriceerde lay-outs?

Ik heb een manier gevonden om snel een website te ontwerpen: met behulp van de geprefabriceerde lay-outs van Webflow. Hoe werkt het?

Ik ben geïnteresseerd
22/6/2020

Hoe voeg ik een navigatiemenu toe aan Webflow?

Bijna alle websites hebben een navigatiemenu. Alleen, hoe voeg je een navigatiemenu toe op Webflow? Ik zal het je nu laten zien!

Ik ben geïnteresseerd
19/6/2020

2 goede redenen om het dashboard van happy.academy in 2020 te gebruiken

Heb je ooit de tijd genomen om mijn site te bekijken? Misschien is het u opgevallen dat u zich kunt inschrijven. Je bent welkom op happy.academy!

Ik ben geïnteresseerd
17/6/2020

SEO Webflow: de beste in 2020

Werd u ook verteld dat de SEO Webflow is niet zo beter dan Wordpress? Weet dat dit niet waar is! Vandaag ga ik het je bewijzen.

Ik ben geïnteresseerd
16/6/2020

Mijn sorteerlijst mening na 3 maanden

Weet je nog dat ik je vertelde over Sortlist, ongeveer 3 maanden geleden? Ik heb je die dag beloofd dat ik je een sorteerlijst zou geven. Dit is het moment

Ik ben geïnteresseerd
15/6/2020

Tips voor het toevoegen van typografie aan Webflow?

U denkt dat geen enkele basis Webflow-typografie geschikt is voor uw project? Ik zal je wat tips geven over hoe je een typografie aan Webflow kunt toevoegen.

Ik ben geïnteresseerd
12/6/2020

Favicon en Webclip met Figma voor Webflow

Heb je ooit de kans gehad om een favicon en webclip toe te voegen op Webflow? Nee? I’ zal u in dit artikel laten zien!

Ik ben geïnteresseerd
11/6/2020

Hoe kan ik met één klik de achtergrond van een afbeelding wissen?

U besteedt te veel tijd aan het verwijderen van de achtergrond van een afbeelding? Ik laat je een tool zien waarmee je met één klik de achtergrond van een afbeelding kunt wissen.

Ik ben geïnteresseerd
10/6/2020

Hoe leer je JavaScript met Webflow?

Hoort u vaak over HTML, CSS en JavaScript? Misschien is het tijd om te proberen JavaScript te leren met Webflow!

Ik ben geïnteresseerd
9/6/2020

Hoe leer je HTML met Webflow?

Hou je niet van codes? Ik ga je helemaal geen lange code geven. In plaats daarvan ga ik je helpen HTML te leren met Webflow, eenvoudig en snel!

Ik ben geïnteresseerd
8/6/2020

Hoe leer je CSS met Webflow?

Als u kwaliteitsdiensten aan uw klanten wilt aanbieden, raad ik u ten zeerste aan om CSS met Webflow te leren. Maar hoe kan ik dat doen?

Ik ben geïnteresseerd
4/6/2020

Hoe controleer je Blacklinks?

Google houdt rekening met de kwaliteit van blacklinks om naar uw site te verwijzen. Is het dan niet belangrijk om af en toe een blacklinks audit te doen?

Ik ben geïnteresseerd
3/6/2020

Hoe beheert u de administratie en de verkoop als u freelance bent?

Als freelancer moeten we het administratieve en commerciële gedeelte zelf beheren. Maar hoe kunt u de freelance administratie efficiënt beheren?

Ik ben geïnteresseerd
3/6/2020

Het kiezen van de juiste IU en A/B-test, hoe doe je dat?

Uw site heeft niet genoeg verkeer voor u om A/B-tests uit te voeren? Ik zal je een trucje laten zien dat je zal helpen om een goede UI en A/B Testing te krijgen.

Ik ben geïnteresseerd
25/5/2020

SEO sancties voor een niet-standaard site

Als u ooit de door Google opgelegde regels overtreedt, loopt uw site het risico op SEO-sancties. Wat zijn de sancties?

Ik ben geïnteresseerd
21/5/2020

Hoe klanten aan te trekken via CTA's

Uw site lijkt niet levendig genoeg te zijn? Het lijkt je niets te brengen? Het is nog niet te laat, je kunt nog steeds klanten aantrekken dankzij CTA's!

Ik ben geïnteresseerd
20/5/2020

Hoe integreer je Webflow met Wordpress?

Webflow heeft goed nieuws voor u! Hij heeft een nieuwe plugin ontworpen: Webflow-pagina's (een Wordpress-extensie waarmee u Webflow met Wordpress kunt integreren).

Ik ben geïnteresseerd
19/5/2020

Hoe vind je inspiratie op hoog niveau

Heb je geen ideeën meer voor je volgende creaties? Goed nieuws voor u: ik heb een aantal tips om inspiratie te vinden op hoog niveau, non-stop.

Ik ben geïnteresseerd
18/5/2020

Tips om uw stress als Freelancer beter te beheersen

Niet om je te ontmoedigen, maar het leven van een freelancer is niet altijd rooskleurig... Je moet ook leren hoe je als freelancer met je stress omgaat.

Ik ben geïnteresseerd
15/5/2020

Wat zijn de tips voor een goede website SEO?

U heeft een website, en nu wilt u zich richten op de SEO van uw website, dus ik geef u 4 tips voor een goede website SEO!

Ik ben geïnteresseerd
14/5/2020

Waarom Wireframe gebruiken bij het maken van uw website?

Hoe vaak hoort u over zakendoen met Wireframe? Het is normaal, in de wereld van webdesign. En je vraagt je af wat het is?

Ik ben geïnteresseerd
13/5/2020

Het verzamelen van e-mails met Webflow, in ruil voor een cadeau

U wilt e-mails verzamelen via Webflow? E-mails van bezoekers van uw site? Toch weet je niet hoe je het moet doen? Hier is een kleine handleiding.

Ik ben geïnteresseerd
10/5/2020

Hoe controleert u de SEO van uw site?

Weet je dat? De creatie van een website gaat altijd hand in hand met de SEO-strategie. Hoe kunt u dan snel de SEO van uw site (of uw klant) controleren?

Ik ben geïnteresseerd
9/5/2020

Hoe de verkooptunnel te begrijpen (voor beginners)?

Alle webdesigners moeten de basisprincipes van de verkooptunnel (voor beginners) onder de knie krijgen. Wat is het? Hoe werkt het?

Ik ben geïnteresseerd
7/5/2020

Hoe integreer je Memberstack op Webflow?

U wilt een tool toevoegen die de contactgegevens van uw bezoekers op uw site verzamelt? Leer in dat geval hoe u Memberstack op Webflow kunt integreren!

Ik ben geïnteresseerd
6/5/2020

4 praktische chroomverlengstukken voor een beter ontwerp in 2020

Denkt u dat u uw webdesign projecten nog steeds een beetje te veel sleept? Gebruik dan een chromen extensie voor webdesign! Hier zijn er 4.

Ik ben geïnteresseerd
5/5/2020

4 onfeilbare tips om freelancer te worden

Thuiswerken, je eigen werkschema hebben, je eigen baas zijn... Om deze ervaring te beleven, moet je een freelancer worden. Maar hoe doe je dat?

Ik ben geïnteresseerd
25/7/2019

Coworking-bonus 2019 in Brussel

Sinds 1 juni is er de zogenaamde medewerkerssubsidie, een coworking bonus voor 2019. Het is alleen aanwezig in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Ik ben geïnteresseerd
25/7/2019

Webbonus 2019 : Website of e-commerce platform

Wilt u uw zichtbaarheid op het web vergroten? In dit geval geniet u in 2019 van een webbonus in Brussel!

Ik ben geïnteresseerd
7/6/2019

Google mijn bedrijf is goed voor uw bedrijf!

Google mijn bedrijf verbetert uw zichtbaarheid op lokaal niveau. U moet beginnen met het maken van een Google mijn bedrijfsvermelding.

Ik ben geïnteresseerd
12/5/2019

Waarom kopieert u uw algemene voorwaarden niet?

Zijn uw algemene voorwaarden (AV) up-to-date? Het is belangrijk dat u zich aan de regels houdt en uw algemene voorwaarden zo snel mogelijk aanpast.

Ik ben geïnteresseerd
17/3/2019

5 opstarten gemeenschappen 100% vrouwelijk

5 100% vrouwelijke opstartgemeenschappen onder de microscoop. Dit artikel is gebaseerd op een eenvoudige opmerking. Ik merk dat er een groeiend succes is van startende gemeenschappen...

Ik ben geïnteresseerd
8/9/2020

Stop alledaagse afleiding

Je hebt het gevoel dat je niet veel werk te doen hebt, en toch blijf je elke nacht laat op. Je hebt je laten afleiden...

Ik ben geïnteresseerd
15/9/2020

Tijdig app: 1st Choice time tracker

Wat is de beste tijdregistratiesoftware? Iedereen heeft zijn keuze, maar degene die ik het leukst vond is: Timely App.

Ik ben geïnteresseerd
10/3/2019

7 vragen die een startup zich moet stellen

Innovatie is niet alleen een kwestie van het verbeteren van het heden, het vraagt om een andere toekomst. 7 vragen om de euforie van de begindagen van een startende onderneming niet te verliezen.

Ik ben geïnteresseerd
11/1/2019

10 redenen om in 2019 een website te hebben

Ik ben geïnteresseerd

Je wilt je helpen om te slagen?

JA, ik ben geïnteresseerd!