HEY

Neem deel aan de volgende Webflow uitdaging!

Gratis training

Na afloop van deze opleiding zal je een duidelijker beeld hebben van wat de job van Webdesigner inhoudt en ook hoe je de Webflow tool moet gebruiken voor de realisatie van een Website.

Gratis training

8 Modules - 3 uur

Na afloop van deze opleiding zal je een duidelijker beeld hebben van wat de job van Webdesigner inhoudt en ook hoe je de Webflow tool moet gebruiken voor de realisatie van een Website.

Ik doe vandaag mee aan de training
Ik doe vandaag mee aan de training
Ik doe vandaag mee aan de training
Ik doe vandaag mee aan de training
Ik reserveer mijn plaats
Ik doe vandaag mee aan de training
Koen Prins
met
Koen Prins

VANDAAG

Ben je moe van het voelen van
deze dingen?

"Ik heb een miljard ideeën, maar ik kan ze niet ontwikkelen tot een echte website."

"Ik heb CSS, HTML, Javascript
geprobeerd, maar de code bevalt me niet."

"Alles wat ik doe is de UI/UX maken, dan roep ik een ontwikkelaar op."

"Ik heb Wordpress, Squarespace, Wix,... geprobeerd maar deze tools hebben hun beperkingen en ik ben niet helemaal tevreden."

"Ik hou van design, maar ik verdien niet genoeg geld. Ik weet zeker dat ik een winstgevender bedrijf zou kunnen hebben,
, maar hoe?"

NA DE OPLEIDING

Terwijl
dit zou willen...

"Ik doe de mock-ups, het ontwerp, de web-flow ontwikkeling en zelfs de basis SEO."

"Ik heb mijn Macbook Pro en ik heb net een week in Cancun gekocht."

"Nu ik ontwerp en ontwikkeling onder de knie heb, verdien ik heel goed."

"Ik heb elke dag plezier en hou ervan om aan steeds grotere projecten te werken."

"Dankzij deze nieuwe vaardigheid en dankzij de gemeenschap, heb ik een nieuw niveau bereikt en zie ik nu BIGGER"

Dan is Webflow Expert iets voor u.

Mijn visie is dat lid worden van happy.academy in de eerste plaats betekent dat je deel uitmaakt van een ondersteunende en zorgzame gemeenschap. Geen enkele student blijft aan de zijlijn staan.

We steunen elkaar, we helpen elkaar, we lossen samen uitdagingen op en we creëren zelfs teams voor nieuwe projecten.

We hebben al tientallen en tientallen gelukkige.academy afgestudeerden in verschillende landen en zelfs tot aan het einde van de wereld.

Ten tweede is de training volledig online, dus je hoeft niet te reizen en je kunt in je eigen tempo leren.

Dus zelfs als je op dit moment al een baan hebt, of als je in een periode van verandering, twijfel of overgang zit, hoef je geen stress te hebben, je begint wanneer je wilt, je eindigt wanneer je wilt en je bekijkt de video's zo vaak als je wilt.

Highlights

Dit is wat er op je wacht

Stel je voor dat je de controle hebt over je bedrijf, je tijd en je financiële toekomst. Stel je voor dat je omringd, begeleid en ondersteund wordt door een training, een trainer en een gemeenschap die je stap voor stap naar je succes begeleidt.

Entraide

Wij zijn er om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Vertrouwen in u

U zult een duidelijk beeld hebben van de baan en de concepten die u zullen helpen daar te komen.

Creatieproces

Ontvang tips en trucs die u kunt gebruiken bij uw volgende project.

Zou u liever 100 uur werken om 1 euro te verdienen, of 1 uur werken en 1000 euro verdienen?

Onmogelijk?

(Ik weet dat het een domme vraag is - maar lees verder en u zult ontdekken hoe het u zal helpen uw vaardigheden te verveelvoudigen en een bijna oneerlijk voordeel op anderen te nemen)

* geleidelijk aan online te zetten in 2021

In Europa explodeert het aantal Freelance-ondernemers.

Laten we het hebben over leeftijd, 52% van de Freelancers zijn millennials, dat wil zeggen jonge mensen tussen 25 en 40 jaar oud.

"Als je jong bent heb je tijd maar geen geld, als je oud bent is het het tegenovergestelde het geval. En in ieder geval geef je het uit zoals je wilt. "Martin Page

Door deze situatie te observeren, wilde ik mijn manier van werken en zelfs mijn manier van denken veranderen. Om mijn relatie met de tijd en de manier waarop ik geld verdien te verbeteren. Ik heb veel gelezen, veel geleerd, onderzoek gedaan en nieuwe tools geadopteerd.

Deze verandering heeft een enorme impact gehad op mijn leven, daarom heb ik besloten om mijn trainingsprogramma te lanceren, met alles wat ik geleerd heb, om mensen zoals jij en ik te helpen die nu van het leven willen genieten en niet morgen!

Interesse om meer te leren over Webflow Expert en Happy.academy?

Waarom zou je deel uitmaken van onze gemeenschap?

"Hoe verwacht je dat ik een website maak, ik heb nooit geleerd hoe ik moet coderen. "

" Ik ben bang dat ik niet genoeg klanten heb om in mijn levensonderhoud te voorzien. "

Een Freelance Contractor verdient niet veel geld. "

Ik ben goed in ontwerpen, maar niet in coderen, het is te ingewikkeld voor mij. "

" Een freelancer worden? Ik wil niet elke dag alleen achter mijn bureau zitten. "

Als dat is wat je denkt, vergeet dan alles en lees het volgende, want Happy.academy zal je laten zien dat al deze vooropgezette ideeën verkeerd zijn! Het verhindert u om UW carrière in de digitale wereld te bevorderen en te starten!

De Gouden Eeuw van het Webdesign is hier en nu!

In de afgelopen jaren hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in onze cultuur en in veel technologieën die hebben geleid tot een groeiende vraag naar bekwame, multi-tasking Designers.

Laten we het voorbeeld van Apple nemen, dat Design en de klantervaring tot een standaard heeft gemaakt die gebruikers nu als vanzelfsprekend beschouwen. Bedankt Apple, want dit opent de deur voor uw toekomstige klanten om te kunnen investeren in kwaliteitsvol design.

Dankzij de technologie is het nu veel gemakkelijker om een bedrijf te starten, er zijn nu een groeiend aantal bedrijven die een competente webdesigner nodig hebben om hun bedrijf naar hun websucces te leiden.

Dankzij diezelfde technologie en het internet kunnen wij als Freelance Designer zelfstandig leren en werken, waar dan ook ter wereld. Dit geeft ons meer dan ooit de mogelijkheid om meer dan eervol in ons levensonderhoud te voorzien en intens te genieten van de momenten die aan ons gezin, aan ons zijn opgedragen.

Webflow, de ontdekking die mijn leven als webdesigner heeft veranderd!

Voor het maken van een gewone website heb je een Designer nodig die het ontwerp doet en een Developer die de ontwikkeling doet...

Eenvoudig nee?

Helemaal niet!

Want tussen de visie van een Designer en de visie van een ontwikkelaar zit een wereld van verschil!

De Designer brengt meestal vele uren door en wisselt veel e-mails uit voor een doel dat niet zo perfect is als hij zou hebben gehoopt.

Maar dat was eerder!

Voor mij veranderde alles in 2015 toen ik ontdekte dat Webflow mijn werkproces letterlijk veranderde dankzij de tijdsbesparing van CON-SI-DE-RABLE!

Webflow is een tool waarmee u uw website kunt coderen zoals geen enkele andere ontwikkelaar dat zou doen en zonder enige code.

Laat me uitleggen, het gaat niet om Wix of Divi, die zeer beperkende platformen zijn in termen van animatie en interactiemogelijkheden. Dit is een professioneel platform waarmee u tijd en dus meer geld kunt besparen voor een topkwaliteit eindresultaat.

Een website die ik in 3 tot 4 weken op Wordpress maak, ik doe het in minder dan 4 uur op Webflow, ik zal u laten zien hoe!

Vroeger werkte ik 10 uur per dag, 6 dagen per week voor een omzet van 30.000€ per jaar. Nu verdien ik 200.000€ door mijn werktijd terug te brengen tot 4 uur per dag.

Webflow heeft mijn leven letterlijk veranderd! Dankzij deze tool kan ik meer beschikbaar zijn voor mijn familie terwijl ik websites lever die voldoen aan de verwachtingen van mijn klanten.

Wat kan Happy.academy Training als geen ander voor mij doen?

Het is niet alleen de training, het is de training die je naar succes leidt. Mijn doel is niet om trainingen te verkopen en je in het wild te gooien.

Mijn doel is om een Community van Freelancers te creëren die competent en gelukkig zijn in wat ze ondernemen.

Om onze Community te ondersteunen is er een privé groep opgericht om elkaar te helpen, te ondersteunen en te motiveren.

"Coffee Breaks " worden elke week georganiseerd om samen vragen te beantwoorden en de verschillende problemen op te lossen.

Aan het einde van je opleiding heb je de mogelijkheid om lid te worden van Happydesk, wat deuren opent naar vele contractmogelijkheden.

Er isgeen diploma nodig, je hebt alleen een beetje passie en doorzettingsvermogen nodig.

Dit is niet alleen een technische opleiding van Webflow. Ik laat je ook zien hoe je strategische of zakelijke problemen oplost, hoe je een project oplost en hoe je je werkproces van A tot Z beheert.

Je hebt alle sleutels tot een succesvolle freelance carrière.

Maar dat is nog niet alles!

Wij organiseren evenementen, Happy.webevent genoemd, omdat ons minder alleen voelen onze essentie als leider versterkt. Happydesk organiseert Events tussen Freelancers / Ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar ze nooit op hadden durven hopen. We organiseren ook challenges, het is HYPER verrijkend.

Abonneer je op Happy .webnews, het is een nieuwsbrief als geen ander. Echte inhoud die het leven weerspiegelt van een ondernemer die elke dag bijleert en al zijn ontdekkingen doorgeeft. Naast de blogartikelen die elke week verschijnen, leer je dingen die je zullen helpen om jezelf een boost te geven en je werk dag na dag te optimaliseren. Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om u te begeleiden in de zoektocht naar uw Web Succes.

Elke week worden 2 Happy.video's gepubliceerd op Youtube omdat we absoluut ALLES delen op Happydesk met als belangrijkste onderwerpen alle sleutels om uw training te perfectioneren.

Om u minder alleen te voelen, wordt u lid van de Happy.webflower Community omdat we met zo'n heterogene groep mensen, afkomstig van zo veel verschillende plaatsen, een uniek perspectief brengen in alles wat we doen. Er is kracht in aantallen!

Profiteer van onze Happy .partner want onze ervaring heeft ons in staat gesteld de beste producten, tools, plaatsen te selecteren zodat onze Web Designer Community kan genieten van al deze voordelen zonder matiging.

Om uw leven gemakkelijker te maken, zijn al deze tools verzameld in uw dashboard, zodra u bent geregistreerd.

Aarzel niet langer. Ga ervoor!

Het is tijd om op de trein te stappen, de Happy.academy Community groeit en groeit.

Wil je er deel van uitmaken?

Hoe dan ook, er is één persoon waarmee je dit avontuur wilt beleven, jij.

Dus je verandering begint hier:

Ik doe vandaag mee aan de training
Ik doe vandaag mee aan de training

Ga op de wachtlijst staan.

eerst komt, eerst maalt

Happydesk is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy, en we zullen uw gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen over onze producten en diensten.

Dank u wel! Uw plaats is nu gereserveerd!
Oeps! Er ontbreekt iets.

OPLEIDING

8 Modules - 3 uur

Na afloop van deze opleiding zal je een duidelijker beeld hebben van wat de job van Webdesigner inhoudt en ook hoe je de Webflow tool moet gebruiken voor de realisatie van een Website.

* geleidelijk aan online te zetten in 2021

Module 1

Beheers de basis van Webflow

Bent u een freelancer, of staat u op het punt er een te worden? U bent grafisch ontwerper, ontwikkelaar of u wilt gewoon websites maken? Bent u op zoek naar het ideale instrument om deze grote verandering in uw professionele carrière teweeg te brengen? Dan is het tijd om te beginnen, want je hebt de training gevonden die je nodig hebt!

Wat betekent dat concreet voor u?

U leert de stappen om met Webflow te beginnen.

+ U zult zien dat het eenvoudig is om met Webflow te beginnen, zelfs als u geen ervaring hebt met Webflow, HTML, CSS of enige andere vorm van Website creatie.

+ U zult het vooroordeel uit de weg ruimen dat u niet in staat bent om in uw eentje een Website te maken.

Wat staat je te wachten in deze module

Webflow's Engels-Franse Lexicon

Webflow VS andere platformen (5:32)

Basis HTML / CSS concepten (10:42)

Lay-out Basics (8:28)

De smartphone en tablet versie (3:54)

De grondbeginselen van de interactie (3:30)

De basiscomponenten van Webflow (22:40)

Symbolen (4:24)

Praktijk: een Webflow demo (23:33)

Module 2

Structuur en stijl

Weet je niet waar je moet beginnen? Misschien denkt u dat u geen logica, structuur of stilistische smaak heeft? Je kunt het leren!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U leert hoe u een functionele website kunt structureren.

+ U ziet hoe u elementen in Webflow kunt stijlen en markeren om de website super effectief te maken en het WOW-effect voor uw klanten te creëren.

Wat staat je te wachten in deze module

Hoe benoemen/styling elementen (19:17)

Hoe een website te structureren (17:56)

De stijlgids (14:49)

De Flexbox: geavanceerde indeling (18:08)

Oplossing van de uitdaging nr. 1 "Flexbox-spel" (13:26)

Het raster: geavanceerde indeling (7:20)

Positioneringsmodi (12:20)

Afbeeldingen en achtergronden toevoegen (5:25)

Afbeeldingstypes (JPEG, SVG, PNG, ...) (5:56)

Opsporen en oplossen van een lay-outprobleem (4:04)

Snelkoppelingen/Hack Webflow te weten komen

Fontawesome toevoegen aan Webflow (5:59)

Module 3

Oprichting van de 1e Webflow-website

Denk je dat je hier niet goed in bent en dat je het niet gaat redden? Dat het jaren hard studeren kost om een website te maken? Laat me je dat laten zien Nee! Tegen het einde van deze week zullen al deze ideeën vervormd zijn.

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U maakt een ontwerpmodel met Figma / Sketch of Adobe XD.

+ Je krijgt de kans om de basiselementen die je tot nu toe hebt geleerd in de praktijk te brengen + Je maakt een Site One pagina van een van mijn echte klanten + Aan het einde van deze week mag je je een ontluikende Web Designer noemen!

Wat staat je te wachten in deze module

Uitdaging #2: Ontwerp in Figma/Schets/Adobe XD en ik maak het op Webflow (73:32)

Module 4

Content management - CMS

CMS, ik weet niet eens wat dat betekent, dus waarom zou ik me er in verdiepen? Geen paniek! CMS = Content Management Systeem, ik leg hier alles uit en hoe we het gaan gebruiken in Webflow!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U begrijpt alle functies van een CMS.

+ U realiseert zich de kracht van het Webflow CMS. + U kunt zelfs de huidige beperkingen omzeilen.

Wat staat je te wachten in deze module

Inzicht in het CMS en enkele case studies (14:57)

Hoe het CMS te gebruiken (Stap voor Stap) (22:59)

De geavanceerde mogelijkheden van het CMS (8:24)

In- en uitvoergegevens (8:51)

Uitdaging #3: Gebruik van CMS - Top 250 IMDB (5:43)

Uitdaging nr. 3: mijn oplossing

Module 5

Geavanceerde animaties

Nou, dat is nog niet alles! Oké, je weet hoe je een Site One-pagina moet maken, Bravo! Maar nu moet je het aanpassen, verbeteren, omzetten naar het imago van je klant, en je komt er in een klik!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U gaat nog verder om een WOW-effect te creëren op uw website.

+ U beheert scrollende effecten, popups en vele andere elementen zoals een baas. + U weet hoe u een website kunt aanpassen om uw klant te voorzien van kwaliteit en gepersonaliseerd werk.

Wat staat je te wachten in deze module

Inzicht in animaties (20:19)

Maak popups (11:51)

Animatie van elementen met scroll (5:58)

Het parallaxeffect (10:42)

Geanimeerde horizontale scrolling (7:10)

Een 3D-effect toevoegen aan elementen (6:48)

Maak een eenvoudige en leuke voorlader voor uw projecten (4:26)

Integratie en gebruik van Lottie-animatie (5:34)

Balk die verschijnt/verdwijnt op de rol (5:24)

Module 6

Afronding van de website

Hoe beheer je alle onderdelen die ervoor zorgen dat een website werkt? Het is deze manier, want het is niet genoeg om een website te maken en deze in de grote Google-jungle te gooien!

Wat betekent dat concreet voor u?

Toestemmingskoekjes

+ U zult alle kennis hebben om de SEO correct in te stellen.

+ U zult leren dat een succesvolle Site niet ophoudt bij de ontwikkeling, verschillende post-creatie elementen zullen moeten worden opgezet.

+ U zult alle sleutels in handen hebben om ervoor te zorgen dat elk van uw klanten tevreden is.

Wat staat je te wachten in deze module

SEO checklist voor het online gaan (13:06)

Google Analytics, Google Search Console, Google Maps (13:50)

Formulieren (contact, e-mailing, ...) & Integratie (14:02)

Test de website (5:43)

Privacy, GTCS, GDPR & Toegankelijkheid (7:49)

Module 7

Het aanleggen van de lijn

Wat is de procedure die moet worden gevolgd als alles klaar is? Hoe voorkom je dat je faalt in dit laatste stuk?

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U leert alle stappen om een website online te zetten.

+ U weet (als de klant al een website had) hoe u de SEO van de vorige website kunt behouden om deze toe te passen op de nieuwe website.

+ U leert hoe u de website kunt overdragen aan de klant, zodat hij zelf wijzigingen kan aanbrengen.

Wat staat je te wachten in deze module

Lancering van de nieuwe Webflow-website zonder verlies van de SEO van de vorige website (8:10)

De verbinding van het domein met Webflow hosting (Voorbeeld OVH, 02switch) (4:43)

Levering van het project aan de klant (6:29)

Website exporteren naar WordPress, Shopify (5:49)

Website exporteren naar WordPress met de Webflow-plugin (1:46)

Module 8

Hoe verkoop je een Webflow project aan een klant?

Het is goed om te weten hoe je een website maakt, maar je moet wel weten hoe je gemakkelijk kunt leven en daarvoor moet je alle argumenten op tafel leggen!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U begrijpt de zorgen van uw klant en legt de voordelen van het werken met Webflow uit.

+ U leert alle financiële aspecten van het maken van een website (offerte, factuurbedrag, ...).

+ U weet hoe u grote projecten kunt afsluiten dankzij Webflow.

Wat staat je te wachten in deze module

Hoe verkoop je Webflow aan klanten (18:37)

Wat zijn de belangrijkste bezwaren tegen Webflow en hoe kunnen deze worden aangepakt? (5:26)

Hoeveel kan ik mijn cliënt in rekening brengen (6:54)

De perfecte prijsopgave (15:05)

Welk onderhoud moet worden gepland en hoe kan het worden gemonetariseerd? (4:20)

Hoe beschermje jezelf tegen slechteklanten (10:22)

Module 9

E-commerce Webflow en meer (het is zwaar)

Nee, een e-commerce website is te geavanceerd voor u! Als je zover bent gekomen is dat omdat alles mogelijk is, ook E-commerce!

Na 10 jaar mijn eigen e-commerce te hebben gehad, zul je Webflow e-commerce onder de knie krijgen, maar ik heb ook een paar tips die ik met je wil delen.

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U zult in staat zijn een productpagina te creëren en deze aan te passen aan de wensen van uw klant.

+ U zult het e-commerce ecosysteem begrijpen vanaf het plaatsen van een product in het winkelmandje tot aan de levering.

+ U zult alle voordelen ontdekken die Webflow E-commerce biedt ten opzichte van andere platforms.

+ U zult zien, Webflow E-commerce heeft geen geheimen meer voor u!

Wat staat je te wachten in deze module

Inzicht in Webflow E-commerce (12:16)

Het CMS van Webflow E-commerce (4:58)

De productpagina en de knop "Toevoegen aan winkelwagen" (5:06)

Geïntegreerde & externe betaalmethoden (19:36)

Catalogusconfiguratie (9:11)

E-mail-setup (5:25)

De marketing van een E-commerce (12:33)

Lancering van de online shop, testen en publiceren (3:43)

Module 10

Geavanceerde gebruikssituaties

Ik begrijp de code niet, het is een nerd ding, je moet urenlang voor je computer blijven voordat je een overtuigend resultaat krijgt. Nou nee, met wat ik je nu ga vertellen, weet je ook hoe je het moet doen!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U gaat verder dan wat Webflow kan bieden door te leren hoe u codering kunt implementeren.

+ U zet uw website om in een tweetalige en zelfs meertalige site.

+ En nog veel meer ...

Wat staat je te wachten in deze module

De meertalige website (eenvoudig) (4:47)

De meertalige website met Weglot (compleet) (10:02)

Integratie van Instagram-publicaties (3:24)

Integratie van externe code voor meer effecten en mogelijkheden (7:13)

Integratie van online afspraken maken (4:03)

Integratie met Zapier (7:28)

Integratie met Memberstack (19:36)

Google modules die u kunt toevoegen (14:18)

Webflow's krachtige zoekbalk (8:56)

Het ecosysteem geen code (31:56)

Overzicht en overschrijding van de limieten (17:14)

Module 11

Klantenproject van A tot Z

Begroting van de klant 10k€

Ik weet niet waar ik moet beginnen en ik ben bang dat ik iets vergeet. Ik moet een globaal beeld hebben van een echt project om de zakelijke kwesties achter elk webproject te begrijpen.

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U leert mijn methode om efficiënt en zonder stress een website te maken.

+ U zult niet twijfelen aan uw nieuwe vaardigheden.

+ U zult in staat zijn een professionele website te maken zonder iets te vergeten.

Wat staat je te wachten in deze module

Ik plan mijn project (5:05)

Structuuranalyse, Exporteren van elementen, uploaden naar Webflow (11:04)

Maak de stijlgids (14:40)

Het creëren van de CMS-structuur voor de blog (4:07)

De navigatiebalk en de startpagina maken (86:03)

Coachen/consulteren Deel 1 pagina (31:46)

Maak de pagina Coaching/Consulting Deel 2 aan (53:27)

Maak Blog pagina + CMS Artikel pagina met YouTube Video (34:10)

Hoe ik de mobiele versie aanpas (37:06)

Website animatie (11:48)

Marketing: Popup fullpage, Hallobar (8:53)

Log in met Zapier voor het formulier "e-mail" + "contact" (10:58)

Controleer de set op browsers (3:49)

Vul het SEO gedeelte in (zie SEO checklist) + Line up (3:47)

Neem een trainingsvideo op voor de klant (8:36)

Eindmodule

Dit is nog maar het begin

Dat is het, je weet hoe je met Webflow een website van A tot Z kunt maken, je hebt nu 100% vertrouwen in jezelf, je kunt nu projecten ketenen die stuk voor stuk ambitieuzer zijn dan de vorige.

Wat betekent dat concreet voor u?

Trots en totale beheersing van een nieuwe vaardigheid

+ U kunt websites maken voor 10k€, 15k€, >20k€

+ De verkoop zal worden gecontroleerd (phew!)

+ Laten we gaan voor nieuwe hoogten

Wat staat je te wachten in deze module

Word een expert (5:46)

Mijn conclusies en wat u te wachten staat (4:54)

Webflow Coaching & Probleemoplossing

Officieel Happy.academydiploma

Je wordt vermeld op Happydesk.be.

Er liggen al kansen op je te wachten!

Een paar woorden over de Studio Master cursus

Intro : Hoe maak je een PRO-website op Webflow?

Inzicht in de basisprincipes van het maken van websites

Wat betekent dat concreet voor u?

Begrijp de zakelijke kwesties achter elke creatie.

Aflevering 1: The Vision

Beantwoord de basisvragen om alle kaarten in de hand te krijgen.

Wat betekent dat concreet voor u?

U zult in staat zijn om een voorbeeldige UX-gebruikerservaring te bieden die zelfs indruk zal maken op uw klant.

Aflevering 2: The Structure

Zet al uw ideeën op hun plaats om te beginnen met het maken van het model.

Wat betekent dat concreet voor u?

U zult in staat zijn om betere modellen te creëren, en minder revisies te maken met uw toekomstige klanten.

Aflevering 3: The Design

Leer hoe u ontwerpen kunt maken die functioneel en intuïtief zijn.

Wat betekent dat concreet voor u?

U zult in staat zijn om te innoveren en tegelijkertijd te voldoen aan de verwachtingen van uw klanten.

Ontwikkeling op Webflow (deel 1)

We vallen de ontwikkeling van Webflow aan

Wat betekent dat concreet voor u?

Een hele pagina gemaakt van een lege pagina

Aflevering 5: Webflow Development (Deel 2)

Deel 2 om de home page af te maken

Wat betekent dat concreet voor u?

Een homepage die van begin tot eind goed in elkaar zit.

Aflevering 6: Voeg het Blog deel toe op Webflow

Voeg de Blog sectie toe met alle opties die u nodig heeft.

Wat betekent dat concreet voor u?

U zult in staat zijn om een bloggedeelte voor te stellen en te begrijpen hoe u CMS-databases kunt gebruiken.

Aflevering 7: De mobiele versie

De mobiele en tablet-versie, die u kent, is vandaag onmisbaar.

Wat betekent dat concreet voor u?

Creëer een geweldige Mobile en Tablet ervaring in slechts een paar minuten.

Laten we overschakelen naar de Premium-modus

U wilt onberispelijke 10k€ Websites creëren en een "Premium" aanbieding doen. U wilt een proces toepassen dat werkt en u in staat stelt om elk project beter te plannen. U wilt een "100% online" (Remote) of fysieke dienst aanbieden en uw klanten een 5/5-notitie op sociale netwerken achterlaten.

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U zal de creatie van "Premium" websites kunnen aanbieden voor een minimum van 10K€

+ U zal leren hoe u uw projecten beter kan plannen en beheren.

+ U zal een kant-en-klaar proces hebben dat werkt als een uurwerk.

Het kiezen van uw Kennel & het Bericht

U wilt doeltreffender communiceren op sociale netwerken en de aandacht trekken van de beste klanten. Je wilt copywriting leren dat werkt. Je wilt herinnerd en bedacht worden voor nog ambitieuzere projecten.

Wat betekent dat concreet voor u?

Je leert beter te communiceren, jezelf online en offline beter te presenteren, en je inspanningen te richten op wat voor jou het meest zinvol is.

Winnen van de grondbeginselen

U wilt een strategie voorstellen die zinvol is en de beste resultaten oplevert. U wilt uw klanten Websites bieden die echt converteren. U wilt leren over online marketing en hoe u dit kunt toepassen.

Wat betekent dat concreet voor u?

Elk project zal een succes worden omdat alles kristalhelder zal zijn. De resultaten zullen verbluffend zijn omdat je alle kaarten in handen hebt om vloeiende gebruikerservaringen te creëren die de beste resultaten opleveren.

SEO voor meer goede klanten

Aangezien u de vorige modules al goed onder de knie hebt, zult u stichtingen willen opzetten die u "automatisch" klanten zullen opleveren. De volgende stap is dan meer technisch en fundamenteel, omdat u dan "alles" hebt wat nodig is om ervoor te zorgen dat de SEO van uw bedrijf en die van uw klanten maximaal zijn.

Wat betekent dat concreet voor u?

Alle SEO sleutels die je moet weten, begrijpen en toepassen vandaag en morgen. Uw fundamenten zullen optimaal zijn en de groei zal er zijn, dat kan ik u verzekeren.

Creëer de beste webervaring

U wilt alles weten over IU/UX en het vandaag nog toepassen. U wilt nieuwe en uitzonderlijke ervaringen creëren. U wilt de techniek leren om ergonomische problemen beter te begrijpen. Dit is beter dan een ontwerpcursus.

Wat betekent dat concreet voor u?

Ergonomie, design, typografie, kleuren,... alle onderwerpen zullen binnen je bereik liggen. U leert de kracht van de visuals en de sfeer, zodat elk project een echt meesterwerk wordt.

Verkoop, prijzen en onderhandelingen

U wilt meer citaten ondertekenen en, nog belangrijker, citaten die voor u zinvol zijn. Je wilt je op je gemak voelen in de omgang met klanten voor, tijdens en na elk project. U wilt klaar zijn om "stress-vrij" te onderhandelen en vooral, uw tarieven te verhogen!

Wat betekent dat concreet voor u?

Zo bent u eventuele bezwaren van klanten een stap voor. Je zult de verkoop voor het leven beheersen, en dat is onbetaalbaar. Een verandering in je gemoedstoestand die je naar een niveau brengt dat je nog nooit hebt bereikt. 

Beheer & Financiën

Je wilt geen klanten meer "zoeken". U wilt meer winst genereren met een eersteklas klantenkring. U wilt uw cashflow beter beheren en meer winst verzamelen.

Wat betekent dat concreet voor u?

Elk nieuw project zal altijd rendabeler zijn. Uw bankrekening zal de komende jaren altijd in het groen staan. 

Klantrelatie

U wilt meerdere projecten tegelijk beheren zonder stress. U wilt weten hoe u de winst van elk project, in het verleden of in de toekomst, kunt verhogen. Je wilt zelfs conflicten beheersen als het misgaat.

Wat betekent dat concreet voor u?

De klantrelatie zal voorbeeldig zijn en elke klant zal u een 5/5 commentaar geven. U zult in staat zijn om verschillende projecten te beheren en de klanttevredenheid aan de top te houden. 

Creëer een team

Je wilt alles alleen doen, maar je weet niet hoe je het moet doen. Of integendeel, u wilt leren hoe u effectief kunt delegeren, zodat u kunt nadenken over de strategie voor de toekomst van uw bedrijf.

Wat betekent dat concreet voor u?

Je zult een onfeilbare techniek hebben om de juiste mensen te kiezen. Kies op basis van verschillende criteria, maar creëer vooral een stabiele en vruchtbare langetermijnrelatie. Je zult bekend zijn met de bedrijfscultuur.

Voorspellende systemen

Het gaat om het systeem. Je zult nooit meer iets anders zien. Elk element is gerelateerd aan een ander om 1 systeem te vormen dat kan worden gecontroleerd, verbeterd om al uw doelen te bereiken.

Wat betekent dat concreet voor u?

Financiën, marketing en besluitvorming worden eenvoudiger met cijfers. U zult begrijpen hoe u het beste kunt voorspellen en het slechtste kunt voorkomen op de korte, middellange en lange termijn. 

Pssst... Onbeperkte updates zonder extra kosten!

Ga op de wachtlijst staan.

eerst komt, eerst maalt

Happydesk is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy, en we zullen uw gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen over onze producten en diensten.

Dank u wel! Uw plaats is nu gereserveerd!
Oeps! Er ontbreekt iets.

DE BONUSEN

Er zijn zelfs BONUSES om u te begeleiden tijdens de gratis opleiding.

Enkele oefeningen en antwoorden op de vragen die je jezelf nu moet stellen.

Bonus 1: 5 pijlers om je innerlijke genie te vinden en/of te ontwikkelen

Bonus 2: Hoe maak je een website van 30.000 euro?

Bonus 3: De 5 sleutels tot het succes van een freelance webdesigner

Bonus 4: Antwoorden op veelgestelde vragen

Bonus 5 : De 3 sleutels tot een succesvolle carrièreverandering

Bonus 6: De 3 meest voorkomende excuses en hoe ze te overwinnen

Bonus 7: De 4 fundamentele elementen om uw bedrijf te lanceren

Koffiepauze

Kom elke week naar ons toe ☕

Kom elke week bij mij en de coaches voor onze wekelijkse "Coffee Break" afspraak waarin je al je vragen kunt stellen Webflow, Business, Freelance, Tips, Marketing, SEO, enz... Dankzij onze ervaring kunnen wij u helpen en uw vorderingen tijdens het avontuur volgen.

100% online

Alles gebeurt online

Happy.academy is 100% online. Dat betekent dat je het programma overal en altijd kunt volgen, in pyjama of op slippers!

Doorloop het programma elke week in je eigen tempo, of doe het wat rustiger aan en leer op de manier die jou het beste uitkomt.

30 dagen garantie

Meld je veilig aan voor de Happy.academy! training!

Je zult het geweldig vinden.


Maar, als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het trainingsmateriaal, krijg je binnen 30 dagen na aankoop je volledige geld terug.

Zo zeker ben ik van de training!

Het Ultra Complete Programma

Ik kijk er echt naar uit om de resultaten te zien zodra je deze gratis training hebt voltooid!

6 keer meer dan elke andere gratis training

Het structureren van ideeën om een betere oplossing te bieden

Begrijp hoe je een website op een PRO-manier kunt maken

Creëer een eenvoudig en superefficiënt ontwerp

Maak een blog van A tot Z die op jou lijkt

Bereid de Mobile en Tablet versie voor

Voorbereiding op een vlotte online lancering

TEST IT

Deze kleine quiz zal je helpen de opleiding te kiezen die bij je past.

Eenvoudig en snel

open op Typeformulier

DE DOELSTELLINGEN

Wat je zult kunnen bereiken

Na afloop van deze opleiding zal je een duidelijker beeld hebben van wat de job van Webdesigner inhoudt en ook hoe je de Webflow tool moet gebruiken voor de realisatie van een Website.

Gratis training

TESTIMONIES

Studentensucces

zonder enige voorwaarden, slaagden ze erin

CURRICULUM

Hallo, ik ben Kevin.

In 2006 heb ik met veel doorzettingsvermogen, passie en mijn oude computer als enige bagage mijn eerste website gemaakt.

Ik ben altijd een autodidact geweest en al mijn kennis van de digitale en ondernemende wereld heb ik te danken aan mijn onvoorwaardelijke leergierigheid en leergierigheid.

Mijn missie: grafisch ontwerpers helpen om professionele webdesigners te worden met Webflow.

ENTRAIDE

Leer niet alleen

Onze gemeenschap is zorgzaam, gepassioneerd en dankbaar.

Grote projecten
Zoek projecten

Toegang tot projectmogelijkheden over de hele wereld via onze webflower-community.

Teamgeest
Creëer een team

Ontmoet nieuwe vrienden en maak nieuwe connecties in onze exclusieve en private community.

Ondersteuning
Deel uw succes

Ontvang aanmoediging en steun van onze gemeenschap in elke fase van uw vorming.

GEMEENSCHAP

Word lid van onze Dynamische & Inspirerende Gemeenschap

Onze Community is een groep gepassioneerde mensen waar iedereen zijn of haar plaats vindt. Uitwisselingen, projecten, steun en zorg behoren tot de voordelen van ons lidmaatschap.

Ontvang van leden constructieve en verrijkende feedback op uw werk. We zijn als een grote familie die elkaar steunt.

Mijn doel: u helpen de beste praktijken in webdesign te begrijpen en te integreren, zodat u succesvoller kunt zijn.

Bravo, probeer een Pop-Up toe te voegen ;-)

Ik ben op zoek naar een Designer voor mijn Web project.

Geweldig gedaan!

PARTNERS

Ze geloven in ons

Gratis, geschenken en kortingsbonnen, onze partizanen doen er alles aan om onze studenten naar boven te duwen.

Zie partners

Exclusief voorbeeld

Mock-ups voor Adobe xD

Mock-ups en nog veel meer om aan Figma te werken

1 jaar Weglot ter waarde van 490€ gratis

OPPORTUTIES

Garant voor uw succes

Ik zal eerlijk met je zijn, het leren van Webflow is een vaardigheid die je onder de knie zult krijgen en het zal zijn gewicht in goud waard zijn!

Maar het belangrijkste is dat wanneer je hulp nodig hebt, er altijd een expert zal zijn die je kan helpen.

Je zult in staat zijn om je vaardigheden voor het leven te verbeteren en snelkoppelingen te ontvangen van de groeiende gemeenschap.

Een eindeloze bron van mogelijkheden.

Als je de opleiding afrondt, word je in het zonnetje gezet op de Happy.academy website.

Een grote zichtbaarheid die zal resulteren in het opgemerkt worden binnen de Webflower community.

Dit is de place to be om te slagen als webdesigner met Webflow.

Ik doe vandaag mee aan de training
Ik doe vandaag mee aan de training

Happy.academy is voor jou als...

Je identificeert jezelf als"gemotiveerd." Je weet in je hart dat je het kunt, je bent op zoek naar een methode om je te helpen je doelen te bereiken.

U wilt begeleid worden in een omgeving die vrij is van afleiding en die voorrang geeft aan actie en resultaten.

Je leert het op je eentje en je redt het tot het werkt.

Je gelooft in jezelf als het gaat om het leren van nieuwe dingen.

Je weet in je hart dat alles mogelijk is!

Je bent klaar om je leven in eigen hand te nemen en de expert te worden op dit gebied.

U gelooft dat focus, discipline en hard werken de sleutels zijn tot succes voor u en uw bedrijf.

Happy.academy is nietvoor jou als...

Je bent op zoek naar een"snelle" manier om online geld te verdienen. Onze programma's vereisen aandacht, nauwkeurigheid en doorzettingsvermogen.

U wilt uw diensten aan iedereen en tegen elke prijs aanbieden.

Je denkt dat de training je een week kost en dan is het klaar.

Ben je niet nieuwsgierig om meer en meer te leren?

Je geeft snel op als je een probleem hebt.

Als je alles tot nu toe gelezen hebt...

Beantwoord deze vragen eerlijk:

Wat als één idee van Happy.academy zou kunnen...

Van je carrière een echte kans maken om van je passie te leven en je financieel onafhankelijk te maken?

En als maar één strategie van Happy.academy kon...

je 10, 50, 100 nieuwe klanten bezorgen?

En als maar één Happy.academy techniek kon...

je elke week minstens 5 tot 10 uur meer productiviteit geeft? Hoe zal dit uw winst, trots en relaties beïnvloeden?

Hoeveel zouden deze veranderingen u realistisch gezien waard zijn in de loop van uw leven?

1000€, 5000€, 10.000€, 20.000€ of meer?

Je hebt niets te verliezen en alles te winnen. Denk groter. Begin met te doen wat voor jou zinvol is.

ONDERNEEM NU ACTIE

Hoeveel kost het?

U kunt in termijnen of in één keer betalen.

Dank u wel! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het versturen van het formulier.
Kopieer

SSL-beveiligde betaling

gegevensintegriteit

30 dagen tevreden of terugbetaald

Heb je nog meer vragen?

Krijg de antwoorden zodat u de beste keuze kunt maken.

Inclusief levenslange toegang en alle toekomstige content updates.
Inclusief levenslange toegang en alle toekomstige content updates.
Inclusief levenslange toegang en alle toekomstige content updates.

30 dagen garantie

Meld je veilig aan voor de Happy.academy! training!

Je zult het geweldig vinden.


Maar, als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het trainingsmateriaal, krijg je binnen 30 dagen na aankoop je volledige geld terug.

Zo zeker ben ik van de training!

FAQ

Heeft u een vraag?

Wie ben jij, Kevin?

Ik ben een Ondernemer, Web Designer, oprichter van het Happydesk bureau en van een diep optimistische aard.

Ik wil delen wat ik weet, ik wil alle kennis die ik heb opgedaan doorgeven aan hen die willen leren, misschien jij? De afgelopen jaren heb ik mensen zoals jij geholpen om de toekomst op een grote manier te zien en hun dromen te bereiken door middel van concrete acties en significante resultaten.

Mijn missie is om nieuwe generaties van Web Designers te helpen, te ondersteunen en de deuren te openen.

Wat is Happy.academy?

Het is een academie die trainingen aanbiedt om New Generation Web Designers op te leiden.
Hier
zijn de 3 cursussen die worden aangeboden door de Happy.academy
#1 - Start
#2 - Amplify
#3 - Triumph
...

Wat is de eerste training? Aan de slag?

Een ultra complete training in HD Video met 10 modules en 7 bonussen.

Hoe je een Website bouwt met Webflow van het model naar het online, dit is precies wat je aan het einde van de training weet te doen.

Het is geen eenvoudige training, het is de training die je naar je succes leidt. Mijn doel is niet om trainingen te verkopen en je in het wild te gooien.

Wat is het gedetailleerde programma?

1 - De basis van Webflow onder de knie krijgen.
2 - Structuur en stijl.
3 - Website creëren.
4 - Content management - CMS.
5 - Geavanceerde animaties.
6 - De website afwerken.
7 - Online gaan.
8 - Hoe een Webflow project verkopen aan een klant.
9 - E-Commerce.
10 - Geavanceerde use cases.

+ 7 Bonus

→ Bekijk het volledige programma

Wat zijn de bonussen?

Toegang tot een Private
Group Live gesprek elke week
Script Phone, Mail.
Materialen & Oefeningen SEO
Canvas
Figma & Schets Checklist Jaarplanning

Moet ik enige kennis of voorwaarden hebben?

Nee, deze cursus is voor beginners, freelancers, grafisch ontwerpers, creatievelingen en iedereen die interesse heeft in design.

Om te slagen in deze cursus, hoef je GEEN html, CSS, Javascript of een andere taal te kennen.

Er zijn geen ontwikkelingsvereisten nodig!

Dit is geen web design cursus, dus je moet enige basiskennis van design hebben, maar een gepassioneerde beginner zoals ik zal het met gemak kunnen doen!

#NoCode#NoTheme#NoPrerequisites

Wanneer begint en eindigt de training?

Deze training begint nu en eindigt nooit! Dit is een online training waarbij u vrij bent om in uw eigen tempo vorderingen te maken. Jij beslist wanneer je begint en wanneer je eindigt.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus en de besloten groep?

Als je eenmaal toegang hebt tot de training, heb je levenslang toegang tot de video's en de privégroep!

Dit is zeer belangrijk als voorwaarde voor u om deze training op een 100% serene manier en zonder gehaastheid door de tijd te beleven!
U
moet de mogelijkheid hebben om de video's te zien, te bekijken, te beoordelen en opnieuw en opnieuw te bekijken, zodat Webflow geen geheimen meer voor u heeft!

Hoeveel verdien ik met het maken van websites?

Ik kan je absoluut geen resultaat beloven. Omdat iedereen de training kan kopen en op de bank kan blijven liggen...

Echter, de training die ik u aanbied zal u in staat stellen om websites met een hoge toegevoegde waarde te creëren voor budgetten tussen 5K€ en 25K€ of zelfs meer!
Het
enige wat je nodig hebt is een beetje interesse in de digitale wereld, passie en een beetje doorzettingsvermogen!

Moet ik HTML/CSS kennen?

Er is geen kennis vereist om in te schrijven voor de opleiding (noch van Webflow, noch van HTML/CSS).

Zelfs als u al enige ervaring met Webflow hebt, kunt u met de Aan de slag-training van Happy.academy profiteren van trainingsvideo's waarin geavanceerde technieken worden behandeld.

Maar dat niet... u krijgt alle sleutels tot mijn persoonlijke verkoopproces dat ik de afgelopen 2 jaar heb ontwikkeld, en de manier waarop ik de levering van websites aan mijn klanten beheer.

Moet ik betalen voor een Webflow account?

In het begin kunt u gratis starten!

U kunt de training met een Webflow account geheel gratis starten en volgen.

Maar, een klein advies, ik denk dat het voordeliger voor u zal zijn (en uw kansen op succes zal vergroten) als u zich inzet en overstapt op een betaalde professionele account.

Wat is het verschil tussen de training en Webflow University?

Terwijl Webflow technische video's aanbiedt die laten zien hoe je de functies van de software gebruikt, richt de happy.academy training zich op hoe je deze functies implementeert op ECHT werk en klantvoorbeelden.

Ik behandel ook Websites gemaakt voor klanten (en oplossingen voor hun bezwaren), wat niet wordt behandeld door de Webflow universiteit.

Als ik niet tevreden ben, kan ik dan mijn geld terugkrijgen?

Schrijf je zonder risico in voor de Happy.academy cursus!

Je zult het geweldig vinden.

Maar, als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met de cursus, laat ons weten waarom en we geven je binnen 30 dagen na aankoop je volledige geld terug, zonder vragen te stellen.

Moet ik op een bepaalde datum aanwezig zijn om de training te volgen?

Nee, de happy.academy training is alleen beschikbaar in e-learning.

U krijgt toegang tot alle modules in videoformaat. U kunt de cursus dus in uw eigen tempo volgen!
U bent
echter welkom tijdens onze wekelijkse "Coffee Breaks" waar we verschillende onderwerpen zullen bespreken.

Kunnen we de video's downloaden?

Nee.
De
training is alleen beschikbaar op het Teachable-platform, dus u moet verbonden zijn met het internet om de video's te kunnen volgen.

Wat als ik dat niet kan?

Ik ben hier en de gemeenschap ook.

Het delen, uitwisselen en overdragen van mijn kennis zijn waarden die mij na aan het hart liggen!

Mijn doel is absoluut niet om een training te verkopen en mijn studenten te laten "slagen".

Ik ben aanwezig en beschikbaar en daarom worden er regelmatig "Live Calls" georganiseerd. Dit zijn echte momenten van uitwisseling en delen!

Hoe schrijf ik me in voor de cursus?

Klik op de START-training en volg de stappen.

Blijf op de hoogte, want de "Amplify" en "Triumph" trainingen staan gepland voor 2021 en 2022!

De happy.academy maakt van jou de Next Generation Web Designer!

Heb je nog meer vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u contact met mij opnemen via kevin@happydesk.be.

ONDERNEEM NU ACTIE

Hoeveel kost het?

U kunt in termijnen of in één keer betalen.

Dank u wel! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het versturen van het formulier.
Kopieer

SSL-beveiligde betaling

gegevensintegriteit

30 dagen tevreden of terugbetaald

Heb je nog meer vragen?

Krijg de antwoorden zodat u de beste keuze kunt maken.

DE PRIJS GAAT OMHOOG:
00
DAGEN
00
UUREN
00
MINUTENEN
00
TWEEDE
Koop