HEY

Neem deel aan de volgende Webflow uitdaging!

Webflow Expert

11 Modules - Levenslange toegang

Hoe u een website bouwt en hoe u deze aan uw klant kunt verkopen is precies wat u aan het einde van de training weet te doen. Bovendien wordt u elke week begeleid om uw succes te verzekeren en de zorgzame gemeenschap is er om u te helpen de top te bereiken.

Ik doe vandaag mee aan de training
Ik doe vandaag mee aan de training
Ik doe vandaag mee aan de training
Ik doe vandaag mee aan de training
Ik reserveer mijn plaats
Ik doe vandaag mee aan de training
Koen Prins
met
Koen Prins

DAG

Ben je moe van het voelen van
deze dingen?

"Ik heb een miljard ideeën, maar ik kan ze niet ontwikkelen tot een echte website."

"Ik heb CSS, HTML, Javascript
geprobeerd, maar de code bevalt me niet."

"Alles wat ik doe is de UI/UX maken, dan roep ik een ontwikkelaar op."

"Ik heb CSS, HTML, Javascript
geprobeerd, maar de code bevalt me niet!"

"Ik hou van design, maar ik verdien niet genoeg geld. Ik weet zeker dat ik een winstgevender bedrijf zou kunnen hebben,
, maar hoe?"

NA DE OPLEIDING

Terwijl
dit zou willen...

"Ik doe de mock-ups, het ontwerp, de web-flow ontwikkeling en zelfs de basis SEO."

"Ik heb mijn Macbook Pro en ik heb net een week in Cancun gekocht."

"Nu ik het ontwerp en de ontwikkeling onder de knie heb, verdien ik heel goed mijn brood."

"Ik heb elke dag plezier en hou ervan om aan steeds grotere projecten te werken."

"Dankzij deze nieuwe vaardigheid en dankzij de gemeenschap, heb ik een nieuw niveau bereikt en zie ik nu BIGGER"

Dan is Webflow Expert iets voor u.

Mijn visie is zodanig dat het toetreden tot happy.academy in de eerste plaats deel uitmaakt van een ondersteunende en zorgzame gemeenschap. Geen enkele student blijft aan de zijlijn staan.

We ondersteunen elkaar, we helpen elkaar, we lossen samen uitdagingen op en we stellen zelfs teams samen voor nieuwe projecten.

We hebben al tientallen en tientallen happy.academy afgestudeerden in verschillende landen en zelfs tot aan het einde van de wereld.

Ten tweede is de training volledig online, dus je hoeft niet te reizen en het stelt je in staat om in je eigen tempo te leren.

Dus zelfs als je nu al een baan hebt, of als je in een periode van verandering, ondervraging of overgang zit, heb je geen stress te hebben, je begint wanneer je wilt, je eindigt wanneer je wilt en je bekijkt de video's zo vaak als je wilt.

Highlights

Dit is wat er op je wacht

Stel je voor dat je de controle hebt over je bedrijf, je tijd en je financiële toekomst. Stel je voor dat je omringd, begeleid en ondersteund wordt door een training, een trainer en een gemeenschap die je stap voor stap naar je succes begeleidt.

Zonder code

Webflow beheersing om snel mooie websites te bouwen zonder te hoeven coderen.

Geen thema

U hoeft geen thema meer te kiezen om indruk te maken op uw klanten en biedt nu producten op maat aan.

Geen voorwaarden

Bouw een 100% functionele website voor u en ontwikkel nieuwe vaardigheden.

Wilt u liever 100 uur werken om 1€ te verdienen, of 1 uur werken en 1000€ verdienen?

Onmogelijk?

(Ik weet dat het een domme vraag is - maar lees verder en je zult ontdekken hoe het je gaat helpen je vaardigheden te vermenigvuldigen en een bijna oneerlijk voordeel te nemen ten opzichte van anderen).

* geleidelijk aan online te zetten in 2021

In Europa explodeert het aantal Freelance-ondernemers.

Laten we het hebben over leeftijd, 52% van de Freelancers zijn millennials, dat wil zeggen jonge mensen tussen 25 en 40 jaar oud.

"Als je jong bent heb je tijd maar geen geld, als je oud bent is het het tegenovergestelde het geval. En in ieder geval geef je het uit zoals je wilt. "Martin Page

Door deze situatie te observeren, wilde ik mijn manier van werken en zelfs mijn manier van denken veranderen. Om mijn relatie met de tijd en de manier waarop ik geld verdien te verbeteren. Ik heb veel gelezen, veel geleerd, onderzoek gedaan en nieuwe tools geadopteerd.

Deze verandering heeft een enorme impact gehad op mijn leven, daarom heb ik besloten om mijn trainingsprogramma te lanceren, met alles wat ik geleerd heb, om mensen zoals jij en ik te helpen die nu van het leven willen genieten en niet morgen!

Interesse om meer te leren over Webflow Expert en Happy.academy?

Waarom zou je deel uitmaken van onze gemeenschap?

"Hoe verwacht je dat ik een website maak, ik heb nooit geleerd hoe ik moet coderen. "

" Ik ben bang dat ik niet genoeg klanten heb om in mijn levensonderhoud te voorzien. "

Een Freelance Contractor verdient niet veel geld. "

Ik ben goed in ontwerpen, maar niet in coderen, het is te ingewikkeld voor mij. "

" Een freelancer worden? Ik wil niet elke dag alleen achter mijn bureau zitten. "

Als dat is wat je denkt, vergeet dan alles en lees het volgende, want Happy.academy zal je laten zien dat al deze vooropgezette ideeën verkeerd zijn! Het verhindert u om UW carrière in de digitale wereld te bevorderen en te starten!

De Gouden Eeuw van het Webdesign is hier en nu!

In de afgelopen jaren hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in onze cultuur en in veel technologieën die hebben geleid tot een groeiende vraag naar bekwame, multi-tasking Designers.

Laten we het voorbeeld van Apple nemen, dat Design en de klantervaring tot een standaard heeft gemaakt die gebruikers nu als vanzelfsprekend beschouwen. Bedankt Apple, want dit opent de deur voor uw toekomstige klanten om te kunnen investeren in kwaliteitsvol design.

Dankzij de technologie is het nu veel gemakkelijker om een bedrijf te starten, er zijn nu een groeiend aantal bedrijven die een competente webdesigner nodig hebben om hun bedrijf naar hun websucces te leiden.

Dankzij diezelfde technologie en het internet kunnen wij als Freelance Designer zelfstandig leren en werken, waar dan ook ter wereld. Dit geeft ons meer dan ooit de mogelijkheid om meer dan eervol in ons levensonderhoud te voorzien en intens te genieten van de momenten die aan ons gezin, aan ons zijn opgedragen.

Webflow, de ontdekking die mijn leven als webdesigner heeft veranderd!

Voor het maken van een gewone website heb je een Designer nodig die het ontwerp doet en een Developer die de ontwikkeling doet...

Eenvoudig nee?

Helemaal niet!

Want tussen de visie van een Designer en de visie van een ontwikkelaar zit een wereld van verschil!

De Designer brengt meestal vele uren door en wisselt veel e-mails uit voor een doel dat niet zo perfect is als hij zou hebben gehoopt.

Maar dat was eerder!

Voor mij veranderde alles in 2015 toen ik ontdekte dat Webflow mijn werkproces letterlijk veranderde dankzij de tijdsbesparing van CON-SI-DE-RABLE!

Webflow is een tool waarmee u uw website kunt coderen zoals geen enkele andere ontwikkelaar dat zou doen en zonder enige code.

Laat me uitleggen, het gaat niet om Wix of Divi, die zeer beperkende platformen zijn in termen van animatie en interactiemogelijkheden. Dit is een professioneel platform waarmee u tijd en dus meer geld kunt besparen voor een topkwaliteit eindresultaat.

Een website die ik in 3 tot 4 weken op Wordpress maak, ik doe het in minder dan 4 uur op Webflow, ik zal u laten zien hoe!

Vroeger werkte ik 10 uur per dag, 6 dagen per week voor een omzet van 30.000€ per jaar. Nu verdien ik 200.000€ door mijn werktijd terug te brengen tot 4 uur per dag.

Webflow heeft mijn leven letterlijk veranderd! Dankzij deze tool kan ik meer beschikbaar zijn voor mijn familie terwijl ik websites lever die voldoen aan de verwachtingen van mijn klanten.

Wat kan Happy.academy Training meer voor mij doen dan alle andere?

Het is niet alleen de training, het is de training die je naar succes leidt. Mijn doel is niet om trainingen te verkopen en je in het wild te gooien.

Mijn doel is om een Community van Freelancers te creëren die competent en gelukkig zijn in wat ze ondernemen.

Om onze Community te ondersteunen is er een privé groep opgericht om elkaar te helpen, te ondersteunen en te motiveren.

"Coffee Breaks " worden elke week georganiseerd om samen vragen te beantwoorden en de verschillende problemen op te lossen.

Aan het einde van je opleiding heb je de mogelijkheid om lid te worden van Happydesk, wat deuren opent naar vele contractmogelijkheden.

Er isgeen diploma nodig, je hebt alleen een beetje passie en doorzettingsvermogen nodig.

Dit is niet alleen een technische opleiding van Webflow. Ik laat je ook zien hoe je strategische of zakelijke problemen oplost, hoe je een project oplost en hoe je je werkproces van A tot Z beheert.

Je hebt alle sleutels tot een succesvolle freelance carrière.

Maar dat is nog niet alles!

Wij organiseren evenementen, Happy.webevent genaamd, omdat het gevoel minder alleen te zijn onze essentie als leider versterkt. Happydesk organiseert evenementen tussen Freelancers / Ondernemers die meer dan gemotiveerd zijn om zichzelf te overtreffen en doelen te bereiken waar men nooit op gehoopt had. We organiseren ook uitdagingen het is HYPER verrijkend.

Schrijf je in op Happy .webnews, het is een nieuwsbrief als geen ander. Echte inhoud die het leven van een ondernemer weerspiegelt die elke dag leert en al zijn ontdekkingen doorgeeft. Naast de blogartikelen die elke week worden gepubliceerd, leert u dingen die u zullen helpen om uzelf een boost te geven en uw werk dag na dag te optimaliseren. Omdat we al onze kennis van de digitale wereld ter beschikking stellen van onze Community om u te begeleiden in de zoektocht naar uw Websucces.

2 Happy.video worden elke week op Youtube gepubliceerd omdat we bij Happydesk absoluut alles delen met als hoofdonderwerpen alle sleutels om uw training te perfectioneren.

Om ons minder alleen te voelen, sluit u zich aan bij de Happy.webflower Community omdat we met zo'n heterogene groep mensen, afkomstig van zoveel verschillende plaatsen, een uniek perspectief brengen in alles wat we doen. Er is kracht in cijfers!

Profiteer van onze Happy.partner omdat onze ervaring ons in staat heeft gesteld om de beste producten, tools en plaatsen te selecteren zodat onze Web Designer Community zonder matiging van al deze voordelen kan genieten.

Om uw leven gemakkelijker te maken, worden al deze tools verzameld in uw dashboard, zodra u zich heeft geregistreerd.

Aarzel niet langer. Ga ervoor!

Het is tijd om op de trein te stappen, de Happy.academy Community groeit en groeit.

Wil je er deel van uitmaken?

Hoe dan ook, er is één persoon waarmee je dit avontuur wilt beleven, jij.

Dus je verandering begint hier:

Ik doe vandaag mee aan de training
Ik doe vandaag mee aan de training

Ga op de wachtlijst staan.

eerst komt, eerst maalt

Happydesk zet zich in voor het beschermen en respecteren van uw privacy, en wij zullen uw gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen over onze producten en diensten.

Dank u wel! Uw plaats is nu gereserveerd!
Oeps! Er ontbreekt iets.

OPLEIDING

11 Modules - Levenslange toegang

Hoe u een website bouwt en hoe u deze aan uw klant kunt verkopen is precies wat u aan het einde van de training weet te doen. Bovendien wordt u elke week begeleid om uw succes te verzekeren en de zorgzame gemeenschap is er om u te helpen de top te bereiken.

* geleidelijk aan online te zetten in 2021

Module 1

Beheers de basis van Webflow

Ben je een freelancer, of sta je op het punt om dat te worden? U bent een grafisch ontwerper, ontwikkelaar of u wilt gewoon websites maken? Bent u op zoek naar de ideale tool om deze grote verandering in uw professionele carrière door te voeren? Dan is het tijd om aan de slag te gaan, want je hebt de training gevonden die je nodig hebt!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U leert de stappen om Webflow te starten.

+ U zult zien dat het gemakkelijk is om Webflow te starten, zelfs als u geen ervaring hebt met Webflow, HTML, CSS of enige andere vorm van websitecreatie.

+ U zult het vooroordeel dat u niet in staat bent om zelf een website te maken, uitwissen.

Wat staat u te wachten in deze module

Webflow's Engels-Franse Lexicon

Webflow VS andere platformen (5:32)

Basis HTML / CSS concepten (10:42)

Lay-out Basics (8:28)

De smartphone en tablet versie (3:54)

De grondbeginselen van de interactie (3:30)

De basiscomponenten van Webflow (22:40)

Symbolen (4:24)

Praktijk: een Webflow demo (23:33)

Module 2

Structuur en stijl

Weet je niet waar je moet beginnen? Misschien denkt u dat u geen logica, structuur of stilistische smaak heeft? Je kunt het leren!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U leert hoe u een functionele website kunt structureren.

+ U ziet hoe u elementen in Webflow kunt stijlen en markeren om de website super effectief te maken en het WOW-effect voor uw klanten te creëren.

Wat staat u te wachten in deze module

Hoe benoemen/styling elementen (19:17)

Hoe een website te structureren (17:56)

De stijlgids (14:49)

De Flexbox: geavanceerde indeling (18:08)

Oplossing van de uitdaging nr. 1 "Flexbox-spel" (13:26)

Het raster: geavanceerde indeling (7:20)

Positioneringsmodi (12:20)

Afbeeldingen en achtergronden toevoegen (5:25)

Beeldtypes (JPEG, SVG, PNG, ...) (5:56)

Opsporen en oplossen van een lay-outprobleem (4:04)

Snelkoppelingen/Hack Webflow te weten komen

Fontawesome toevoegen aan Webflow (5:59)

Module 3

Oprichting van de 1e Webflow-website

Denk je dat je hier niet goed in bent en dat je het niet gaat redden? Dat het jaren hard studeren kost om een website te maken? Laat me je dat laten zien Nee! Tegen het einde van deze week zullen al deze ideeën vervormd zijn.

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U maakt een ontwerpmodel met Figma / Sketch of Adobe XD.

+ U krijgt de mogelijkheid om de tot nu toe verworven basiselementen te oefenen + U maakt een Site Een pagina van een van mijn echte klanten + Aan het einde van deze week zult u een ontluikende Web Designer kunnen worden genoemd!

Wat staat u te wachten in deze module

Uitdaging #2: Ontwerp in Figma/Schets/Adobe XD en ik maak het op Webflow (73:32)

Module 4

Content management - CMS

CMS, ik weet niet eens wat dat betekent, dus waarom zou ik het doen? Geen paniek! CMS = Content Management Systeem, ik leg hier alles uit en hoe we het gaan gebruiken in Webflow!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U begrijpt alle functies van een CMS.

+ U realiseert zich de kracht van het Webflow CMS. + U kunt zelfs de huidige beperkingen omzeilen.

Wat staat u te wachten in deze module

Inzicht in het CMS en enkele case studies (14:57)

Hoe het CMS te gebruiken (Stap voor Stap) (22:59)

De geavanceerde mogelijkheden van het CMS (8:24)

In- en uitvoergegevens (8:51)

Uitdaging #3: Gebruik van CMS - Top 250 IMDB (5:43)

Uitdaging nr. 3: mijn oplossing

Module 5

Geavanceerde animaties

Nou, dat is nog niet alles! Oké, je weet hoe je een Site One-pagina moet maken, Bravo! Maar nu moet je het aanpassen, verbeteren, omzetten naar het imago van je klant, en je komt er in een klik!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U gaat nog verder om een WOW-effect te creëren op uw website.

+ U beheert scrollende effecten, popups en vele andere elementen zoals een baas. + U weet hoe u een website kunt aanpassen om uw klant te voorzien van kwaliteit en gepersonaliseerd werk.

Wat staat u te wachten in deze module

Inzicht in animaties (20:19)

Maak popups (11:51)

Animatie van elementen met scroll (5:58)

Het Parallax-effect (10: 42)

Geanimeerde horizontale scrolling (7:10)

Een 3D-effect toevoegen aan elementen (6:48)

Maak een eenvoudige en leuke voorlader voor uw projecten (4:26)

Integratie en gebruik van Lottie-animatie (5:34)

Balk die verschijnt/verdwijnt op de rol (5:24)

Module 6

Afronding van de website

Hoe beheer je alle onderdelen die ervoor zorgen dat een website werkt? Het is deze manier, want het is niet genoeg om een website te maken en deze in de grote Google-jungle te gooien!

Wat betekent dat concreet voor u?

Toestemmingskoekjes

+ U heeft alle kennis in huis om de SEO correct in te richten.

+ U leert dat een succesvolle Site niet stopt bij de ontwikkeling, maar dat er verschillende post-creatie elementen moeten worden aangebracht.

+ U heeft alle sleutels in handen om ervoor te zorgen dat elk van uw klanten tevreden is.

Wat staat u te wachten in deze module

SEO checklist voor het online gaan (13:06)

Google Analytics, Google Search Console, Google Maps (13:50)

Formulieren (contact, e-mailing, ...) & Integratie (14:02)

Test de website (5:43)

Privacy, GTCS, GDPR & Toegankelijkheid (7:49)

Module 7

Het aanleggen van de lijn

Wat is de procedure die moet worden gevolgd als alles klaar is? Hoe voorkom je dat je faalt in dit laatste stuk?

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U leert alle stappen om een website online te zetten.

+ U weet (als de klant al een website had) hoe u de SEO van de vorige website kunt behouden om deze toe te passen op de nieuwe website.

+ U leert hoe u de website kunt overdragen aan de klant, zodat hij zelf wijzigingen kan aanbrengen.

Wat staat u te wachten in deze module

Lancering van de nieuwe Webflow-website zonder verlies van de SEO van de vorige website (8:10)

De verbinding van het domein met Webflow hosting (Voorbeeld OVH, 02switch) (4:43)

Levering van het project aan de klant (6:29)

Website exporteren naar WordPress, Shopify (5:49)

Website exporteren naar WordPress met de Webflow-plugin (1:46)

Module 8

Hoe verkoop je een Webflow project aan een klant?

Het is goed om te weten hoe je een website maakt, maar je moet wel weten hoe je gemakkelijk kunt leven en daarvoor moet je alle argumenten op tafel leggen!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U begrijpt de zorgen van uw klant en legt de voordelen van het werken met Webflow uit.

+ U leert alle financiële aspecten van het maken van een website (offerte, factuurbedrag, ...).

+ U weet hoe u grote projecten kunt afsluiten dankzij Webflow.

Wat staat u te wachten in deze module

Hoe verkoop je Webflow aan klanten (18:37)

Wat zijn de belangrijkste bezwaren tegen Webflow en hoe kunnen deze worden aangepakt? (5:26)

Hoeveel kan ik mijn cliënt in rekening brengen (6:54)

De perfecte prijsopgave (15:05)

Welk onderhoud moet worden gepland en hoe kan het worden gemonetariseerd? (4:20)

Hoe beschermje jezelf tegen slechteklanten (10:22)

Module 9

E-commerce Webflow en meer (het is zwaar)

Nee, een e-commerce website is te geavanceerd voor u! Als je het zo ver hebt geschopt is het omdat alles mogelijk is, E-commerce ook!

Met mijn eigen e-commerce voor 10 jaar, zul je Webflow e-commerce onder de knie krijgen, maar ik heb ook een paar tips om met je te delen.

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U kunt een productpagina maken en deze aanpassen aan de wensen van uw klant.

+ U begrijpt het e-commerce ecosysteem van het plaatsen van een product in het winkelmandje tot aan de levering.

+ U ontdekt alle voordelen die Webflow E-commerce biedt ten opzichte van andere platformen.

+ U zult zien dat Webflow E-commerce geen geheimen meer voor u heeft!

Wat staat u te wachten in deze module

Inzicht in Webflow E-commerce (12:16)

Het CMS van Webflow E-commerce (4:58)

De productpagina en de knop "Toevoegen aan winkelwagen" (5:06)

Geïntegreerde & externe betaalmethoden (19:36)

Catalogusconfiguratie (9:11)

E-mail-setup (5:25)

De marketing van een E-commerce (12:33)

Lancering van de online shop, testen en publiceren (3:43)

Module 10

Gevorderde gevallen van gebruik

Ik begrijp de code niet, het is een nerd ding, je moet urenlang voor je computer blijven voordat je een overtuigend resultaat krijgt. Nou nee, met wat ik je nu ga vertellen, weet je ook hoe je het moet doen!

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U gaat verder dan wat Webflow kan bieden door te leren hoe u codering kunt implementeren.

+ U zet uw website om in een tweetalige en zelfs meertalige site.

+ En nog veel meer ...

Wat staat u te wachten in deze module

De meertalige website (eenvoudig) (4:47)

De meertalige website met Weglot (compleet) (10:02)

Integratie van Instagram-publicaties (3:24)

Externe code-integratie voor meer effecten en mogelijkheden (7:13)

Integratie van online afsprakenplanning (4:03)

Integratie met Zapier (7: 28)

Integratie met Memberstack (19: 36)

Google-modules die u kunt toevoegen (14:18)

Webflow's krachtige zoekbalk (8:56)

Het Ecosysteemnummer ( 31: 56)

Overzicht en overschrijding van de limieten (17:14)

Module 11

Klantenproject van A tot Z

Begroting van de klant 10k€

Ik weet niet waar ik moet beginnen en ik ben bang dat ik iets vergeet. Ik moet een overzicht krijgen van een echt project om de zakelijke problemen achter elk webproject te begrijpen.

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U leert mijn methode om efficiënt en zonder stress een website te maken.

+ U zult niet twijfelen aan uw nieuwe vaardigheden.

+ U zult in staat zijn om een professionele website te maken zonder iets te vergeten.

Wat staat u te wachten in deze module

Ik plan mijn project (5:05)

Structuuranalyse, Exporteren van elementen, uploaden naar Webflow (11:04)

Maak de stijlgids (14:40)

Het creëren van de CMS-structuur voor de blog (4:07)

Aanmaken van de navigatiebalk en de startpagina (86:03)

Coachen/consulteren Deel 1 pagina (31:46)

Maak de pagina Coaching/Consulting Deel 2 aan (53:27)

Maak Blog pagina + CMS Artikel pagina met YouTube Video (34:10)

Hoe pas ik de mobiele versie aan (37:06)

Website animatie (11:48)

Marketing: Popup fullpage, Hallobar (8:53)

Log in met Zapier voor het formulier "e-mail" + "contact" (10:58)

Maak een controle van de set voor browsers (3:49)

Vul het SEO gedeelte in (zie SEO checklist) + Line up (3:47)

Neem een trainingsvideo op voor de klant (8:36)

Eindmodule

Dit is nog maar het begin.

Dat is het, je weet hoe je met Webflow een website van A tot Z kunt maken, je hebt nu 100% vertrouwen in jezelf, je kunt nu projecten ketenen die stuk voor stuk ambitieuzer zijn dan de vorige.

Wat betekent dat concreet voor u?

+ Trots en totale beheersing van een nieuwe vaardigheid

+ U kunt websites maken voor 10k€, 15k€, >20k€

+ De verkoop zal worden gecontroleerd (phew!)

+ Laten we voor nieuwe hoogten gaan.

Wat staat u te wachten in deze module

Word een expert (5:46)

Mijn conclusies en wat u te wachten staat (4:54)

Webflow Coaching & Probleemoplossing

Officieel Happy.academydiploma

Je zal te zien zijn op Happydesk.be.

Kansen liggen al op u te wachten!

Een paar woorden over de Studio Master cursus

Intro : Hoe maak je een PRO-website op Webflow?

Inzicht in de basisprincipes van het maken van websites

Wat betekent dat concreet voor u?

Begrijp de zakelijke kwesties achter elke creatie.

Aflevering 1: The Vision

Beantwoord de basisvragen om alle kaarten in de hand te krijgen.

Wat betekent dat concreet voor u?

U zult in staat zijn om een voorbeeldige UX-gebruikerservaring te bieden die zelfs indruk zal maken op uw klant.

Aflevering 2: The Structure

Zet al uw ideeën op hun plaats om te beginnen met het maken van het model.

Wat betekent dat concreet voor u?

U zult in staat zijn om betere modellen te creëren, en minder revisies te maken met uw toekomstige klanten.

Aflevering 3: The Design

Leer hoe u ontwerpen kunt maken die functioneel en intuïtief zijn.

Wat betekent dat concreet voor u?

U zult in staat zijn om te innoveren en tegelijkertijd te voldoen aan de verwachtingen van uw klanten.

Ontwikkeling op Webflow (deel 1)

We vallen de ontwikkeling van Webflow aan

Wat betekent dat concreet voor u?

Een hele pagina gemaakt van een lege pagina

Aflevering 5: Webflow Development (Deel 2)

Deel 2 om de homepage af te ronden

Wat betekent dat concreet voor u?

Een homepage die van begin tot eind goed is opgebouwd.

Aflevering 6: Voeg het Blog deel toe op Webflow

Voeg de Blog sectie toe met alle opties die u nodig heeft.

Wat betekent dat concreet voor u?

U zult in staat zijn om een bloggedeelte voor te stellen en te begrijpen hoe u CMS-databases kunt gebruiken.

Aflevering 7: De mobiele versie

De mobiele en tablet-versie, die u kent, is vandaag de dag onmisbaar.

Wat betekent dat concreet voor u?

Creëer een geweldige Mobile en Tablet ervaring in slechts een paar minuten.

Laten we overschakelen naar de Premium-modus

U wilt onberispelijke 10k€ Websites creëren en een "Premium" aanbieding doen. U wilt een proces toepassen dat werkt en u in staat stelt om elk project beter te plannen. U wilt een "100% online" (Remote) of fysieke dienst aanbieden en uw klanten een 5/5-notitie op sociale netwerken achterlaten.

Wat betekent dat concreet voor u?

+ U zal de creatie van "Premium" websites kunnen aanbieden voor een minimum van 10K€

+ U zal leren hoe u uw projecten beter kan plannen en beheren.

+ U zal een kant-en-klaar proces hebben dat werkt als een uurwerk.

Het kiezen van uw Kennel & het Bericht

U wilt effectiever communiceren op sociale netwerken en de aandacht van de beste klanten trekken. Je wilt leren om copywriting te doen die werkt. U wilt herinnerd en bedacht worden voor nog ambitieuzere projecten.

Wat betekent dat concreet voor u?

Je leert beter te communiceren, jezelf beter te presenteren online en offline, en zet je in op wat voor jou het meest zinnig is.

Winnen van de grondbeginselen

U wilt een strategie voorstellen die zinvol is en de beste resultaten oplevert. U wilt uw klanten websites aanbieden die echt converteren. U wilt leren over online marketing en hoe deze toe te passen.

Wat betekent dat concreet voor u?

Elk project wordt een succes, want alles zal glashelder zijn. De resultaten zullen verbazingwekkend zijn omdat je alle kaarten in je hand hebt om een naadloze gebruikerservaring te creëren die de beste resultaten oplevert.

SEO voor meer goede klanten

Aangezien u de vorige modules al goed in de hand hebt, wilt u een stichting oprichten die uw klanten "automatisch" zal brengen. De volgende stap is dan meer technisch en fundamenteel, want u heeft "alles" wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat de SEO van uw bedrijf en die van uw klanten maximaal is.

Wat betekent dat concreet voor u?

Alle SEO-sleutels die u moet kennen, begrijpen en toepassen, vandaag en morgen. Uw fundamenten zullen optimaal zijn en de groei zal er zijn, dat kan ik u verzekeren.

Creëer de beste webervaring

Je wilt alles weten over IU/UX en het vandaag nog toepassen. U wilt nieuwe en uitzonderlijke ervaringen creëren. U wilt de techniek leren om de ergonomie beter te begrijpen. Dit is beter dan een ontwerpcursus.

Wat betekent dat concreet voor u?

Ergonomie, design, typografie, kleuren,... alle onderwerpen komen binnen uw bereik. Je leert de kracht van de visuals en de sfeer, zodat elk project een echt meesterwerk is.

Verkoop, prijzen en onderhandelingen

U wilt meer quotes ondertekenen en, nog belangrijker, quotes die voor u zinvol zijn. U wilt voor, tijdens en na elk project comfortabel omgaan met klanten. U wilt bereid zijn om "stressvrij" te onderhandelen en vooral uw tarieven te verhogen!

Wat betekent dat concreet voor u?

U zult een stap voor zijn op eventuele bezwaren van klanten. Je zult de verkoop voor het leven onder de knie krijgen, en dat is onbetaalbaar. Een verschuiving in je gemoedstoestand die je naar een niveau brengt dat je nog nooit eerder hebt kunnen bereiken. 

Beheer & Financiën

Je wilt geen klanten meer "zoeken". U wilt meer winst genereren met een eersteklas klantenkring. U wilt uw cashflow beter beheren en meer winst verzamelen.

Wat betekent dat concreet voor u?

Elk nieuw project zal altijd rendabeler zijn. Uw bankrekening zal de komende jaren altijd in het groen staan. 

Klantrelatie

U wilt meerdere projecten tegelijk beheren zonder stress. U wilt weten hoe u de winst van elk project, in het verleden of in de toekomst, kunt verhogen. Je wilt zelfs conflicten beheersen als het fout gaat.

Wat betekent dat concreet voor u?

De klantrelatie zal voorbeeldig zijn en elke klant zal u een 5/5 commentaar geven. U zult in staat zijn om verschillende projecten te beheren en de klanttevredenheid aan de top te houden. 

Creëer een team

Je wilt alles alleen doen, maar je weet niet hoe je het moet doen. Of integendeel, u wilt leren hoe u effectief kunt delegeren, zodat u kunt nadenken over de strategie voor de toekomst van uw bedrijf.

Wat betekent dat concreet voor u?

Je hebt een onfeilbare techniek om de juiste mensen te kiezen. Kies volgens verschillende criteria, maar creëer vooral een stabiele en vruchtbare langetermijnrelatie. U zult vertrouwd zijn met de bedrijfscultuur.

Voorspellende systemen

Het gaat om het systeem. Je zult nooit meer iets anders zien. Elk element is gerelateerd aan een ander om 1 systeem te vormen dat kan worden gecontroleerd, verbeterd om al uw doelen te bereiken.

Wat betekent dat concreet voor u?

Financiën, marketing en besluitvorming worden eenvoudiger met cijfers. U zult begrijpen hoe u het beste kunt voorspellen en het slechtste kunt voorkomen op de korte, middellange en lange termijn. 

Pssst... Onbeperkte updates zonder extra kosten!

Ga op de wachtlijst staan.

eerst komt, eerst maalt

Happydesk zet zich in voor het beschermen en respecteren van uw privacy, en wij zullen uw gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen over onze producten en diensten.

Dank u wel! Uw plaats is nu gereserveerd!
Oeps! Er ontbreekt iets.

DE BONUSEN

8 Bonussen - Alles om te slagen

Bonussen om ervoor te zorgen dat de Webflow-ervaring optimaal is en dat u de doelen die u zich heeft gesteld, kunt bereiken.

Sluit u aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die voor dezelfde uitdagingen staan als u en deel hun advies en prestaties door toegang te krijgen tot de exclusieve Happydesk-community!

Bonus 1: Particuliere groep

Dompel u onder in de wereld van Webdesign met Webflow en profiteer van het deskundige advies van Kevin en zijn speciale gasten tijdens wekelijkse uitnodigingsgesprekken.

Bonus 2: Elke week live bellen

Ontvang alle e-mail- en telefoonscripts die worden gebruikt en profiteer ook van het advies wanneer u met toekomstige klanten wordt geconfronteerd, zodat u alle kansen aan uw kant kunt zetten.

Bonus 3: Scripttelefoon, Post

Ontvang alle materialen en oefeningen om het bureau van uw dromen te creëren terwijl u minder werkt en meer verdient! Je hoeft niet 10 uur per dag te werken om er te komen, we hebben wat je nodig hebt om je te helpen!

Bonus 4: Steunen & Oefeningen

Zorg ervoor dat u uw klanten in de nummer 1 positie op Google zet met onze gedetailleerde checklist van best practices voor het creëren van SEO voor uw toekomstige klanten.

Bonus 5: SEO Checklist

Bespaar veel tijd met onze sjablonen om websites op een 100X efficiëntere en professionelere manier te maken. Gebruik het zoals u wilt in uw proces.

Bonus 6: Canvas Figma, Adobe XD en Sketch

Maak indruk op je collega's en vrienden met je officiële Happy.academy-certificering als je de cursus hebt afgerond - je zult verbaasd zijn hoe goed je zult worden gevonden!

Bonus 7: Het officiële certificaat van Happydesk

Organiseer uw dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden op een zeer efficiënte manier met onze jaarplanning, zodat u uw doelen zeker kunt bereiken!

Bonus 8: Jaarlijkse planning

Koffiepauze

Kom elke week naar ons toe ☕

Ga elke week met mij en de coaches mee naar onze wekelijkse "Coffee Break" afspraak waarbij u al uw vragen kunt stellen over Webflow, Business, Freelance, Tips, Marketing, SEO, etc... Dankzij onze ervaring kunnen wij u helpen en uw vorderingen gedurende het hele avontuur volgen.

100% online

Alles gebeurt online

Happy.academy is 100% online. Dat betekent dat je overal en altijd in je pyjama of flip-flops kunt komen!

Ga elke week in je eigen tempo door het programma, of vertraag het tempo en leer op de manier die het beste bij je past.

30 dagen garantie

Schrijf je veilig in voor de Happy.academy! training!

Je zult het geweldig vinden.


Maar als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het trainingsmateriaal, krijg je binnen 30 dagen na aankoop je geld terug.

Zo zelfverzekerd ben ik over de training!

Het Ultra Complete Programma

Je moet aan alles denken, daarom deel ik een echte veldervaring met je.

11 keer meer voor uw succes

Hoe maak je een website van A tot Z op Webflow, zonder enige voorwaarde.

Mijn volledige proces van het maken van een website.

Hoe converteer je een mockup ontwerp (Figma, Sketch, Adobe XD...) naar een functionele website.

Hoe je grote effecten van Javascript code op te nemen die je op het web kunt vinden.

Hoe een website te structureren en interacties te creëren.

Hoe een website te verkopen aan een klant.

De te volgen stappen om een website te maken en tot 1000€/uur te verdienen.

Hoe de website aan de klant te leveren en te zorgen voor 100% naleving ervan.

Hoe maak je een meertalige website.

Alle hulpmiddelen die ik gebruik om Typo, afbeeldingen en andere media te vinden.

Hoe SEO te optimaliseren.

TEST IT

Deze kleine Quiz zal je helpen beslissen of de training voor jou is of niet.

Eenvoudig en snel

open op Typeformulier

DE DOELSTELLINGEN

Alles wat je nodig hebt om te slagen als webdesigner

Na afloop van de training bent u in staat om 100% op maat gemaakte websites te maken, vanuit uw mock-ups en op een autonome manier.

Webflow Expert

TESTIMONIES

Studentensucces

zonder enige voorwaarden, slaagden ze erin

CURRICULUM

Hallo, ik ben Kevin.

In 2006 heb ik met veel doorzettingsvermogen, passie en mijn oude computer als enige bagage mijn eerste website gemaakt.

Ik ben altijd een autodidact geweest en al mijn kennis van de digitale en ondernemende wereld heb ik te danken aan mijn onvoorwaardelijke leergierigheid en leergierigheid.

Mijn missie: grafisch ontwerpers helpen om professionele webdesigners te worden met Webflow.

ENTRAIDE

Leer niet alleen

Onze gemeenschap is zorgzaam, gepassioneerd en dankbaar.

Grote projecten
Zoek projecten

Toegang tot projectmogelijkheden over de hele wereld via onze webflower-community.

Teamgeest
Creëer een team

Ontmoet nieuwe vrienden en maak nieuwe connecties in onze exclusieve en private community.

Ondersteuning
Deel uw succes

Ontvang aanmoediging en steun van onze gemeenschap in elke fase van uw vorming.

GEMEENSCHAP

Word lid van onze Dynamische & Inspirerende Gemeenschap

Onze Community is een groep gepassioneerde mensen waar iedereen zijn of haar plaats vindt. Uitwisselingen, projecten, ondersteuning en zorg behoren tot de voordelen van het lidmaatschap.

Ontvang constructieve en verrijkende feedback over uw werk van de leden. We zijn als een grote familie die elkaar ondersteunt.

Mijn doel: u helpen de best practices in webdesign te begrijpen en te integreren, zodat u meer succes oogst.

Bravo, probeer een Pop-Up toe te voegen ;-)

Ik ben op zoek naar een Designer voor mijn Web project.

Geweldig gedaan!

PARTNERS

Ze geloven in ons

Gratis, geschenken en kortingsbonnen, onze partizanen doen er alles aan om onze studenten naar boven te duwen.

Zie partners

Exclusief voorbeeld

Mock-ups voor Adobe xD

Mock-ups en nog veel meer om aan Figma te werken

1 jaar Weglot ter waarde van 490€ gratis

OPPORTUTIES

Garant voor uw succes

Ik zal eerlijk tegen je zijn, het leren van Webflow is een vaardigheid die je zult beheersen en het zal zijn gewicht in goud waard zijn!

Maar het belangrijkste is dat wanneer je hulp nodig hebt, er altijd een expertzal zijn die je kan helpen.

Je zult in staat zijn om je vaardigheden voor het leven te verbeteren en snelkoppelingen te ontvangen van de groeiende gemeenschap.

Een eindeloze bron van mogelijkheden.

Als je de training afrondt, word je uitgelicht op de website van Happy.academy.

Een grote zichtbaarheid die ervoor zorgt dat je wordt opgemerkt in de Webflower gemeenschap.

Dit is de plek om te slagen als webdesigner met Webflow.

Ik doe vandaag mee aan de training
Ik doe vandaag mee aan de training

TAKES ACTIE

Hoeveel kost het?

U kunt in termijnen of in één keer betalen.

Dank u wel! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het versturen van het formulier.
Kopieer

30 dagen tevreden of terugbetaald

Inclusief levenslange toegang en alle toekomstige content updates.
Inclusief levenslange toegang en alle toekomstige content updates.
Inclusief levenslange toegang en alle toekomstige content updates.

30 dagen garantie

Schrijf je veilig in voor de Happy.academy! training!

Je zult het geweldig vinden.


Maar als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het trainingsmateriaal, krijg je binnen 30 dagen na aankoop je geld terug.

Zo zelfverzekerd ben ik over de training!

FAQ

Heeft u een vraag?

Wie ben jij, Kevin?

Ik ben ondernemer, webdesigner, oprichter van het Happydesk bureau en van zeer optimistische aard.

Ik wil delen wat ik weet, ik wil alle kennis die ik heb opgedaan overbrengen op degenen die willen leren, jij misschien? De afgelopen jaren heb ik mensen zoals u geholpen om de toekomst op grote schaal te zien en hun dromen te bereiken door middel van concrete acties en significante resultaten.

Mijn missie is om te helpen, te ondersteunen en de deuren te openen voor nieuwe generaties webdesigners.

Wat is Happy.academy?

Het is een academie die trainingen aanbiedt om New Generation Web Designers op te leiden.
Hier
zijn de 3 cursussen die worden aangeboden door de Happy.academy
#1 - Start
#2 - Amplify
#3 - Triumph
...

Wat is de eerste training? Aan de slag?

Een ultra complete training in HD Video met 10 modules en 7 bonussen.

Hoe je een Website bouwt met Webflow van het model naar het online, dit is precies wat je aan het einde van de training weet te doen.

Het is geen eenvoudige training, het is de training die je naar je succes leidt. Mijn doel is niet om trainingen te verkopen en je in het wild te gooien.

Wat is het gedetailleerde programma?

1 - Het beheersen van de Webflow-basisprincipes.
2 - Structuur en stijl.
3 - Aanmaken van een website.
4 - Content management - CMS.
5 - Geavanceerde animaties.
6 - Het afronden van de Website.
7 - Het online zetten.
8 - Het verkopen van een Webflow project aan een klant.
9 - E-Commerce.
10 - Gevorderde gebruiksmogelijkheden.

+ 7 Bonus

→ Bekijk het volledige programma

Wat zijn de bonussen?

Toegang tot een Private
Group Live gesprek elke week
Script Phone, Mail.
Materialen & Oefeningen SEO
Canvas
Figma & Schets Checklist Jaarplanning

Moet ik enige kennis of voorwaarden hebben?

Nee, deze cursus is voor beginners, freelancers, grafisch ontwerpers, creatieve mensen en iedereen die interesse heeft in design.

Om te slagen in deze training hoeft u GEEN kennis te hebben van html, CSS, Javascript of enige andere taal.
Er zijn
geen ontwikkelingsvoorwaarden nodig!

Dit is geen cursus webdesign, dus je moet een aantal basisbegrippen in design hebben, maar een gepassioneerde beginner zoals ik zal het met gemak kunnen doen!

#NoCode#NoTheme#NoRequisites

Wanneer begint en eindigt de training?

Deze training begint nu en eindigt nooit! Dit is een online training die u in uw eigen tempo kunt volgen. Jij beslist wanneer je begint en wanneer je klaar bent.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus en de besloten groep?

Als je eenmaal toegang hebt tot de training, heb je levenslang toegang tot de video's en de privégroep!

Dit is zeer belangrijk als voorwaarde voor u om deze training op een 100% serene manier en zonder gehaastheid door de tijd te beleven!
U
moet de mogelijkheid hebben om de video's te zien, te bekijken, te beoordelen en opnieuw en opnieuw te bekijken, zodat Webflow geen geheimen meer voor u heeft!

Hoeveel verdien ik met het maken van websites?

Ik kan je absoluut geen resultaat beloven. Omdat iedereen de training kan kopen en op de bank kan blijven liggen...

Echter, de training die ik u aanbied zal u in staat stellen om websites met een hoge toegevoegde waarde te creëren voor budgetten tussen 5K€ en 25K€ of zelfs meer!
Het
enige wat je nodig hebt is een beetje interesse in de digitale wereld, passie en een beetje doorzettingsvermogen!

Moet ik HTML/CSS kennen?

Er is geen kennis nodig om zich te registreren voor de training (noch Webflow, noch HTML/CSS).

Zelfs als je ervaring hebt met Webflow, zal de Happy.academy's Getting Started Training je laten profiteren van trainingsvideo's over geavanceerde technieken.

Maar niet dat... je hebt alle sleutels tot mijn persoonlijke verkoopproces dat ik de afgelopen 2 jaar heb ontwikkeld, en de manier waarop ik de levering van websites aan mijn klanten beheer.

Moet ik betalen voor een Webflow account?

In het begin kan je gratis beginnen!

U kunt de training starten en volgen met een Webflow-account, geheel gratis.

Maar, een beetje advies, ik denk dat het voordeliger voor u is (en uw kansen op succes vergroot) als u zich vastlegt en overstapt op een betaalde professionele rekening.

Wat is het verschil tussen de opleiding en de Webflow Universiteit?

Terwijl Webflow technische video's biedt die laten zien hoe je de functies van de software kunt gebruiken, richt de training van happy.academy zich op het implementeren van deze functies op REAL-werk en klantvoorbeelden.

Ik behandel ook websites die voor klanten zijn gemaakt (en oplossingen voor hun bezwaren), die niet door de Webflow-universiteit worden behandeld.

Als ik niet tevreden ben, kan ik dan mijn geld terugkrijgen?

Schrijf je veilig in voor de Happy.academy training!

Je zult het geweldig vinden.

Maar, als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de cursus, laat ons weten waarom en we geven je binnen 30 dagen na je aankoop het volledige bedrag terug, zonder vragen te stellen.

Moet ik op een bepaalde datum aanwezig zijn om de training te volgen?

Nee, de happy.academy training is alleen beschikbaar in e-learning.

U krijgt toegang tot alle modules in videoformaat. U kunt de cursus dus in uw eigen tempo volgen!
U bent
echter welkom tijdens onze wekelijkse "Coffee Breaks" waar we verschillende onderwerpen zullen bespreken.

Kunnen we de video's downloaden?

Nee.
De
training is alleen beschikbaar op het Teachable-platform, dus u moet verbonden zijn met het internet om de video's te kunnen volgen.

Wat als ik dat niet kan?

Ik ben hier en de gemeenschap ook.

Het delen, uitwisselen en overdragen van mijn kennis zijn waarden die mij na aan het hart liggen!

Mijn doel is absoluut niet om een training te verkopen en mijn studenten te laten "slagen".

Ik ben aanwezig en beschikbaar en daarom worden er regelmatig "Live Calls" georganiseerd. Dit zijn echte momenten van uitwisseling en delen!

Hoe schrijf ik me in voor de cursus?

Klik op de START-training en volg de stappen.

Blijf op de hoogte, want de "Amplify" en "Triumph" trainingen staan gepland voor 2021 en 2022!

De happy.academy maakt van jou de Next Generation Web Designer!

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u contact met mij opnemen via kevin@happydesk.be.

TAKES ACTIE

Hoeveel kost het?

U kunt in termijnen of in één keer betalen.

Dank u wel! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het versturen van het formulier.
Kopieer

30 dagen tevreden of terugbetaald

DE PRIJS GAAT OMHOOG:
00
DAGEN
00
UUREN
00
MINUTENEN
00
TWEEDE
Koop